..MementoMori.. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Lawrence's performances thus far have prompted Rolling Stone to call her "the most talented young actress in America." Ε, όχι δα ρε παιδιά. Πλάκα μας κάνουν; Ε αμα το αντιπαλο δεος ειναι η Kristen Stewart τι περιμενεις? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ε αμα το αντιπαλο δεος ειναι η Kristen Stewart τι περιμενεις? έχει πάρει βέβαια μια υποψηφιότητα για Oscar & Golden Globe για το Winter's Bone
kostas_dr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Kristen Stewart Δεν μπορώ ούτε να την βλέπω την βαριεστημένη σουπερ ατάλαντη με τα ξινισμένα μούτρα. Δηλαδή έλεος! Πάλι καλά που το Hollywood προσελκύει ακόμα και καμμιά Αγγλίδα ή Αυστραλή και βλέπουμε και κάποια καλή ηθοποιό. 1
kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 "Voted No. 10 on the 2011 Maxim list "Hot 100" women." "Voted #47 on Ask men's top 99 'most desirable' women of 2012." "One of People magazine's Most Beautiful People in the World 2011." Όπως λέει και ο Γεωργίου για την Εθνική, "δε πα' να πάρει και το διαγαλαξιακό"! 3
fearwhatnow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ειναι ποιο ψηλα απο την ολιβια ναν? αν ναι τοτε στην πυρα ολοι τους το αυτο... Θα αστειευεσαι.Σου αρεσει η Munn??!Ελεος: http://www.imdb.com/media/rm2105640448/nm1601397 H Lawrence ειναι ομορφη ο,τι και να λετε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Όπως λέει και ο Γεωργίου για την Εθνική, "δε πα' να πάρει και το διαγαλαξιακό"! hm, ναι
fearwhatnow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ε αμα το αντιπαλο δεος ειναι η Kristen Stewart τι περιμενεις? Η Lawrence ειναι καλη ηθοποιος.Eχει κανει ηδη 3 καταπληκτικες ερμηνειες σε Burning Plain,Winter's Bone και Like Crazy. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Κούκλα, κούκλα. hm, ναι...
fearwhatnow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Κούκλα, κούκλα. Ειχε προβλημα ο φακος.. Ενταξει ολες εχουν φωτο ασχημες και καλες.Imo ειναι ομορφουλα.Αντε γλυκια ας πω.
kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Η Lawrence ειναι καλη ηθοποιος.Eχει κανει ηδη 3 καταπληκτικες ερμηνειες σε Burning Plain,Winter's Bone και Like Crazy. Επίσης, ήταν καταπληκτική στο να καταστρέψει κάθε φαντασίωσή μας με την mystique. Ειχε προβλημα ο φακος.. Ενταξει ολες εχουν φωτο ασχημες και καλες.Imo ειναι ομορφουλα.Αντε γλυκια ας πω. Δεκτό το τελευταίο και ως εκεί. Βοήθησε και το ξανθό (το ξανθό πάντα βοηθάει τις μπαζόλες), βοηθάει και το make up, δεν ξέρω αν έπεσε και καμιά πλαστική, όπως το πάει σε λίγο θα μοιάζει στη jolie. 1
DKNI Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μια χαρα ηθοποιος ειναι. Εδω σου λεω ηταν αξιοπρεπεστατη στο hunger games που δεν το λες και Oscar nomination material
fearwhatnow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Επίσης, ήταν καταπληκτική στο να καταστρέψει κάθε φαντασίωσή μας με την mystique. Δεκτό το τελευταίο και ως εκεί. Βοήθησε και το ξανθό (το ξανθό πάντα βοηθάει τις μπαζόλες), βοηθάει και το make up, δεν ξέρω αν έπεσε και καμιά πλαστική, όπως το πάει σε λίγο θα μοιάζει στη jolie. Tι να σε κανω.Αν εκανα εγω casting στο X-men θα σου εβαζα αυτη για Mystique: http://www.imdb.com/media/rm640255232/nm1274797
..MementoMori.. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Καλα χαλαρωστε μονο στο Hunger Games την εχω δει και ηταν καλη. Αστεισμος ηταν το σχολιο μου. Με ξανθο μαλι παντως με χαλαει. Would not bang,
Προτεινόμενες αναρτήσεις