Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Amazing Spiderman. Φοβερή ταινία από τις καλύτερες που έχω δει. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη ταινία spiderman που έχω δει και γενικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με spiderman πέρα από ένα video game (btw πρέπει να ψάξω να το βρω μου έχει ανοίξει η όρεξη) να μου άρεσε περισσότερο.

Και παρόλο που είδα ότι έλεγαν πως ο νέος ηθοποιός δεν ταιριάζει στον Spiderman εγώ νομίζω πως του πάει γάντι. Και γενικά κάναν πολύ καλή επιλογή ηθοποιών.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η kristen stewart ειναι τερμα ξυνη. αμα γελασει ομως, ειναι κουκλα. δεν το κανει συχνα αλλα οταν το κανει... σοκ και δεος. σαν την ελισαβετ ενα πραγμα

Δημοσ.

Είδα το Hunger Games και ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Έκανε τόσες κοιλιές η ταινία που νόμιζα πως έβλεπα σειρά. 2:30 ώρες ταινία που μπορούσε να είναι άνετα 1:30 το πολύ και αυτό με διαφημίσεις μέσα.

Σε άλλες φάσεις νόμιζες πως έχουν ενώσει 2 διαφορετικές ταινίες ανακατεύοντας τα σενάρια μεταξύ τους και βάζοντας πιθήκους να βάλουν συνδετικές λέξεις και σκηνές. Αν είναι και το βιβλίο έτσι τότε κρίμα, απλά κρίμα.

Και η δράση είναι απάτη. Περισσότερη ώρα την έβλεπες να κοιμάται σε δέντρα, να κοιτάει δεξιά-αριστερά και πως πατάει φύλλα ενώ τρέχει. Εάν έπινε και τα ούρα της θα έλεγα πως είναι η αδερφή του Bear Grylls.

Για τους άλλους 23 ούτε λόγος. Απλά σου έδειχνε "ααααααα τι κρίμα πέθανε ο τάδε και η τάδε". Ούτε πως, ούτε τι παίχτηκε τίποτα. Ε ΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΕ.

Και με νευρίασε περισσότερο που το τέλος ήταν ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ. Ούτε στο cinema δεν θα την έδειχνα.

Αν καταστραφούν όλες οι ταινίες στον πλανήτη και μείνει μόνο αυτή, προτιμήστε να δείτε διαφημίσεις. Έχει και 7.5 στο imdb. Πάω να κάνω account να της βάλω ΜΗΔΕΝ.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο μεγάλη η διάρκεια. :confused:

Πάντως υπενθυμίζω ότι βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό-εφηβικό βιβλίο.

Για όποιον περίμενε σκηνές σκληρής μάχης σώμα με σώμα. Δεν.

Δημοσ.

ρε παιδια ενταξει ειπαμε δεν ειναι και τοσο χαλια. ηρεμηστε λιγο. εγω που πηγα και την ειδα στο σινεμα τι να πω

ενταξει δεν ηταν Η ταινιαρα αλλα βλεποταν. εδω εχουμε δει αλλα και αλλα. εγω προτειμω για παραδειγμα να δω αυτο παρα το pulp fiction που για πολλους απο εσας

ειναι ταινιαρα

• Like 1
Δημοσ.

Σύγκρινες δυο εντελώς διαφορετικά είδη ταινιών.

Όσο για τον σκηνοθέτη Gary Ross, μόνο το Pleasantville ήταν συμπαθητική ταινιούλα.

Πάντως γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

ρε παιδια ενταξει ειπαμε δεν ειναι και τοσο χαλια. ηρεμηστε λιγο. εγω που πηγα και την ειδα στο σινεμα τι να πω

ενταξει δεν ηταν Η ταινιαρα αλλα βλεποταν. εδω εχουμε δει αλλα και αλλα. εγω προτειμω για παραδειγμα να δω αυτο παρα το pulp fiction που για πολλους απο εσας

ειναι ταινιαρα

Το οτι ειμαι φαν σου ειναι γνωστο, αλλα οταν συγκρινεις το pulp fiction ,το jackie brown με μπουρδοταινιες εκτος απο ιεροσυλια που ειναι, θα αρχισω να αναθεωρω την αποψη μου για σενα...

Δημοσ.

Το οτι ειμαι φαν σου ειναι γνωστο, αλλα οταν συγκρινεις το pulp fiction ,το jackie brown με μπουρδοταινιες εκτος απο ιεροσυλια που ειναι, θα αρχισω να αναθεωρω την αποψη μου για σενα...

το jackie brown δεν το συγκρινα με κανενα. στο pulp fiction εβαλα την ταμπελα "ποιοτητα". εμενα δεν μου αρεσε αλλα οπως λενε οι ειδικοι σκηνοθετικα ειναι αψογο οποτε την θεωρησα ως μια ταινια τανκ. το hunger games ειναι μια μπουρδοταινια. για να το ξεκαθαρισουμε αυτο. αν με εβαζες να επιλεξω αναμεσα σε αυτες τις 2 θα επελεγα το hunger games γιατι απλα δεν μου αρεσε το pulp fiction. αυτο που ηθελα ηταν να συγκρινω 2 ασχετες μεταξυ τους ταινιες και να πω οτι δεν ειναι και τοσο χαλια ταινια το hg. το pf μου ηρθε στο μυαλο επειδη εβλεπα το jackie brown. τελειως συμπτωματικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Good Thief

Ενδιαφέρουσα ταινία, με καλές ερμηνείες και αξιοπρόσεκτη σκηνοθεσία.

Πολύ καλή η ερμηνεία του Nolte, και γενικότερα σου κρατά το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Εξαιρετική και η ατμόσφαιρα, όσον αφορά το περιβάλλον, της ταινίας.

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, αν και αρχικά απέφευγα να τη δω λόγω του συνηθισμένου σεναρίου.

Το μόνο που με χάλασε, ήταν ότι τα Αγγλικά των περισσοτέρων ήταν αρκετά δυσνόητα, πράγμα εκνευριστικό.

IMDb Rating: 6.6/10

My Rating: 6.9/10

Συνιστάται. (μετά από σωστή παρατήρηση του kirileman και επιβεβαίωση του gavrou10).

Επεξ/σία από johnny008
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...