xreokopia Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Καλος ειναι. Καλος ειναι λεω στο συγκεκριμενο.
rhomio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Unknown http://www.imdb.com/title/tt1401152/ Απιστευτη ταινια. Παλι καλα που κοβω τα τρειλερ στην μεση οταν τα βλεπω και δεν μου αποκαλυπτουν ολο το σεναριο. Μας την εφεραν παντως, και λιγο απο το τρειλερ και απο το summary που εβγαλαν προς τα εξω. Φοβερη ταινια, πολυ δραση, εξαιρετικος ο liam neeson για αλλη μια φορα, η january jones κυνηγαει τον ρολο της κακιας και της αντιπαθητικης και της σκυλας. μακαρι να τα καταφερει. χαρηκα στην τελευταια της σκηνη ηθελα να το δω πολυ. το τελος συναρπαστικο και ανατρεπτικο. δεν σου πηγαινε ευκολα το μυαλο. παντως σε τετοιο στυλ εχω δει πολλες ταινιες που να γινεται αυτη η ανατροπη στο τελος Ναι ωραια ταινια αλλα δεν με γεμισε οπως αλλες ταινιες του Liam, ας πουμε το Taken ηταν πιο δυνατο. Περιμενα λιγο παραπανω δραση, αλλα ο Λιαμ αριστος παντα και η πλοκη ενδιαφερον αλλα λγη δραση. Γι αυτη την ταινια εμπαινα να γραφω.Απλα φοβερη.Το 2014 θα εχει και συνεχεια. Αλλο ενα 8/10 και απο μενα! Φοβερο!
PavelX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Είδα το Battleship. Μια χαρά ταινία, 7/10. Κλασική αμερικανιά αλλά μέτρησε. 3
yanc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Τhe Cabin in the Woods. Οι Αμερικανοι μας δουλευουν. Γνωστο οτι οι ταινιες τρομου τους ειναι δεν πλεον ουτε για γελια, αλλα τουλαχιστον μεχρι τωρα δε συνοδευονταν απο 7.8/10 στο IMDB και 90% στο Rotten tomatoes. Δεν ειναι τρομου. Δεν ειναι παρωδια. Δεν ειναι καν τοσο ομορφα κακη ωστε να γινει καλτ b movie. Δεν ειναι τιποτα. 3
Voodooman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) The hunger games. Περιπέτεια μεν, με ποιότητα και περιεχόμενο δε, όχι χαζά. ΥΓ. Αλλά αυτά παθαίνεις όταν κάνεις κριτική πριν δεις το τέλος ενός έργου, αναγκάζεσαι να αναθεωρήσεις και ξεφτιλίζεσαι. Άει σιχτίρ εκεί στο Ηollywood με τις ταινίες-σειρές, και τα sequels και τα φινάλε επιπέδου εβδομαδιαίας σαπουνόπερας. Μέσα σε 3 λεπτά χάλασαν ολόκληρη ταινία. Λεφτά να βγάλουν και τίποτε άλλο, ρε φούστη μου. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2012 από Voodooman
Prospector8 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Τhe Cabin in the Woods. Οι Αμερικανοι μας δουλευουν. Γνωστο οτι οι ταινιες τρομου τους ειναι δεν πλεον ουτε για γελια, αλλα τουλαχιστον μεχρι τωρα δε συνοδευονταν απο 7.8/10 στο IMDB και 90% στο Rotten tomatoes. Δεν ειναι τρομου. Δεν ειναι παρωδια. Δεν ειναι καν τοσο ομορφα κακη ωστε να γινει καλτ b movie. Δεν ειναι τιποτα. Mα ακριβως ετσι....σοβαρα παιδια με τοσα που ειχα ακουσει,τερμα hype απο παντου οτι η ταινια γαμαει,πηγα και την ειδα και νομιζα οτι μπηκα σε λαθος ταινια.. νομιζει η καταλληλη περιγραφη ειναι ΣΟΒΑΡΗ ΤΡΟΛΟΤΑΙΝΙΑ η κατι τετοιο... με πολυ επιεικοια 5/10.. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 The hunger games. Περιπέτεια μεν, με ποιότητα και περιεχόμενο δε, όχι χαζά. ΥΓ. Αλλά αυτά παθαίνεις όταν κάνεις κριτική πριν δεις το τέλος ενός έργου, αναγκάζεσαι να αναθεωρήσεις και ξεφτιλίζεσαι. Άει σιχτίρ εκεί στο Ηollywood με τις ταινίες-σειρές, και τα sequels και τα φινάλε επιπέδου εβδομαδιαίας σαπουνόπερας. Μέσα σε 3 λεπτά χάλασαν ολόκληρη ταινία. Λεφτά να βγάλουν και τίποτε άλλο, ρε φούστη μου. δεν καταλαβα τι ειχε το τελος που δεν το περιμενες και σε εκανε να αναθεωρησεις??
vfragos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 κακιστη ταινια..θα συμφωνησω το εχω τιμησει με ασσο Εγώ πάλι θα πω ότι είναι ταινιάρα. Sent from my iPad using Insomnia 1
Porg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 The Dictator Λίγο πολύ ότι περίμενα, ίσως μισό κλικ λιγότερο αστείο 7.5/10 (ίσως και λόγο διάθεσης να μη το ευχαριστήθηκα τόσο)
rhomio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Τhe Cabin in the Woods Πατατακια μπυριτσα και το απολαυσα πραγματικα. Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εμενα με θυμησε και λιγο silent hill με τα psycho creatures που ειχε, ειχε και τις σκηνες που ψιλοπεταχτηκα και γενικα ηταν ενα απλο θριλερ, σιγουρα οχι απτα καλυτερα αλλα ουτε και απτα χειροτερα! 7/10 + μπυρα! 1
Voodooman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 δεν καταλαβα τι ειχε το τελος που δεν το περιμενες και σε εκανε να αναθεωρησεις?? Δηλαδή εσένα σε κάλυψε το φινάλε; ένοιωσες ότι είδες μία ολοκληρωμένη ταινία; Τι απέγινε το καθεστώς; Με ποιόν έμεινε η κοπελιά; Ποιά ήταν η τύχη των χαρακτήρων; Το τέλος δεν ξεκαθάριζε τίποτα, τα άφηνε όλα ανοιχτά, λες και βλέπουμε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς. Μετά βέβαια έμαθα ότι πρόκειται για τριλογία που βασίζεται σε βιβλία, οπότε και κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με άλλη μία αγελάδα που θα αρμέξουν, για να βγάλουν λεφτούλια. Έχω τελειώσει πια με τις ταινίες-σειρές, που μας αφήνουν σχεδόν με ένα cliffhanger να περιμένουμε ένα-δύο χρόνια για να δούμε την συνέχεια. Αν το θέλουν έτσι, να το γύριζαν σειρά για την τηλεόραση. Ευτυχώς που έχουμε το internet, πήγα, διάβασα την περίληψη των επόμενων βιβλίων και ησύχασα, Άντε γεια. 1
kirileman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Είδα δεύτερη φορά το Νονό μετά από χρόνια. Με τίποτα δεν αξίζει τη θέση της στο imdb. Αυτά.
linuslost Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Idiocracy: Απο τις μεγαλυτερες βλακειες που εχω δει....Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι γυρισαν αυτη την ταινια. 0.001/10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις