Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το hunger games. Μου αρεσε η ταινια προλο που ηταν καπως παραξενη, σαν ειναι ηταν κατι χρονια μπροστα.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Margin Call (inspired by a true story... ναι την δικη μας ιστορια)

Τι να πεις; καλα τον φαγαμε ολοι μας. ωραια ταινια. λεει καποια πραγματα, τις πεταει τις σποντες ανετα

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα και εγω το The hunger games, εχω να πω οτι ερωτευτηκα! Οκ ρε παιδια δεν ειναι η κλασικη μ@@ναρα ξανθια με σκουλαρικι στην γλωσσα αλλα εχει την δικη της σπανια μοναδικη ομορφια. οσοι το καταλαβαινουν καλως. Οσο για την ταινια, απλα την λατρεψα, με ταξιδεψε αλλου, ομορφα μερη, μια καθαρη ιδεα για το πως θα ειναι το μελλον μας, καλοφτιαγμενα σκηνικα, αρκετη δραση για το ειδος της και οχι τοσο προβλεψιμο. 8/10!

Rec 3 Genesis, μπορει να ηταν ενα απτα τελευταια καλα θριλερ που βγαινουν και επρεπε να το μαμησουν και αυτο!

The Dictator, μου αρεσουν τετοιου ειδους κωμωδιες, αρκετο black humor και πολυ γελιο οποτε για το ειδος της 8/10.

gavros10

To Margin Call το βλεπω μια φορα τον χρονο για να θυμαμαι πως φτασαμε εδω που φτασαμε! Ωραια ταινια, σε τρομαζει το γεγονος οτι κατι τοσο απλο, ενας μοναχα ανθρωπος το ξεκινησε ολο αυτο!

• Like 1
Δημοσ.

gavros10

To Margin Call το βλεπω μια φορα τον χρονο για να θυμαμαι πως φτασαμε εδω που φτασαμε! Ωραια ταινια, σε τρομαζει το γεγονος οτι κατι τοσο απλο, ενας μοναχα ανθρωπος το ξεκινησε ολο αυτο!

μπορει να το ξεκινησε αυτος, εστω και αναγκαστικα αλλα ολοι μας βοηθησαμε για να γινει. αυτα που ελεγε ο ξανθος οταν γυριζανε με το αυτοκινητο ηταν πολυ σημαντικα

η σειρα του δικτατορα ερχεται αυριο! θελω να την δω με κοσμο οποτε κρατιεμαι απειρα να μην την δω

• Like 2
Δημοσ.

the hunger games 4/10 τσαμπα τους 2-3 καλους ηθοποιους που εχει, μεγαλυτερη κοιλια απο το μπενι κανει σε πολλα σημεια και απ'ότι διαβασα ετοιμαζουν και αλλα 3, θα τα κονομησει η μανταμ που γραφει τα βιβλια.

battleship 5/10 Εντελως ψεμα και σε μερικα σημεια κωμωδια αλλα αν εξαιρεσουμε το πρωτο 20 λεπτο που ηταν βαρετο για να περναει η ωρα με ποπ κορν και μπυριτσα καλουτσικο ηταν.

Δημοσ.

Συγγνωμη, περιμενες να δεις καποια αληθεια εκει?

εννοειτε οτι δεν περιμενω να δω αληθεια αλλα οχι και να εχουν στειλει οι εξωγηινοι τα αμεα τους.

Δημοσ.

Schindlers list

Τελικα για να δω τις ταινιες που εχω σχεδον μισο χρονο στο pc πρεπει να εχω πολλα νευρα οπως εγινε και με το requiem for a dream. Μου κανει εντυπωση πως αυτο το αριστουργημα το σκηνοθετησε ο spielberg. Οι 3 πρωταγωνιστες απιστευτοι. Αλλα δεν πρεπει να μιλησεις για αυτους. Εδω ειναι το θεμα. Στο 2ωρο το προχωραγα σιγα σιγα γιατι ειχα βαρεθει, δεν μπορουσα αλλο. καπου εκει ηταν που μας εδειξε τι γινοταν πραγματικα και κολλησα περισσοτερο. Ενα θα πω, Συγχαρητηρια στον πραγματικο Schindler!

Δημοσ.

Schindlers list

Τελικα για να δω τις ταινιες που εχω σχεδον μισο χρονο στο pc πρεπει να εχω πολλα νευρα οπως εγινε και με το requiem for a dream. Μου κανει εντυπωση πως αυτο το αριστουργημα το σκηνοθετησε ο spielberg. Οι 3 πρωταγωνιστες απιστευτοι. Αλλα δεν πρεπει να μιλησεις για αυτους. Εδω ειναι το θεμα. Στο 2ωρο το προχωραγα σιγα σιγα γιατι ειχα βαρεθει, δεν μπορουσα αλλο. καπου εκει ηταν που μας εδειξε τι γινοταν πραγματικα και κολλησα περισσοτερο. Ενα θα πω, Συγχαρητηρια στον πραγματικο Schindler!

Είναι από τις ταινίες που αποφασίζει να κάνει κάθε σκηνοθέτης κάποια στιγμή στην καριέρα του για να δείξει ότι σοβαρεύτηκε.

Δημοσ.

The Dictator!

Μετα το Schindlers list επαθα πολυτισμικο σοκ. ο Ben Kingsley σε εναν τελειως διαφορετικο ρολο. Καλη κωμωδια γελασα σε παρα πολλα σημεια. Σκηνες απειρου καλους, απλα δεν υπηρχαν. απιστευτες ατακες. θα κανεις αγορι ή εκτρωση; χααχχαχααχ ελιωσα εκει. στο τελος παντως τα χωνει για αλλη μια φορα στους αμερικανους...

δεν μπορουσα να πιστεψω οτι η κοπελα με τα μαυρα μαλλια ηταν το sexy λαγουδακη που απολαυσαμε πριν 4 χρονια...

Δημοσ.

Το margin call βλέπεται παιδιά ή είναι βαρετό;

Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους όσοι την αναφέρατε, χάρις σε εσάς την ανακάλυψα.

Από τα πιο τρομακτικά θρίλερ που έχω δει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...