Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The raid redemption. 7/10 σαν ταινια και 10/10 σαν ταινια δρασης και ξυλου. Πραγματικη εκπληξη. Αν δεν κανω λαθος ο προταγωνιστης ειναι ο ιδιος που επαιξε και στο Merantau.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχτές είδα το Warrior.

Μου άρεσε αρκετά. Ένα 7 το έχει αλλά ξενέρωσα απίστευτα όταν είδα τον Τόμι να χάνει από τον αδερφό του και με αυτόν τον τρόπο.

Γενικά το τέλος δεν μου άρεσε καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα και είδα το John Carter. Βλέπεται, παρόλο που εννοείται πως είναι παραμυθάκι.

Πέρασε όμως ευχάριστα η ώρα. Δεν είχα και τις φοβερές απαιτήσεις.

Έχω μια ένσταση στον "ρόλο" του Willem Dafoe.

Δημοσ.

Βattleship Mια χαρα περιπετεια με μπολικη δραση!!! Και φυσικα με κορυφαια μουσικη απο ACDC.. Για περιπετεια και ταινια δρασης 7.5/10

• Like 2
Δημοσ.

Χτες είδα το Hunger. Δεν άξιζε να γίνει ταινία. Ένα ντοκυμαντέρ να το έκαναν καλύτερα θα ήταν επειδή βασικά αυτό ήταν. "Τι θα πάθετε εάν είστε στη φυλακή και κάνετε απεργία πείνας". Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα αλλά σαν ταινία 2/10.

Δημοσ.

The man from earth

επειδη εχω μπερδευτει, ισως να γραψω κατι την επομενη εβδομαδα που γυρναω. πολυ πιθανον να μην γραψω τιποτα. το 8 που εχει στο imdb για μενα δεν αξιζει

ουτε 5 δεν θα την εδινα. αμα γραψω κατι τωρα που το σκεφτομαι θα την κραξω περισσοτερο.

Δημοσ.

The man from earth

επειδη εχω μπερδευτει, ισως να γραψω κατι την επομενη εβδομαδα που γυρναω. πολυ πιθανον να μην γραψω τιποτα. το 8 που εχει στο imdb για μενα δεν αξιζει

ουτε 5 δεν θα την εδινα. αμα γραψω κατι τωρα που το σκεφτομαι θα την κραξω περισσοτερο.

κακιστη ταινια..θα συμφωνησω

το εχω τιμησει με ασσο

Δημοσ.

μια χαρα ταινια ειναι το The man from earth, απλα πρεπει να σε ενδιαφερει λιγακι η θεματολογια του...δεν ειναι για ολους, σιγουρα...

• Like 1
Δημοσ.

χθες είδα το What's Eating Gilbert Grape του 93 ( http://www.imdb.com/title/tt0108550/ )

απίστευτη ταινία και ακόμα πιο απίστευτη η ερμηνεια του leonardo di caprio (ισως η καλυτερη στην καριερα του)

ο johnny depp απο τις λίγες φορές που δεν τον βλέπουμε μασκαρεμένο σε ταινία και η Juliette Lewis απλά πανέμορφη

η ταινια ειναι δραμα οποτε μπορει να μην αρεσει σε όλους αλλα πραγματικα αξιζει να τη δείτε 7,8/10

Δημοσ.

Unknown http://www.imdb.com/title/tt1401152/

Απιστευτη ταινια. Παλι καλα που κοβω τα τρειλερ στην μεση οταν τα βλεπω και δεν μου αποκαλυπτουν ολο το σεναριο. Μας την εφεραν παντως, και λιγο απο το τρειλερ και απο το summary που εβγαλαν προς τα εξω. Φοβερη ταινια, πολυ δραση, εξαιρετικος ο liam neeson για αλλη μια φορα, η january jones κυνηγαει τον ρολο της κακιας και της αντιπαθητικης και της σκυλας. μακαρι να τα καταφερει. χαρηκα στην τελευταια της σκηνη :-) ηθελα να το δω πολυ. το τελος συναρπαστικο και ανατρεπτικο. δεν σου πηγαινε ευκολα το μυαλο. παντως σε τετοιο στυλ εχω δει πολλες ταινιες που να γινεται αυτη η ανατροπη στο τελος

• Like 1
Δημοσ.

The Thirteenth Floor

Χρόνια ήθελα να τη δω, τελικά απογοητεύτηκα λίγο περίπου στα μέσα της ταινίας με την τροπή που πήρε η ιστορία.

Η κεντρική ιδέα με τον τεχνητό κόσμο μέσα στον υπολογιστή πολύ καλή και στην αρχή είχε μεγάλο ενδιαφέρον με τον Fuller. Όταν περίπου στη μέση άρχισε να ασχολείται τελικά με το lovestory των Douglas-Jane έχασε για μένα όλη την αίγλη...

Κρίμα και θα μπορούσε να είναι απλά εξαιρετική στο είδος της. 6/10

The Hunger Games

Θυμάμαι πως όταν είχα δει το Battle Royal είχα νιώσει πολύ περίεργα με τη συμπεριφορά των ατόμων που αλληλοσκοτώνονταν.

Ε το ίδιο ένιωσα κι εδώ αλλά όχι τόσο με τους υποψήφιους νικητές, όσο με τους υπόλοιπους που είχαν εμπορευματοποιήσει τους αγώνες πείνας. Τι τραγική εξέλιξη για το ανθρώπινο είδος· όχι απλά να σφάζεται για το τίποτα, αλλά να χαίρεται και να ζητοκραυγάζει για κάθε παράλογη φονική τακτική.

Σε γενικές γραμμές με κράτησε η ταινία σε όλη τη διάρκειά της και μου άρεσε, αλλά με ενόχλησαν σημαντικά κάποια σεναριακά «παιχνίδια» που προσωπικά βρήκα εντελώς άκυρα (π.χ. κατά τη διάρκεια των αγώνων να αλλάζουν οι κανόνες και μία έτσι -μία γιουβέτσι).

Γι' αυτούς τους λόγους της βάζω ένα 7/10.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...