kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Άσχετο, συστήνεται (Γεια σας, με λένε The Good Thief) ή συνιστάται;
gavros10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Νομιζω συνιστάται. Το συστήνεται το χρησιμοποιουμε οπως ακριβως το εθεσες. Γεια σας ειμαι ο memento και θα γραψω review LOOOOL. (φοβερη πασα ευχαριστω) Ειχα διαβασει πολλες θετικες κριτικες, βλακεια ειπα, διθυραμβους ειχα διαβασει απο ολους οποτε μιας και εκανε ζεστη και ηθελα να συγκεντρωθω λιγο την ειδα Ημουν ετοιμος να δω το απολυτο mindfuck της ιστοριας του κινηματογραφου, τοσο συγκεντωμενος που δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Αυτο ομως δεν το προεβλεψα οπως θα επρεπε. Οπως πηγαινε η ιστορια νομιζα οτι τα ειχα καταλαβει ολα και ειχα ηδη λυση τον γριφο του φιλου μας. Καλα ναι... μακακιες ειχα κανει οπως οι περισσοτεροι μαλλον απροβλεπτο τελος για αλλη μια φορα αν και το ιδιο το εχω δει σε αλλες 2 ταινιες. το βαζω σε σποιλερ για να προστατευτω στο fight club και στο the number 23. κατι παιχτηκε εκει το 1999-2000. Τωρα ποιος αντεγραψε ποιον δεν ξερω. δεν γινεται 2 συνεχομενες χρονιες να εχουμε 2 φοβερες ταινιες με την ιδια βασικη ιδεα στο τελος. 1
epp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 ειδα το hunger games για κανεναν λογο δεν αξιζε να το δει καποιος σινεμα ηταν απλα να το δεις μια μερα που βαριεσαι στο pc σου και αυτο επισης το τελος του δεν με γεμισε , καθαρη περιπετεια δεν το λες με κανεναν τροπο γενικα ειναι ισως απτις ταινιες που καναν μεγαλη φασαρια χωρις να αξιζουν επισης ειδα το dictator εμενα μου αρεσε παρα πολυ , γελασα πολυ και το βρηκα καλυτερο απτο bruno και borat , βεβαια αυτα ειναι γουστα , εμενα μαρεσει αυτο το στυλ καφρικου χιουμορ που ειχε
johnny008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 kirileman και gavros10, έχετε δίκιο. Το διορθώνω αμέσως. (epic fail)
Millennium Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 The Lion in Winter (1968) http://www.imdb.com/title/tt0063227/ Πςς τι ταινια.Θεατρικη που στη καρδια της χτυπαει το αρχαιο ελληνικο δραμα (τουλαχιστον μεχρι ενος σημειου). Τι διαλογοι.Τι ερμηνειες απο τους γιγαντες Hepburn και O'Toole.Προτεινεται σε οσους αρεσει το ειδος.
xreokopia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Είδα το Hunger Games και ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Έκανε τόσες κοιλιές η ταινία που νόμιζα πως έβλεπα σειρά. 2:30 ώρες ταινία που μπορούσε να είναι άνετα 1:30 το πολύ και αυτό με διαφημίσεις μέσα. Σε άλλες φάσεις νόμιζες πως έχουν ενώσει 2 διαφορετικές ταινίες ανακατεύοντας τα σενάρια μεταξύ τους και βάζοντας πιθήκους να βάλουν συνδετικές λέξεις και σκηνές. Αν είναι και το βιβλίο έτσι τότε κρίμα, απλά κρίμα. Και η δράση είναι απάτη. Περισσότερη ώρα την έβλεπες να κοιμάται σε δέντρα, να κοιτάει δεξιά-αριστερά και πως πατάει φύλλα ενώ τρέχει. Εάν έπινε και τα ούρα της θα έλεγα πως είναι η αδερφή του Bear Grylls. Για τους άλλους 23 ούτε λόγος. Απλά σου έδειχνε "ααααααα τι κρίμα πέθανε ο τάδε και η τάδε". Ούτε πως, ούτε τι παίχτηκε τίποτα. Ε ΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΕ. Και με νευρίασε περισσότερο που το τέλος ήταν ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ. Ούτε στο cinema δεν θα την έδειχνα. Αν καταστραφούν όλες οι ταινίες στον πλανήτη και μείνει μόνο αυτή, προτιμήστε να δείτε διαφημίσεις. Έχει και 7.5 στο imdb. Πάω να κάνω account να της βάλω ΜΗΔΕΝ. Πηγες να το δεις με την προδιαθεση οτι ειχες να κανεις με αριστουργημα ε? και επεσες απ τα συννεφα Μη δινεις και πολυ βαση στις βαθμολογιες του imdb. Στο περιπου βεβαια παιρνει κανεις μια ιδεα. Το μηδεν που θα βαλεις θα ειναι σα μια σταγονα στον ωκεανο. Ακαουντ να κανεις ομως για να μπορεις να συμμετεχεις στις συζητησεις που υπαρχουν κατω απο καθε ταινια ή ηθοποιο. pulp fiction 3/10 Χαιρομαι που συναντω εναν ομοιδετη. Αυτο το πραγμα δε βλεπονταν αλλα στα αμερικανακια εκανε θραυση. Εχεις παρομοια βαθμ/για και για τα ρεζερβουαρ ντογκς? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Χαιρομαι που συναντω εναν ομοιδετη. Αυτο το πραγμα δε βλεπονταν αλλα στα αμερικανακια εκανε θραυση. Μα... που τα στηρίζεις αυτά που γράφεις; Από το μυαλό σου τα βγάζεις; Από το imdb: US users 151,373 8.9 Non-US users 335,297 9.0 http://www.imdb.com/title/tt0110912/ratings
rhomio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Χαιρομαι που συναντω εναν ομοιδετη. Αυτο το πραγμα δε βλεπονταν αλλα στα αμερικανακια εκανε θραυση. Εχεις παρομοια βαθμ/για και για τα ρεζερβουαρ ντογκς? Φιλε μου οπως το ειπες δεν βλεποταν, δεν μπορω καν να το ονομασω ταινια..καπου αλλου ανηκει. Για το reservoir dogs να σου πω την αληθεια δεν το εχω δει αλλα και ουτε προκειται μετα απο το pf. Ασε που βγηκαν με 2 χρονια διαφορα και μαλλον κατι ειχε παρει ο QT και εβγαζε αυτα τα εργα..αφηρημενης τεχνης. Τα μονα του εργακια που μου ψιλοαρεσαν ηταν το deathproof και το kill bill.
hurin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Starship Troopers (1997) Ρε γαμώτο, δεν φτιάχνουν τέτοιες ταινίες πια! Σπλατεριά, εντελώς ανεγκέφαλη με χαζοχαρούμενους χαρακτήρες, παρωδία των πολεμικών ταινιών του χόλιγουντ (όπου σκαθάρια βάλτε ινδιάνους-γιαπωνέζους-κορεάτες-βιετναμέζους-ρώσσους κ.λ.π.) που σαρκάζει μέχρι και την ίδια! Pure fan από Verhoeven (η τελευταία του καλή ταινία), προτείνεται (ή συνιστάται ) για χαλαρό απογευματάκι. Για το είδος της 8,5/10 P.S. Είναι ποτέ δυνατόν να διαλέξει κάποιος την Denise Richards από την Dina Meyer ??? 4
gavros10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Φιλε μου οπως το ειπες δεν βλεποταν, δεν μπορω καν να το ονομασω ταινια..καπου αλλου ανηκει. Για το reservoir dogs να σου πω την αληθεια δεν το εχω δει αλλα και ουτε προκειται μετα απο το pf. Ασε που βγηκαν με 2 χρονια διαφορα και μαλλον κατι ειχε παρει ο QT και εβγαζε αυτα τα εργα..αφηρημενης τεχνης. Τα μονα του εργακια που μου ψιλοαρεσαν ηταν το deathproof και το kill bill. ελα πες την αλήθεια. το Kill bill ηταν τζαματο. λες και εβλεπες καθαρο κινεζικο μανγκα στην τηλεοραση σου. Εγω ειχα ξετρελαθει. Ισως μονο σε αυτες τις δυο ταινιες να ταιριαζει η μουσικη που βαζει στις ταινιες του. το reservoir dogs δεν το εχω δει ουτε εγω αλλα ερχεται η σειρα του συντομα. νομιζω οτι θελω να αναθεωρησω την αποψη μου για το memento. θα ηταν τεραστια ταινια αν δεν υπηρχε 1 χρονο πριν το fight club. αν τα συγκρινει καποιος θα δει οτι το memento μπροστα στο fight club ειναι ενα μυρμηγκακι. μαρεσει ο nolan δεν λεω αλλα ηταν πιο αδυναμη ταινια απο το fight club. μονο αυτο. και για την ταινια που ειναι τερμα mindfuck και βαζουν ολοι πρωτο το memento διαφωνω καθετα, το fight club επρεπε να βαζουν 1
kirileman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 (epic fail) Ναι, ναι, ολική πλαστική προσώπου και μετανάστευση στη Ν. Ζηλανδία όπου κανείς δεν θα μάθει ποτέ το ντροπιαστικό παρελθόν σου
gavros10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 detachment 2011 γιατιιι? ποιος ξερει. εγω απορω ακομα BATTLESHIP Το λες και σου γεμιζει το στομα. Επειδη ηξερα τι παω να δω μου αρεσε. Για αυτο που ειναι μου αρεσε. Το Brutality της Αμερικης σε ολο του το μεγαλειο. Ροκ, Γυναικες, Εξωγηινοι και Thunderstruck. Με λιγα λογια νομιζω οτι ηταν αρκετα καλυτερο απο πολλες ταινιες του ειδους του. Η rihanna δεν ηταν και τοσο κομπαρσος. Επαιξε σε πολλες σκηνες ασχετα αν ηταν καλη ή οχι. Εδω ηταν αυτη που εριχνε στα διαστημοπλοια, τι να πεις. 1) Επειδη ειναι πολυ mainstream να κοβεται το πλοιο στην μεση (βλ τιτανικος) ο σκηνοθετης το κοβει καθετα! 2) Επειδη ειναι πολυ mainsteam ο Taylor Kitsch να παιζει στο transformers και να ειναι ερμαιο του στρατου, ΕΙΝΑΙ ο john carter και παιζει και στο battleship! παντως πολυ dead space διεκρινα στην ταινια. φουλ δηλαδη λες και ημουν ο isaac Δεν υπηρχαν σκηνες, που να ειπα πωωω τι ψεμα ειναι αυτο. Ενταξει βλεπεις μια ταινια που εισβαλλουν εξωγηινοι. Δεν ξερεις τι τεχνολογια μπορει να εχουν οποτε οτι βλεπουμε απο την μερια τους ειναι κατανοητο. Αλλα και οι αμερικανοι δεν εκαναν τιποτα τρελο. Μονο η σκηνη με την "Τεχνη του πολεμου" ηταν λιγο περιεργη, δεν νομιζω να μπορει να το κανει αυτο το πλοιο αλλα καταλαβατε τι θελω να πω. Καθε φορα που βλεπω ταινια που μας γαργαλανε εξωγηινοι τρομαζω. Αν ερθουν καποια μερα τι θα γινει; θα τον πιουμε ανετα. και στην ταινια σιγα μην δεν ξαναερχοντουσαν. μια μαχη κερδισαν οχι τον πολεμο 2
liakinen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καθε φορα που βλεπω ταινια που μας γαργαλανε εξωγηινοι τρομαζω. Αν ερθουν καποια μερα τι θα γινει; θα τον πιουμε ανετα. και στην ταινια σιγα μην δεν ξαναερχοντουσαν. μια μαχη κερδισαν οχι τον πολεμο Μην φοβάσαι, και να έρθουν στον πλανήτη μας δεν βλέπω να μας τιμούν με την παρουσία τους εδώ στο ΕλλάDα. Φοβούνται και αυτοί οι κακόμοιροι μην τους ζητήσουμε διαγαλαξιακό δάνειο. 2
rhomio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Starship Troopers (1997) Ρε γαμώτο, δεν φτιάχνουν τέτοιες ταινίες πια! Σπλατεριά, εντελώς ανεγκέφαλη με χαζοχαρούμενους χαρακτήρες, παρωδία των πολεμικών ταινιών του χόλιγουντ (όπου σκαθάρια βάλτε ινδιάνους-γιαπωνέζους-κορεάτες-βιετναμέζους-ρώσσους κ.λ.π.) που σαρκάζει μέχρι και την ίδια! Pure fan από Verhoeven (η τελευταία του καλή ταινία), προτείνεται (ή συνιστάται ) για χαλαρό απογευματάκι. Για το είδος της 8,5/10 P.S. Είναι ποτέ δυνατόν να διαλέξει κάποιος την Denise Richards από την Dina Meyer ??? Ακριβως ρε φιλε οπως το ειπες δεν φτιαχνουν πια τετοιες! Την ειδα το 97 οταν ειχε βγει και ακομα καθε χρονο που και που την θυμαμαι και την βλεπω. ποιος ξερει. εγω απορω ακομα BATTLESHIP Το λες και σου γεμιζει το στομα. Επειδη ηξερα τι παω να δω μου αρεσε. Για αυτο που ειναι μου αρεσε. Το Brutality της Αμερικης σε ολο του το μεγαλειο. Ροκ, Γυναικες, Εξωγηινοι και Thunderstruck. Με λιγα λογια νομιζω οτι ηταν αρκετα καλυτερο απο πολλες ταινιες του ειδους του. Η rihanna δεν ηταν και τοσο κομπαρσος. Επαιξε σε πολλες σκηνες ασχετα αν ηταν καλη ή οχι. Εδω ηταν αυτη που εριχνε στα διαστημοπλοια, τι να πεις. 1) Επειδη ειναι πολυ mainstream να κοβεται το πλοιο στην μεση (βλ τιτανικος) ο σκηνοθετης το κοβει καθετα! 2) Επειδη ειναι πολυ mainsteam ο Taylor Kitsch να παιζει στο transformers και να ειναι ερμαιο του στρατου, ΕΙΝΑΙ ο john carter και παιζει και στο battleship! παντως πολυ dead space διεκρινα στην ταινια. φουλ δηλαδη λες και ημουν ο isaac Δεν υπηρχαν σκηνες, που να ειπα πωωω τι ψεμα ειναι αυτο. Ενταξει βλεπεις μια ταινια που εισβαλλουν εξωγηινοι. Δεν ξερεις τι τεχνολογια μπορει να εχουν οποτε οτι βλεπουμε απο την μερια τους ειναι κατανοητο. Αλλα και οι αμερικανοι δεν εκαναν τιποτα τρελο. Μονο η σκηνη με την "Τεχνη του πολεμου" ηταν λιγο περιεργη, δεν νομιζω να μπορει να το κανει αυτο το πλοιο αλλα καταλαβατε τι θελω να πω. Καθε φορα που βλεπω ταινια που μας γαργαλανε εξωγηινοι τρομαζω. Αν ερθουν καποια μερα τι θα γινει; θα τον πιουμε ανετα. και στην ταινια σιγα μην δεν ξαναερχοντουσαν. μια μαχη κερδισαν οχι τον πολεμο Την σκηνη την κανανε με αληθινο πλοιο ουτε υπολογιστες ουτε τπτ αλλο απλα.....Chuck Norris!Btw μπορει να ειμαστε μονο εμεις οι 2 που μας αρεσε η ταινια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις