Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ειδα το Mr. Nobody, καιρο ειχε να με προβληματισει τοσο μια ταινια. Πολυ καλος ο Jared Leto το ιδιο και η Diane Kruger, αρκετα καλη σκηνοθεσια και ενα εξαιρετικο σεναριο. Ειναι σε παρομοιο στυλ με το buterfly effect οπου και αυτη σου δειχνει ποσο σημαντικες ειναι οι επιλογες στην ζωη και ποσο ευκολα ενα γεγονος μπορει να καθορισει μια ολοκληρη ζωη 9/10.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το man from earth.Στην αρχή λες τι γίνετε.Έπειτα όμως σε βάζει σε ένα δικό του κόσμο και απλά δεν θέλεις να τελειώσει.Ειναι ένα αριστούργημα.και ας μην έχει τα εφέ και το τρελό budget του battleship.Καταπιάνετε με πολλά θέματα και σε βάζει να σκεφτείς όπως ακριβώς τους υπόλοιπους ηθοποιούς τις ταινίας που τους βλέπεις με αυτό το βλεμμα της απορίας σαν να είναι τελείως χαμένοι.Για 1 ώρα και 24 λεπτά ταξιδεύεις αλλού.Το τέλος πάρα πάρα πολύ καλό.Το 8/10 του imdb είναι μια χαρα βαθμολογία αλλά εγω θα του βάλω 9/10 γιατί καιρό είχα να ενθουσιαστώ τόσο με ταινία και να με βάλει σε σκέψεις.Όσοι δεν την έχετε δει δείτε την.

• Like 2
Δημοσ.

Μολις ειδα το Mr. Nobody, καιρο ειχε να με προβληματισει τοσο μια ταινια. Πολυ καλος ο Jared Leto το ιδιο και η Diane Kruger, αρκετα καλη σκηνοθεσια και ενα εξαιρετικο σεναριο. Ειναι σε παρομοιο στυλ με το buterfly effect οπου και αυτη σου δειχνει ποσο σημαντικες ειναι οι επιλογες στην ζωη και ποσο ευκολα ενα γεγονος μπορει να καθορισει μια ολοκληρη ζωη 9/10.

Χμμμ το butterfly effect μαρεσε και φαινεται ενδιαφερον η ταινια. Με εψησες,thanks :)

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το man from earth.Στην αρχή λες τι γίνετε.Έπειτα όμως σε βάζει σε ένα δικό του κόσμο και απλά δεν θέλεις να τελειώσει.Ειναι ένα αριστούργημα.και ας μην έχει τα εφέ και το τρελό budget του battleship.Καταπιάνετε με πολλά θέματα και σε βάζει να σκεφτείς όπως ακριβώς τους υπόλοιπους ηθοποιούς τις ταινίας που τους βλέπεις με αυτό το βλεμμα της απορίας σαν να είναι τελείως χαμένοι.Για 1 ώρα και 24 λεπτά ταξιδεύεις αλλού.Το τέλος πάρα πάρα πολύ καλό.Το 8/10 του imdb είναι μια χαρα βαθμολογία αλλά εγω θα του βάλω 9/10 γιατί καιρό είχα να ενθουσιαστώ τόσο με ταινία και να με βάλει σε σκέψεις.Όσοι δεν την έχετε δει δείτε την.

Φοβερη ταινια, την εχω δει 5-6 φορες και παντα στεναχωριεμαι οταν τελειωνει. Ουτε φοβερους ηθοποιους εχει, ουτε καμια τρελη σκηνοθεσια, αλλα το αισθημα που σου αφηνει ειναι καταπληκτικο.

Θα ηθελα παρα πολυ να υπηρχε βιβλιο με πολυ περισσοτερες λεπτομερειες ή η ταινια να διαρκουσε κανα 4ωρο και να συνεχιζαν να συζητανε.

Δεν ξερω σε ποια κατηγορια θα την εβαζα, αλλα αξιζει σιγουρα ενα 8/10 μονο και μονο για την ιδεα του σεναριου.

BTW αν σε ενδιαφερει, ο σεναριογραφος ειχε γραψει και αυτο το επεισοδιο για την παλια σειρα Star Trek το οποιο εχει αρκετα κοινα με την ταινια.

Δεν το εχω δει προσωπικα αλλα μου το ειπαν κατι φιλοι που εχουν εντρυφησει στο ST. Καποια στιγμη θα κατσω να το δω.

• Like 3
Δημοσ.

ειδα battleship το οποιο δεν μου αρεσε καθολου και hunger games, το οποιο αν και επισης ρηχο, βλεποταν ευχαριστα...

• Moderators
Δημοσ.

Hunger games. 6/10.

Βλεπόταν η ταινία -ειδικά με παρέα-, αλλά είχε στιγμές για αρκετό χασμουρητό, έχανε το focus της συνέχεια, η σκηνοθεσία και το μοντάζ κάτι ήθελε να πετύχει αλλά αποτύγχανε και σε άφηνε να σκέφτεσαι "μα γιατί; ". Έχασε πολλούς πόντους από το απλό/τετριμμένο στόρυ που πλαισιώσανε με ένα δυσανάλογα περίτεχνα πλασμένο φανταστικό κόσμο/πλαίσιο ιστορίας.

Και από αναξιοποίητους ηθοποιούς στο cast του (Paula Malcomson, Donald Sutherland).

Και από χαζούς διαλόγους που υποτίθεται έπρεπε να εκληφθούν ως "σοφά λόγια".

Και από το φινάλε.

Ο συνειρμός (έως απευθείας σύγκριση) με Battle Royale ήταν αναπόφευκτος, και εκείνο ήταν κλάσεις ανώτερο, με όλα τα προβλήματα στην εκτέλεση.

Επιεικώς 6/10 γιατί θύμισε BR, και μου άνοιξε την όρεξη να ξαναδώ το πρώτο. :)

• Like 1
Δημοσ.

χαχα. και εγώ χθες το βράδυ αυτή τη ταινία είδα χθες. λίγο πολύπλοκη στην αρχή αλλά όσο έδειχνε σκηνές τόσο καταλάβαινες πως δέιχνει τη φύση της λογικής και της επιλογής των πραγμάτων. πολύ ωραία ταινία.

λέω να δω με την κοπέλα μου σήμερα το A little bit of heaven (http://www.novacinema.gr/tv-movie/6647/enas-mikros-paradeisos).

το έχει δει κανένας? (ευτυχώς δεν είδα μαζί της το mr nobody γιατί θα με έπρηζε λιγο)

Δημοσ.

Ti και;

το παραπανω ποστ μου απανταει σε αυτο που εγραψες:

με λιγα λογια,δεν βριζουμε τα μπλοκμπαστερ επειδη ειναι μοδα αλλα επειδη ειναι σκουπιδια.

καταλαβες;

Ναι, πως, αμε. Σιγουρα μωρε, δεν τα βριζουμε γιατι ειμαστε γαματοι...

Απλα ρωταω ποτε πιασαμε την αξια σαν καλλιτεχνημα των ταινιων του Μπευ και απαντησες αυτο (γιατι καμια σχεση δεν εχει η γνωμη ολων μας για τις ταινιες του Bay με τη γνωμη σου για τα μπλοκμπαστερ)

Δημοσ.

Legion...

Ντάξει, ντρέπομαι, το ομολογώ (ήταν freeleech :-( )

2/10 για το είδος της (?)... whatever

1/10 για ταινία τρόμου/αγωνίας

3/10 για ταινία δράσης

0/10 για έργο τέχνης

1/10 για σκότωμα ώρας με χαλασμένο κλιματιστικό εν μέσω θέρους και αυστηρής δίαιτας.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, πως, αμε. Σιγουρα μωρε, δεν τα βριζουμε γιατι ειμαστε γαματοι...

Απλα ρωταω ποτε πιασαμε την αξια σαν καλλιτεχνημα των ταινιων του Μπευ και απαντησες αυτο (γιατι καμια σχεση δεν εχει η γνωμη ολων μας για τις ταινιες του Bay με τη γνωμη σου για τα μπλοκμπαστερ)

οτι ναναι..

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες ειδα

Like crazy

Up in the air

500 days of summer

Little white lies

Blue Valentine

θα μπορουσα να γραφω για ωρες για αυτες τις ταινιες. δεν ξερω πως τις πετυχα ετσι παντως

ξεχασα να βαλω και το αθλιο detachment

Δημοσ.

Πριν λιγο τελειωσα το battleship.Η ταινια ειναι χαρμα οφθαλμων απο καθε αποψη.Το hd του και ο ηχος dts την ανεβαζουν σε αυτο τον τομεα στα υψη.Περα απο αυτο παρτε ποπ κορν και απλα απολαυστε τον χαμο που γινετε.Σεναριο μην ψαχνετε ειναι χιλιοπαιγμενο ουτε καμια τρομερη σκηνοθεσια.Σε οσους αρεσουν τα trasformers θα την λατρεψουν.Ενα 6/10 για τα τρομερα της εφε.Αν ειχε λιγο καλυτερο σεναριο και δεν ηταν τοσο αμερικανια το 7αρακι θα το επερνε.

Φοβερη ταινια' date=' την εχω δει 5-6 φορες και παντα στεναχωριεμαι οταν τελειωνει. Ουτε φοβερους ηθοποιους εχει, ουτε καμια τρελη σκηνοθεσια, αλλα το αισθημα που σου αφηνει ειναι καταπληκτικο.

Θα ηθελα παρα πολυ να υπηρχε βιβλιο με πολυ περισσοτερες λεπτομερειες ή η ταινια να διαρκουσε κανα 4ωρο και να συνεχιζαν να συζητανε.

Δεν ξερω σε ποια κατηγορια θα την εβαζα, αλλα αξιζει σιγουρα ενα 8/10 μονο και μονο για την ιδεα του σεναριου.

BTW αν σε ενδιαφερει, ο σεναριογραφος ειχε γραψει και αυτο το επεισοδιο για την παλια σειρα Star Trek το οποιο εχει αρκετα κοινα με την ταινια.

Δεν το εχω δει προσωπικα αλλα μου το ειπαν κατι φιλοι που εχουν εντρυφησει στο ST. Καποια στιγμη θα κατσω να το δω.

Οντως οτι πιο πρωτοτυπο το σεναριο.Και μακαρι να κρατουσε 2 ωρες παραπανω οπως γραφεις και εσυ.Θα τη ριξω μια ματια την ταινια που προτεινεις.και γενικα τις ταινιες του συγκεκριμενου συγγραφεα.

Sent from my u8800pro using Insomnia

Δημοσ.

The Hunger Games

Ρε φιλε, ηταν καλο τελικα. Ξεκινησα με αρνητικη προκαταληψη αυτο το μιξ Μυθου του Λαβυρυνθου, Battle Royal και Truman Show αλλα ρε μαγκα ηταν καλο. Βοηθησε ο σκηνοθετης, πολυ ανθρωπινος και λυρικος για το αρχικο υλικο που ειχε στα χερια του. Περιμενα κανα Χαρι Ποτερ, κανα Twilight, αυτη η youth fiction μαλακια που ειναι της μοδας αλλα οκ, ηταν συμπαθητικοτατο παρα καποια κενα στην αφηγηση που νομιζες οτι ξεχασε κανα δυο κομματια στο μονταζ. Βοηθαει και η κ**** η πρωταγωνιστρια

6/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...