Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είδα το battleship.

Λοιπόν,μη με βρίσετε ΑΛΛΑ μου άρεσε.

ξεκίνησα να δω μια χαζή ταινία με πολύ μπαμ μπουμ,ανύπαρκτους ή βλαμμένους διαλόγους,τίγκα στην αμερικανια και τη ποζερια με γερές δόσεις προπαγάνδας.Εν ολίγοις,ήξερα τι θα δω.

Μου άρεσε γιατι όντως,είχε πολύ μπαμ μπουμ,πολύ ωραία εφέ και όλως περιεργως ωραία μουσική,που την καταλαβαινες και έδενε μέσα στη ταινία!

Μου άρεσε ο τροπος που προσομοίωσαν το επιτραπέζιο,με τα σόναρ.

Ενταξει,οι εξωγήινοι ηταν μπετοβλακες κι αναρωτιέμαι πως κατακτούσαν πλανήτες(μπορω να αναφέρω 2-3 χιλιαδες βλακείες που κάνανε αλλα βαριέμαι),εντάξει ο πρωταγωνιστής ηταν εντελώς για κλωτσιές,βασικά δεν εκανε ουτε για μούτσος,ποσο μαλλον για αξιωματικός αλλα δε βαριέσαι..

Ο λιαμ νισον σεβάστηκε τον εαυτό του κι έπαιξε ελάχιστα σε αυτη τη μπούρδα αλλα μάλλον έδρασε ως κράχτης,για να παει ο κοσμος να τη δει.

Επειδή ειχε τερασιτες εκρήξεις,γαμώ τα εφέ,ωραία μουσική και αξιοσημείωτη προσομοίωση του επιτραπέζιου και επειδή το μιζουρι έκανε και κωλια, του βάζω 6/10,2 πανω απο τον προμηθέα,γιατι εκείνο το περίμενα πως και πως να το δω,έκανα 270 χιλιόμετρα με τη μηχανή για να πάω σε κινηματογράφο της προκοπής να το δω και ήταν μια μλκια και μισή,με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εισαγωγή.

Επεξ/σία από Plug
  • Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι πάει να πει, να σε βρίσουμε; Ρε παιδιά, γούστα είναι αυτά.

Καλά έκανε και σου άρεσε. Λογαριασμό θα μας δώσεις;

• Like 4
Δημοσ.

Τι πάει να πει, να σε βρίσουμε; Ρε παιδιά, γούστα είναι αυτά.

Καλά έκανε και σου άρεσε. Λογαριασμό θα μας δώσεις;

ποιητική αδεία ορέ,λες να με απασχολεί αν δεν αρέσει η γνώμη μου, σε κάποιον;

Δημοσ.

That's the spirit που λένε και οι φίλοι και σύμμαχοι! :-)

Σοβαρά το Προμηθέας δεν σου άρεσε; είναι απ' τις ταινίες που περιμένω να δω πως και πως.

Δημοσ.

Σοβαρά το Προμηθέας δεν σου άρεσε; είναι απ' τις ταινίες που περιμένω να δω πως και πως.

στους περισσοτερους δεν αρεσε γιατι περιμεναν το κατι παραπανω μετα απο τοσα χρονια αναμονης.

Δημοσ.

Οχι δεν μου άρεσε γιατι ειναι μια ταινία του ριντλει σκοτ και οχι του ου μπωλ.

Εχει εξαιρετικά εφε,ΛΑΤΡΕΨΑ την εισαγωγή του αλλα μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Είδα το Little White Lies. Είναι γνωστό πως είμαι ρηχός άνθρωπος, γι' αυτό της βάζω 4/10. Περίμενα περισσότερα ειδικά από αυτούς τους ηθοποιούς που με έχουν καλομάθει σε ταινίες-διαμάντια.

Δημοσ.

Είδα το Little White Lies. Είναι γνωστό πως είμαι ρηχός άνθρωπος, γι' αυτό της βάζω 4/10. Περίμενα περισσότερα ειδικά από αυτούς τους ηθοποιούς που με έχουν καλομάθει σε ταινίες-διαμάντια.

μα μου κανεις πλακα ετσι; ποσα περισσοτερα δηλαδη; μια ερωτηση μονο, στο τελος δεν εβγαλες ουτε ενα δακρυ;

Δημοσ.

μα μου κανεις πλακα ετσι; ποσα περισσοτερα δηλαδη; μια ερωτηση μονο, στο τελος δεν εβγαλες ουτε ενα δακρυ;

Όχι, επειδή απλά έκλαιγαν. Τίποτα παραπάνω. Δεν έδειξε την σύνδεσή τους με αυτόν που πέθανε, την ζωή του (το βίντεο που έβλεπαν δεν μετράει για μένα) απλά πέθανε και έκλαιγαν. Με την ίδια λογική θα κλαίμε όταν κλαίει κάποιος;

Δεν λέω, έπαιζαν πάρα πολύ καλά σε φάση νόμιζες πως όντως πέθανε κάποιος αλλά δεν ήταν καν συγκινητική ταινία και νομίζω πως ήταν και "ανοργάνωτη" να την πω; Δηλαδή σου πετάει κάποια δεδομένα και μετά απλά δείχνει όποιο να 'ναι.

Τσουπ χωρίζει ο ένας, τσουπ μένει έγκυος η άλλη, τσουπ είναι gay ο άλλος και παίζουμε με αυτά. Καμία σύνδεση, συνοχή, λογική.

Υ.Γ. Και είμαι άνθρωπος που βουρκώνει απλά με λίγη μουσική και ένα happy ending

Δημοσ.

Όχι, επειδή απλά έκλαιγαν. Τίποτα παραπάνω. Δεν έδειξε την σύνδεσή τους με αυτόν που πέθανε, την ζωή του (το βίντεο που έβλεπαν δεν μετράει για μένα) απλά πέθανε και έκλαιγαν. Με την ίδια λογική θα κλαίμε όταν κλαίει κάποιος;

Δεν λέω, έπαιζαν πάρα πολύ καλά σε φάση νόμιζες πως όντως πέθανε κάποιος αλλά δεν ήταν καν συγκινητική ταινία και νομίζω πως ήταν και "ανοργάνωτη" να την πω; Δηλαδή σου πετάει κάποια δεδομένα και μετά απλά δείχνει όποιο να 'ναι.

Τσουπ χωρίζει ο ένας, τσουπ μένει έγκυος η άλλη, τσουπ είναι gay ο άλλος και παίζουμε με αυτά. Καμία σύνδεση, συνοχή, λογική.

Υ.Γ. Και είμαι άνθρωπος που βουρκώνει απλά με λίγη μουσική και ένα happy ending

ενα δικιο το εχεις. εκει που τους το ανακοινωσε στο τελος τους ειπε: πεθανε μονος του. ποιο σημαντικες ειναι οι διακοπες για εσας παρα ο φιλος σας; αυτο ηθελε να μας δειξει. οτι ειναι ψιλο εγωιστες και μεσα απο εκεινο το βιντεακι ψιλο θυμηθηκαν καποια πραγματα. επιλογη του σκηνοθετη να μας το περασει ετσι. ελεγαν που και που καποια πραγματα για αυτον και εμεις ΕΠΡΕΠΕ να καταλαβουμε οτι ηταν πολυ δεμενοι κλπ κλπ. θα μπορουσε να μας δειξει και αλλα πραγματα σιγουρα και πριν το ατυχημα αλλα μετα απο 2.30 ωρες πηγαινε 3+. για αυτα που λες οτι δεν υπαρχει συνδεση, σε ολες τις ταινιες ετσι δεν γινεται; τι επρεπε να μας δειξει; πως εμεινε εγκυος; πως εγινε gay ο αλλος; απλα στα πετανε ετσι στην μουρη. το μονο που ισως να με πειραξε εμενα ηταν ο τροπος και ο χρονος που του ειπε οτι ειναι gay. ηταν λιγο ακυρο αλλα απο εκει αρχισαν ολα. δεν θα τα χαλασουμε τωρα, ενταξει. εγω εκλαψα λιγο στο τελος μονο και μονο που εβλεπα εκεινον που το εμοιαζε να κλαιει. λες και ηταν αληθεια

Δημοσ.

για αυτα που λες οτι δεν υπαρχει συνδεση, σε ολες τις ταινιες ετσι δεν γινεται; τι επρεπε να μας δειξει; πως εμεινε εγκυος; πως εγινε gay ο αλλος; απλα στα πετανε ετσι στην μουρη.

Δεν ξέρω, δεν είμαι και σκηνοθέτης αλλά δεν μας προϊδέαζε καν για το τι θα συμβεί. Δηλαδή δείξε κάτι και μετά πες τι είναι. Π.χ. θα προτιμούσα να έδειχνε τον άλλο να κοιτάει ερωτικά τον φίλο του και μετά να του πει πως είναι gay, ή δείξε πως είναι αδιάθετη η άλλη και μετά πως είναι έγκυος. Έδινε την εντύπωση πως βαριόταν. Ή π.χ. με εκείνα τα ζώα που έκαναν φασαρία δεν έδειξε ποτέ τι έγινε.

Τέλος, δεν είναι ταινία που θα προτείνω σε κάποιον.

Επίσης, αν δεν έχεις δει το Tell No One δες το σήμερα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, δεν είμαι και σκηνοθέτης αλλά δεν μας προϊδέαζε καν για το τι θα συμβεί. Δηλαδή δείξε κάτι και μετά πες τι είναι. Π.χ. θα προτιμούσα να έδειχνε τον άλλο να κοιτάει ερωτικά τον φίλο του και μετά να του πει πως είναι gay, ή δείξε πως είναι αδιάθετη η άλλη και μετά πως είναι έγκυος. Έδινε την εντύπωση πως βαριόταν. Ή π.χ. με εκείνα τα ζώα που έκαναν φασαρία δεν έδειξε ποτέ τι έγινε.

Τέλος, δεν είναι ταινία που θα προτείνω σε κάποιον.

Επίσης, αν δεν έχεις δει το Tell No One δες το σήμερα.

καταλαβα τι θες να πεις. ενα δικιο το εχεις φυσικα.

ωχ μου βαζεις δυσκολα, θα με πεισω να την δω

Δημοσ.

thomas crown affair 1968...

επος?

και εδω καπου αρχιζω και αναρωτιεμαι,

πως γινεται ενα τετοιο διαμαντι να εχει ενα τετοιο εκτωμα για συγγενη...?

Δημοσ.

The Dictator

Ωραια καφροκωμωδια , με γελιο

Rec 3 Genesis

Οι φαν των προηγουμενων Rec πρεπει να την αποφυγουν,

τωρα που το σκεφτομαι, καλυτερα να την αποφυγουν ολοι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...