Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την σκηνη την κανανε με αληθινο πλοιο ουτε υπολογιστες ουτε τπτ αλλο απλα.....Chuck Norris!

Btw μπορει να ειμαστε μονο εμεις οι 2 που μας αρεσε η ταινια :)

με αληθινο πλοιο; ελα ρε. τι λες τωρα. μπραβο τους

μας αρεσε το battleship, δεν μας αρεσε το pulp fiction.... τι γινεται εδω; λες να ειμαστε αδερφια;

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ή απλα δυο νοημονες ανθρωποι που δεν θελουν να γινονται ενα με την μαζα και ξεφευγουν απο το κατεστημενο

ε τοτε εισαστε hipsters. :devil: :P

Δημοσ.

ειδα το hunger games

για κανεναν λογο δεν αξιζε να το δει καποιος σινεμα

ηταν απλα να το δεις μια μερα που βαριεσαι στο pc σου και αυτο

επισης το τελος του δεν με γεμισε , καθαρη περιπετεια δεν το λες με κανεναν τροπο

γενικα ειναι ισως απτις ταινιες που καναν μεγαλη φασαρια χωρις να αξιζουν

επισης ειδα το dictator

εμενα μου αρεσε παρα πολυ , γελασα πολυ και το βρηκα καλυτερο απτο bruno και borat , βεβαια αυτα ειναι γουστα , εμενα μαρεσει αυτο το στυλ καφρικου χιουμορ που ειχε

Hunger Games άντεξα μόνο 20 λεπτά να δω.Πρέπει να είναι καινούριο ρεκόρ αλλά τώρα που το καλοσκέφτομαι στο Inception πρέπει να το είχα σταματήσει λίγο πιο νωρίς.Επίσης στη μέση έχω παρατήσει τα Shutter Island και The Beach.

με αληθινο πλοιο; ελα ρε. τι λες τωρα. μπραβο τους

μας αρεσε το battleship, δεν μας αρεσε το pulp fiction.... τι γινεται εδω; λες να ειμαστε αδερφια;

Και εμένα μου άρεσε το battleship.Κορυφαία ταινία.

• Like 1
Δημοσ.

τώρα που το καλοσκέφτομαι στο Inception πρέπει να το είχα σταματήσει λίγο πιο νωρίς.Επίσης στη μέση έχω παρατήσει τo Shutter Island

Οντως πολυ μαπα ταινιες και οι δυο :eek: :fear: :blink:

Δημοσ.

Ναι, ναι, ολική πλαστική προσώπου και μετανάστευση στη Ν. Ζηλανδία όπου κανείς δεν θα μάθει ποτέ το ντροπιαστικό παρελθόν σου :-D

H Νέα Ζηλανδία είναι κοντά, ρε συ.....

Δημοσ.

Taken

Απο που να ξεκινησω. Εχω μεινει λιγο καθηλωμενος. ΔΕΝ ηξερα ολη την ιστορια. πανω κατω τα βασικα. Αριστουργημα η ταινια, ο neeson απαιχτος ολα φοβερα αλλα στην 1 ωρα ηλπιζα να τελειωσει. δεν μπορουσα να βλεπω αλλο ολες αυτες τις σκηνες. να βλεπεις ετσι την φιλη της κορης σου; σε αυτο το μερος; με ολους αυτους εκει μεσα; και μετα να σου λενε τι παθαινουν και μια απο αυτες να ειναι η κορη σου; ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΤΕ; ειχα φριξει. ηθελα εγω ο ιδιος να παω και να τους γαργαλισω στο ξυλο. καλα εκανε και τους σκοτωνε ολους. κανεναν ζωντανο ρε, ετσι με τα %#@%@%@ τους $!$!%%#@% #@$#@$@#$@

μπορω να γραψω και αλλα πολλα αλλα θα κανει like στο post μου η χρυση αυγη και δεν θελω

ετσι οπως ηταν αυτη δεν θελω να δω το 2. δεν θελω. αμα το 1 ηταν ετσι το 2 πως θα ειναι;

edit: κατι αλλο που με ξαφνιασε. τις μπυρες βεργινα τις ειδατε; τις επιναν οι αλβανοι στο κτιριο που γινοντουσαν τα παρτυ

• Like 2
Δημοσ.
gavros10[/b]' timestamp='1344436740' post='4894755']

ή απλα δυο νοημονες ανθρωποι που δεν θελουν να γινονται ενα με την μαζα και ξεφευγουν απο το κατεστημενο

:blink: :blink: το γαυρος αποκλειει τα αλλα τρια. :devil:

Δημοσ.

Starship Troopers (1997)

Ρε γαμώτο, δεν φτιάχνουν τέτοιες ταινίες πια! Σπλατεριά, εντελώς ανεγκέφαλη με χαζοχαρούμενους χαρακτήρες, παρωδία των πολεμικών ταινιών του χόλιγουντ (όπου σκαθάρια βάλτε ινδιάνους-γιαπωνέζους-κορεάτες-βιετναμέζους-ρώσσους κ.λ.π.) που σαρκάζει μέχρι και την ίδια!

Pure fan από Verhoeven (η τελευταία του καλή ταινία), προτείνεται (ή συνιστάται :ph34r:) για χαλαρό απογευματάκι.

Για το είδος της 8,5/10

P.S. Είναι ποτέ δυνατόν να διαλέξει κάποιος την Denise Richards από την Dina Meyer ???

Συμφωνω οτι το Starship Troopers ειναι ταινιαρα στο ειδος της.

Υποψιν οτι τα εξωγιηνα τερατακια συναντιονται στο epic arcade Metal Slug 3.

Απο Βερχοφεν ειναι must ο 4ος ανθρωπος.

Αν ησουν ενας φουκαρας πεζικαριος πιθανοτερο δε θα ηταν να διαλεξεις μια βοηθο κυβερνητου αντι μιας πεζικαριας στο ρολο του γραμματοσημου?(οσο τη φτυνεις κολαει) :lol:

Μα... που τα στηρίζεις αυτά που γράφεις; Από το μυαλό σου τα βγάζεις;

Από το imdb:

US users 151,373 8.9

Non-US users 335,297 9.0

http://www.imdb.com/...0110912/ratings

Το στηριζω στο οτι ηταν κλασικη "αμερικανια".

Τα στοιχεια του imbd ξερεις πόσο αξιοπιστα ειναι, ο καθενας ειναι οτι δηλωσει. Το μεγαλυτερο μερος των μελων του imdb οπως και των χρηστων τετοιου ιντερνετ γενικοτερα ειναι αμερικανοι.

• Like 1
Δημοσ.

Hunger Games άντεξα μόνο 20 λεπτά να δω.Πρέπει να είναι καινούριο ρεκόρ αλλά τώρα που το καλοσκέφτομαι στο Inception πρέπει να το είχα σταματήσει λίγο πιο νωρίς.Επίσης στη μέση έχω παρατήσει τα Shutter Island και The Beach.

Και εμένα μου άρεσε το battleship.Κορυφαία ταινία.

Να υποθεσω δεν συμπαθεις τον Leo D.? Εγω παλι και τα τρια τα εργα τα λατρεψα! Γουστα. Αντε εισαι ο τριτος της παρεας που του αρεσε το battleship. :-D

Taken

Απο που να ξεκινησω. Εχω μεινει λιγο καθηλωμενος. ΔΕΝ ηξερα ολη την ιστορια. πανω κατω τα βασικα. Αριστουργημα η ταινια, ο neeson απαιχτος ολα φοβερα αλλα στην 1 ωρα ηλπιζα να τελειωσει. δεν μπορουσα να βλεπω αλλο ολες αυτες τις σκηνες. να βλεπεις ετσι την φιλη της κορης σου; σε αυτο το μερος; με ολους αυτους εκει μεσα; και μετα να σου λενε τι παθαινουν και μια απο αυτες να ειναι η κορη σου; ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΤΕ; ειχα φριξει. ηθελα εγω ο ιδιος να παω και να τους γαργαλισω στο ξυλο. καλα εκανε και τους σκοτωνε ολους. κανεναν ζωντανο ρε, ετσι με τα %#@%@%@ τους $!$!%%#@% #@$#@$@#$@

μπορω να γραψω και αλλα πολλα αλλα θα κανει like στο post μου η χρυση αυγη και δεν θελω

ετσι οπως ηταν αυτη δεν θελω να δω το 2. δεν θελω. αμα το 1 ηταν ετσι το 2 πως θα ειναι;

edit: κατι αλλο που με ξαφνιασε. τις μπυρες βεργινα τις ειδατε; τις επιναν οι αλβανοι στο κτιριο που γινοντουσαν τα παρτυ

Τις μπυρες φιλε δεν τις προσεξα αλλα η ταινια απλα τα σπαει! Ο Liam ενας απτους αγαπημενους μου ηθοποιους επαιξε αριστα τον ρολο του.
  • Like 1
Δημοσ.

Starship Troopers (1997)

Ρε γαμώτο, δεν φτιάχνουν τέτοιες ταινίες πια! Σπλατεριά, εντελώς ανεγκέφαλη με χαζοχαρούμενους χαρακτήρες, παρωδία των πολεμικών ταινιών του χόλιγουντ (όπου σκαθάρια βάλτε ινδιάνους-γιαπωνέζους-κορεάτες-βιετναμέζους-ρώσσους κ.λ.π.) που σαρκάζει μέχρι και την ίδια!

Pure fan από Verhoeven (η τελευταία του καλή ταινία), προτείνεται (ή συνιστάται :ph34r:) για χαλαρό απογευματάκι.

Για το είδος της 8,5/10

P.S. Είναι ποτέ δυνατόν να διαλέξει κάποιος την Denise Richards από την Dina Meyer ???

To Starship Troopers μονο ανεγκεφαλη ταινια δεν ειναι.

Τιγκα στην σατιρα της αμερικανικης πολιτικης και κουλτουρας.

Δεδομενου οτι ηταν προφητικη για την 9/11 και τον ψευτικο πολεμο του Ιρακ λεει πολλα.

Τα ζωαδια εδω οι ελληνες κριτικοι ειχαν θαψει τοτε την ταινια και αποκαλουσαν τον Βερχοφεν ως Χιτλερ που διαφημιζε το φασισμο.

Το ιδιο ειχαν κανει και στο Air Force One,αλλη μια γαματη ταινια δρασης που επισης σατιριζε την αμερικανικη πολιτικη.δεν ειναι τυχαιο που και αυτη ειχε γυριστει απο ευρωπαιο σκηνοθετη.

αλλα που να την διακρινουν την σατιρα τα δικα μας τα ξεφτερια.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...