Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε αμα το αντιπαλο δεος ειναι η Kristen Stewart τι περιμενεις? :-D

έχει πάρει βέβαια μια υποψηφιότητα για Oscar & Golden Globe για το Winter's Bone :P

Δημοσ.

Kristen Stewart :shifty: Δεν μπορώ ούτε να την βλέπω την βαριεστημένη σουπερ ατάλαντη με τα ξινισμένα μούτρα.

Δηλαδή έλεος! Πάλι καλά που το Hollywood προσελκύει ακόμα και καμμιά Αγγλίδα ή Αυστραλή και βλέπουμε και κάποια καλή ηθοποιό.

• Like 1
Δημοσ.

"Voted No. 10 on the 2011 Maxim list "Hot 100" women."

"Voted #47 on Ask men's top 99 'most desirable' women of 2012."

"One of People magazine's Most Beautiful People in the World 2011."

Όπως λέει και ο Γεωργίου για την Εθνική, "δε πα' να πάρει και το διαγαλαξιακό"! :-D

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όπως λέει και ο Γεωργίου για την Εθνική, "δε πα' να πάρει και το διαγαλαξιακό"! :-D

hm, ναι :P

Δημοσ.

Ε αμα το αντιπαλο δεος ειναι η Kristen Stewart τι περιμενεις? :-D

Η Lawrence ειναι καλη ηθοποιος.Eχει κανει ηδη 3 καταπληκτικες ερμηνειες σε Burning Plain,Winter's Bone και Like Crazy.

• Like 1
Δημοσ.

Η Lawrence ειναι καλη ηθοποιος.Eχει κανει ηδη 3 καταπληκτικες ερμηνειες σε Burning Plain,Winter's Bone και Like Crazy.

Επίσης, ήταν καταπληκτική στο να καταστρέψει κάθε φαντασίωσή μας με την mystique. :mad:

Ειχε προβλημα ο φακος.. :P

Ενταξει ολες εχουν φωτο ασχημες και καλες.Imo ειναι ομορφουλα.Αντε γλυκια ας πω.

Δεκτό το τελευταίο και ως εκεί. Βοήθησε και το ξανθό (το ξανθό πάντα βοηθάει τις μπαζόλες), βοηθάει και το make up, δεν ξέρω αν έπεσε και καμιά πλαστική, όπως το πάει σε λίγο θα μοιάζει στη jolie.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ηθοποιος ειναι.

Εδω σου λεω ηταν αξιοπρεπεστατη στο hunger games που δεν το λες και Oscar nomination material

Δημοσ.

Επίσης, ήταν καταπληκτική στο να καταστρέψει κάθε φαντασίωσή μας με την mystique. :mad:

Δεκτό το τελευταίο και ως εκεί. Βοήθησε και το ξανθό (το ξανθό πάντα βοηθάει τις μπαζόλες), βοηθάει και το make up, δεν ξέρω αν έπεσε και καμιά πλαστική, όπως το πάει σε λίγο θα μοιάζει στη jolie.

Tι να σε κανω.Αν εκανα εγω casting στο X-men θα σου εβαζα αυτη για Mystique:

http://www.imdb.com/media/rm640255232/nm1274797

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...