fearwhatnow Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Expendables 2 Ταινία σταθμός στο είδος! Τόνοι από σφαίρες και πτώματα, παίζουν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί του είδους αυτή τη φορά (θεική επέμβαση Chuck Norris), χιούμορ και φοβερές ατάκες. Η απόλαυση στο μάξιμουμ, αρκεί να μην το πάρεις στα σοβαρά και ψάχνεις για το βάθος του σεναρίου. Έπος, φόρος τιμής στα πολεμικά δράσης. Εύγε μεγάλε Sly! Το θεμα ειναι οτι παρολο που εχει την αφροκρεμα των ηθοποιων του ειδους, ειναι κλασεις κατωτερη του Raid Redemption στη δραση.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δεν υπαρχει καλυτερη ταινια δρασης απο το Raid Redemption.Απλα πραγματα.Μονταζ,χορογραφιες,σκηνοθεσια, ολα ειναι τελεια.
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 kiss me kill me 2009 δεν χανεις και τπτ ετσι και δεν την δεις...
kirileman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το Raid Redemption είναι τόσο καλό; Αν ξεκίνησες να βλέπεις ταινίες πριν από 4-5 χρόνια. 3
xreokopia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Είδα δεύτερη φορά το Νονό μετά από χρόνια. Με τίποτα δεν αξίζει τη θέση της στο imdb. Αυτά. χαχαχαχαχαχα Αν μιλας για το Νο1 τοτε φανταζομαι τι θα πεις για το Νο2... Οτι αντι για τη θεση 3 θα πρεπει να ειναι στην 3003. Στη πραγματικοτητα θα επρεπε να ειναι στη θεση 1 αντι για την Ριτα Χειγουορθ που εχουνε, η οποια απλως βλεπεται.
rhomio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Expendables 2 Ταινία σταθμός στο είδος! Τόνοι από σφαίρες και πτώματα, παίζουν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί του είδους αυτή τη φορά (θεική επέμβαση Chuck Norris), χιούμορ και φοβερές ατάκες. Η απόλαυση στο μάξιμουμ, αρκεί να μην το πάρεις στα σοβαρά και ψάχνεις για το βάθος του σεναρίου. Έπος, φόρος τιμής στα πολεμικά δράσης. Εύγε μεγάλε Sly! Kαι αποτι ειδα λεει και το παιχνιδι Expendables 2, ειναι κατι σαν arcade αποτι καταλαβα, τοχει παιξει κανεις?
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 οσο για το Godfather και εγω εχω καμια 30αρια ταινιες που τις θεωρω σιγουρα καλυτερες,πληρως κατανοητο οτι ειναι δευτερο αφου για τους περισσοτερους ειναι η αγαπημενη,ετσι κι αλλιως αυτο δειχνει το ιμδβ.. ειδα το cabin in the woods καταρχας να πω οτι γενικα βλεπω πολλα χορρορ και απο μικρος εβλεπα πολλα και ακομα βλεπω αρκετα..δηλαδη αν θελω να δω καμια χαλαρη ταινια οταν δεν εχω ορεξη για πιο βαρια πραγματα προτειμω να δω το χοραρακι μου.. το cabin in the woods μου αρεσε πολυ,γιατι ως γνησιως φαν των χορρορ καταλαβαινω ποσο ευστοχη ειναι η σατυρα της ταινιας..και περα απο το οτι ειναι ευστοχη γινεται και με πολυ ωραιο τροπο..9/10 απο εμενα 1
rhomio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Warrior Καθε φορα που το βλεπω με αγγιζει..10/10 για μενα γενικα σαν ταινια.
skiabox Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Παιδιά είδα σήμερα στο cinema το τελευταίο batman. Δε μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, αλλά δεν είδα και πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει σε αυτό. Ακόμα και οι υπότιτλοι ήταν λίγο θολοί. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς και το hype είναι αδικαιολόγητο. Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε θα πρότεινα στα μέλη του forum να δούνε την ταινία σπίτι καλύτερα, όταν κυκλοφορήσει.Δεν προσθέτει και πολλά πράγματα το cinema δηλαδή. Πάντως η προσέλευση του κόσμου σήμερα ήταν απίθανη! Αν πρέπει να του βάλω μια βαθμολογία, θα του έβαζα 7/10
kirileman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 η οποια απλως βλεπεται. ... καμιά 100ριά φορές. Η μόνη ταινία που κάθε φορά που βάζω να δω μια σκηνή, δεν σταματάω αν δεν φτάσει το τέλος. Το Νονό δε νομίζω να τον ξαναδώ, ούτε στην TV. 1
akisk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 The expendables. Κρίμαζ. *batteries not included. Γνωστό και ως "το θαύμα της 8ης λεωφόρου". Καλογυρισμένη φάμιλυ-φάντασυ, 80s κλπ. Frequently asked questions about time travel. Πολύ πετυχημένη νερντοκομωδία με θέμα τα ταξίδια στο χρόνο! 1
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν υπαρχει καλυτερη ταινια δρασης απο το Raid Redemption.Απλα πραγματα.Μονταζ,χορογραφιες,σκηνοθεσια, ολα ειναι τελεια. Το γαμησες. Ενταξει ειναι καλη αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Εκπληξη τη λες σιγουρα. Πολυ ξυλο και βια, γουστοζικα πραγματα αλλα μην τρελαθουμε εντελως για εντελως. 3
panosxry Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 yes man συμπαθητική ταινία παρά το απλοϊκό θέμα της 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις