kirileman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 η Lawrence έχει τρελό potential WTF??? http://www.imdb.com/...87904/nm2225369 http://www.imdb.com/...10560/nm2225369
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 WTF??? http://www.imdb.com/...87904/nm2225369 http://www.imdb.com/...10560/nm2225369 yes?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 βρίσκω κι εκεί το γιατρό που μας είπε να σου λέμε πάντα ναι? 2
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 βρίσκω κι εκεί το γιατρό που μας είπε να σου λέμε πάντα ναι? κοιτα εδω που τα λεμε δεν βλεπεται lovestruck or not in other news the tall man 2012 σε παιζει και του το δινω αυτο αλλα 4,κατι ειναι πολυ λιγο λες και θελανε να το θαψουν για καποιο λογο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) διαφωνώ, γούστα... κατά τα άλλα ναι δεν βλέπεται: "Voted No. 10 on the 2011 Maxim list "Hot 100" women." "Voted #47 on Ask men's top 99 'most desirable' women of 2012." "One of People magazine's Most Beautiful People in the World 2011." τίγκα στους σαβουρογάμηδες εκεί στην Αμερική Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2012 από ThReSh 1
gavros10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Πρωτα θα γραψω για το Inglourious Basterds που ειδα μολις τωρα και μετα θα σας πω για την jennifer Quentin Tarantino ειναι η απαντηση στην ταινια. Δεν θα ασχοληθω με το σεναριο σε ταινια αυτου του ανθρωπου. Μολις μας πεταξε τις 2 διαφορετικες ιστοριες προσπαθουσα να βρω την σχεση που μπορει να εχουν και πως θα τις ενωσει. Ευκολο ηταν, δεν ειχε και το τρελο σεναριο οπως στο pul fiction που σου ερχοντουσαν τα facepalm βροχη και δεν ηξερες απο που να φυλαχτεις. Εχει αποδειξει δυο πραγματα. Πρωτον οτι ασχετα με το σεναριο, αν ειναι δραμα, θριλες, κωμωδια, διαστημικο υπερ-splatter επεισοδιο του big bang theory μπορει ανετα και χωρις δυσκολια να βαλει chapters και αυτη την manga κινεζικη μουσικη. Στα @ρχιδι@ του ολα. Ταινια ΤΟΥ ειναι οτι θελει κανει. Δευτερον οτι μπορει να σκοτωσει με ανεση τους ΠΑΝΤΕΣ και να τελειωσει μια ταινια με... 0 ζωντανους. Τι και αν παιζουν μεγαλα ονομαδα για 3 σκηνες αυτος θα τους σκοτωσει. Και δεν θα δειξει καν το πτωμα τους. Εχω την εντυπωση οτι στην σκηνη του μπαρ δεν φαινεται απο ενα πλανο το πτωμα του fassbender o οποιος επαιξε μονο σε 3 σκηνες! Μονο ο Brad Pitt του ξεφυγε και καλα εκανε, γιατι μπορει και κανει οτι θελει. Σιγα μην επαιζε σε ταινια που θα πεθανει, ποιος ο brad pitt. Αγαλμα να του κανουμε. Η προφορα του παντως στην σκηνη του σινεμα που μιλαγαν με τον γερμανο ηταν επικη. Γελασα παρα πολυ. Τερμα Αμερικανος. Ξεχασα να πω οτι ΑΓΑΠΑΩ το splatter στις ταινιες του tarantino. Απλα θα βρει τροπο να το βαλει μεσα ευκολα και απλα. Τωρα σχετικα με την jennifer, δεν ειναι μια συνηθησμενη ηθοποιος. Τα κιλακια της τα εχει και μαλιστα της πανε. Αν αδυνατισει θα χαλασει. δεν θα βλεπετε. Στο Like crazy ειχε μια σκηνη που ηταν στο κρεβατι με εναν αλλον. Φαινοντουσαν τα μπουτια της στην μιση οθονη. Μπορει να ενιωθες οτι θα σε καταπλακωναν αλλα ειναι ομορφα πανω της και την γοητευουν. Ειναι αλλου στυλ γυναικα αυτη. Για μοσχαναθρεμενη χωριατοπουλα μου κανει παντως αλλα ειναι sexy
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Battleship Η πιο hotdog αμερικανιά που έχω δει τα τελευταία 32 χρόνια. Ταινία κονσέρβα 3/10. Ηξερα τι θα ήταν αλλά είμαι δίκαιος κριτής. Και μετριοφρων
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Πρωτα θα γραψω για το Inglourious Basterds Ρε gavros, έλεος με τα spoilers! Πρόσεχε ρε λίγο, είναι δυνατόν;! SPOILERS για το Inglourious Basterds: Και καλά, μας φανερώνεις ότι πεθαίνουν πολλοί από τους βασικούς χαρακτήρες, το καταπίνω γιατί δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Αλλά μας καρφώνεις και ότι κάποιος συγκεκριμένος ΔΕΝ πεθαίνει, σε ταινία που πεθαίνει τόσος κόσμος; Και πάλι έλεος, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις (εκτός αν δε θυμάμαι καλά). Εντωμεταξύ, συμπτωματικά, μόλις είδα: Reservoir Dogs Υψηλές προσδοκίες και ο Tarantino δεν απογοήτευσε στο ελάχιστο. Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία και παρόλο που δεν υπήρχαν οι ιδανικές συνθήκες για να δω ταινία (ψιλοβαριόμουν, ήμουν αφηρημένος κτλ), όχι απλά με κράτησε, αλλά ούτε και κατάλαβα πως πέρασε η ώρα.
xreokopia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Το ρεζερβουαρ ντογκς, οπως και το παλπ φιξιον για μενα πραγματικα δε βλεπονταν. Θα τα χαρακτηριζα κλασικες αηδιες για αμερικανακια. Αυτος ο τυπος, ο Ταραντινο, βρηκε ωραιο τροπο να κανει επιτυχια απο τις τριχες. συμφωνω.δεν εισαι υποχρεωμενος να σου αρεσουν οτι αρεσουν σε εμενα. αυτο ομως δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το δικαιωμα μου να ασκησω κριτικη στο γουστο σου και να την εκφρασω. πχ αν εσενα σου αρεσουν τα σκουπιδια,εγω απο την δικια μου πλευρα εχω την ελευθερια να πω οτι σου αρεσουν τα σκουπιδια και ακριβως γιαυτο τον λογο δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρα. συμφωνεις; Φυσικα και συμφωνω. Ο οποιοσδηποτε μπορει να σου πει οτι σου αρεσουν σκουπιδια και δε μπορει να σε παρει στα σοβαρα. Θυμωνεις οταν σου το λενε αυτο? 1) Για ότι θέλει ο καθένας είναι οι ταινίες. Δε μπορούμε να δουλέψουμε με τους προσωπικούς σου ορισμούς για το τι είναι ταινίες. Είναι πολλά πράγματα και δεν μπορούμε να τα περιορίσουμε (άλλο ένα δείγμα κλειστομυαλιάς). 2) Χρησιμοποιείς το όρο "σούπα" για κλασικά αριστουργήματα και σε ενοχλεί που να σε χαρακτηρίζουν κλειστόμυαλο; Προσοχή: δε μιλάω για το γούστο σου. Είπα κι εγώ πως δε μου αρέσει η "Οδύσσεια του διαστήματος", αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα χαρακτηρίσω την ταινία με τον τρόπο σου και το ύφος σου. 3) Δε νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοούμε όταν λέμε για κάτι ότι είναι "σούπα" και το χρησιμοποιείς λάθος. Δε σημαίνει κακή ταινία. 1) Oι ταινιες για ολο το κοσμο συνιστουν το ιδιο πραγμα. Τωρα αν καποιος περιεργος θελει να το δει ως εξισωση ή δε ξερω τι αλλο δικο του θεμα. Δε μιλαε για προσωπικους ορισμους. Κλειστομυαλια μαλλον εσενα χαρακτηριζει απ αυτα που γραφεις ως τωρα. Οταν απαιτεις απ τον αλλον να θεωρει κατι ως αριστουργημα σημαινει οτι εχεις κλειστομυαλια. 2) Κλασικα αριαστουργηματα για λιγους οπως εσυ, σουπες για τους πολλους. Εισαι ελευθερος να χαρακτηρισεις μια ταινια οπως θες, μην αισθανεσαι οτι εχεις δεσμα. 3) Σουπα θα πει σουπα. Αυτη ειναι η γνωμη μου και δε θα την αλλαξεις ακομα κι αν κανεις τουμπες. Και γενικά για να προχωρήσει η κουβέντα (αν σε ενδιαφέρει), να απαντάς σε αυτά που σου γράφω, όχι σε αυτά που υποθέτεις. Για παράδειγμα, δε σε είπα ποτέ άσχετο: Γιατι σε ειπα εγω? Θα απαντω σε αυτα που μου γραφεις αλλα κι εσυ να απαντας σε αυτα που σου γραφω,. Τέλος, σε ενοχλεί να χαρακτηρίζουν το γούστο σου (παρόλο που όπως σου επισημάνθηκε και από τον Killik, σαφώς και έχει ο καθένας το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο), τη στιγμή που είσαι ο μόνος που το κάνει αυτό όταν χαρακτηρίζεις αυτά που αρέσουν σε μένα "σούπες" (άλλο που δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτό). Εγώ δεν ασχολήθηκα με το τι σου αρέσει και τι όχι. Καπου ακουγεσαι μπερδεμενος. Λες οτι "με ενοχλει να χαρακτηριζουν το γουστο μου", οτι "δε ξερω τι σημαινει σουπες", "ειμαι ο μονος που το κανει αυτο" κλπ... Αντι να γραφεις αρες μαρες για μεναπου δεν ισχυουν, εξηγησε καλυτερα τι ακριβως θες να πεις. Χωρις προσωπικες επιθεσεις, δε θα βγεις δικαιωμενος με τετοιο τροπο. 1
flik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Manuel, και Killik, καλύτερα για εσάς, και για το topic αφήστε το να προχωρήσει λίγο ξανά το topic μην το τραβήξουμε. Στο θέμα λοιπόν, δεν είδα καμία ταινία τελευταία, μόνο breaking bad στον χρόνο που έχω. Η επόμενη όμως θα είναι η Himizu μάλλον.
viper2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 διαφωνώ, γούστα... κατά τα άλλα ναι δεν βλέπεται: "Voted No. 10 on the 2011 Maxim list "Hot 100" women." "Voted #47 on Ask men's top 99 'most desirable' women of 2012." "One of People magazine's Most Beautiful People in the World 2011." τίγκα στους σαβουρογάμηδες εκεί στην Αμερική ειναι ποιο ψηλα απο την ολιβια ναν? αν ναι τοτε στην πυρα ολοι τους Πρωτα θα γραψω για το Inglourious Basterds που ειδα μολις τωρα και μετα θα σας πω για την jennifer Quentin Tarantino ειναι η απαντηση στην ταινια. Δεν θα ασχοληθω με το σεναριο σε ταινια αυτου του ανθρωπου. Μολις μας πεταξε τις 2 διαφορετικες ιστοριες προσπαθουσα να βρω την σχεση που μπορει να εχουν και πως θα τις ενωσει. Ευκολο ηταν, δεν ειχε και το τρελο σεναριο οπως στο pul fiction που σου ερχοντουσαν τα facepalm βροχη και δεν ηξερες απο που να φυλαχτεις. Εχει αποδειξει δυο πραγματα. Πρωτον οτι ασχετα με το σεναριο, αν ειναι δραμα, θριλες, κωμωδια, διαστημικο υπερ-splatter επεισοδιο του big bang theory μπορει ανετα και χωρις δυσκολια να βαλει chapters και αυτη την manga κινεζικη μουσικη. Στα @ρχιδι@ του ολα. Ταινια ΤΟΥ ειναι οτι θελει κανει. Δευτερον οτι μπορει να σκοτωσει με ανεση τους ΠΑΝΤΕΣ και να τελειωσει μια ταινια με... 0 ζωντανους. Τι και αν παιζουν μεγαλα ονομαδα για 3 σκηνες αυτος θα τους σκοτωσει. Και δεν θα δειξει καν το πτωμα τους. Εχω την εντυπωση οτι στην σκηνη του μπαρ δεν φαινεται απο ενα πλανο το πτωμα του fassbender o οποιος επαιξε μονο σε 3 σκηνες! Μονο ο Brad Pitt του ξεφυγε και καλα εκανε, γιατι μπορει και κανει οτι θελει. Σιγα μην επαιζε σε ταινια που θα πεθανει, ποιος ο brad pitt. Αγαλμα να του κανουμε. Η προφορα του παντως στην σκηνη του σινεμα που μιλαγαν με τον γερμανο ηταν επικη. Γελασα παρα πολυ. Τερμα Αμερικανος. Ξεχασα να πω οτι ΑΓΑΠΑΩ το splatter στις ταινιες του tarantino. Απλα θα βρει τροπο να το βαλει μεσα ευκολα και απλα. Τωρα σχετικα με την jennifer, δεν ειναι μια συνηθησμενη ηθοποιος. Τα κιλακια της τα εχει και μαλιστα της πανε. Αν αδυνατισει θα χαλασει. δεν θα βλεπετε. Στο Like crazy ειχε μια σκηνη που ηταν στο κρεβατι με εναν αλλον. Φαινοντουσαν τα μπουτια της στην μιση οθονη. Μπορει να ενιωθες οτι θα σε καταπλακωναν αλλα ειναι ομορφα πανω της και την γοητευουν. Ειναι αλλου στυλ γυναικα αυτη. Για μοσχαναθρεμενη χωριατοπουλα μου κανει παντως αλλα ειναι sexy το αυτο...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Manuel, και Killik, καλύτερα για εσάς, και για το topic αφήστε το να προχωρήσει λίγο ξανά το topic μην το τραβήξουμε. Στο θέμα λοιπόν, δεν είδα καμία ταινία τελευταία, μόνο breaking bad στον χρόνο που έχω. Η επόμενη όμως θα είναι η Himizu μάλλον. Μην ανησυχείς.
rhomio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Πρωτα θα γραψω για το Inglourious Basterds που ειδα μολις τωρα και μετα θα σας πω για την jennifer Quentin Tarantino ειναι η απαντηση στην ταινια. Δεν θα ασχοληθω με το σεναριο σε ταινια αυτου του ανθρωπου. Μολις μας πεταξε τις 2 διαφορετικες ιστοριες προσπαθουσα να βρω την σχεση που μπορει να εχουν και πως θα τις ενωσει. Ευκολο ηταν, δεν ειχε και το τρελο σεναριο οπως στο pul fiction που σου ερχοντουσαν τα facepalm βροχη και δεν ηξερες απο που να φυλαχτεις. Εχει αποδειξει δυο πραγματα. Πρωτον οτι ασχετα με το σεναριο, αν ειναι δραμα, θριλες, κωμωδια, διαστημικο υπερ-splatter επεισοδιο του big bang theory μπορει ανετα και χωρις δυσκολια να βαλει chapters και αυτη την manga κινεζικη μουσικη. Στα @ρχιδι@ του ολα. Ταινια ΤΟΥ ειναι οτι θελει κανει. Δευτερον οτι μπορει να σκοτωσει με ανεση τους ΠΑΝΤΕΣ και να τελειωσει μια ταινια με... 0 ζωντανους. Τι και αν παιζουν μεγαλα ονομαδα για 3 σκηνες αυτος θα τους σκοτωσει. Και δεν θα δειξει καν το πτωμα τους. Εχω την εντυπωση οτι στην σκηνη του μπαρ δεν φαινεται απο ενα πλανο το πτωμα του fassbender o οποιος επαιξε μονο σε 3 σκηνες! Μονο ο Brad Pitt του ξεφυγε και καλα εκανε, γιατι μπορει και κανει οτι θελει. Σιγα μην επαιζε σε ταινια που θα πεθανει, ποιος ο brad pitt. Αγαλμα να του κανουμε. Η προφορα του παντως στην σκηνη του σινεμα που μιλαγαν με τον γερμανο ηταν επικη. Γελασα παρα πολυ. Τερμα Αμερικανος. Ξεχασα να πω οτι ΑΓΑΠΑΩ το splatter στις ταινιες του tarantino. Απλα θα βρει τροπο να το βαλει μεσα ευκολα και απλα. Τωρα σχετικα με την jennifer, δεν ειναι μια συνηθησμενη ηθοποιος. Τα κιλακια της τα εχει και μαλιστα της πανε. Αν αδυνατισει θα χαλασει. δεν θα βλεπετε. Στο Like crazy ειχε μια σκηνη που ηταν στο κρεβατι με εναν αλλον. Φαινοντουσαν τα μπουτια της στην μιση οθονη. Μπορει να ενιωθες οτι θα σε καταπλακωναν αλλα ειναι ομορφα πανω της και την γοητευουν. Ειναι αλλου στυλ γυναικα αυτη. Για μοσχαναθρεμενη χωριατοπουλα μου κανει παντως αλλα ειναι sexy wth?
kostas_dr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Lawrence's performances thus far have prompted Rolling Stone to call her "the most talented young actress in America." Ε, όχι δα ρε παιδιά. Πλάκα μας κάνουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις