DKNI Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Βattleship Ο Θεος να μας λυπηθει 3/10 μονο γιατι δεν πατησε φρενο καθολου και τα εφφε ικανοποιητικοτατα οποτε απλα δεν με πηρε ο υπνος. Κατα τα αλλα μαυρο χαλι Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2012 από DKNI
Prospector8 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Οχι και 8/10 το Battleship. Σεβαστη η γνωμη σου δεν λεω,θελω πολλα να αρχισω να συζυτησω αλλα δεν προκειται να καταλειξουμε καπου οποτε no point.. Μια αυστηροτητα ξερω εγω κατι ωρε,την θεωρεις μια απο της καλυτερης ταινιες δρασης που εχεις δει φετος δηλαδη??? (προσεξε γτ ειδικα φετος εχουν βγει κορυφαιες ταινιες δρασης )
rhomio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ναι φιλε μου ας μην διαφωνουμε, δεν ειμαι τοσο αυστηρος οσο οι αλλοι, οποια εργα μου αρεσουν και περασε η ωρα ευχαριστα βλεποντας το συνιστω και σε αλλους. Πολλα εργακια φετος τα εχω βαθμολογησει με το ιδιο νουμερο. Για μενα το εργο αξιζει, ισως απλως να ειμαι λατρης επιστημονικης φαντασιας
nrkmaiden Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 5 για τα εφε το battleship.η Rihanna ηταν κομπαρσος που την εδειχνε πολλες φορες η καμερα.Οι αλλοι κατι λεγανεε.Ισως να τη βαθμολιγω λιγο χαμηλα γτ ειχα περισσοτερες προσδοκιες.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 5 για τα εφε το battleship.η Rihanna ηταν κομπαρσος που την εδειχνε πολλες φορες η καμερα.Οι αλλοι κατι λεγανεε.Ισως να τη βαθμολιγω λιγο χαμηλα γτ ειχα περισσοτερες προσδοκιες. τι προσδοκιες μπορεις να εχεις απο μια ταινια στην οποια παιζει η rihanna? πιστευεις δηλαδη οτι αν ηθελαν να φτιαξουν καλη ταινια θα εβαζαν την rihanna να παιξει,(εστω και κομπαρσα)?
Prospector8 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ναι φιλε μου ας μην διαφωνουμε, δεν ειμαι τοσο αυστηρος οσο οι αλλοι, οποια εργα μου αρεσουν και περασε η ωρα ευχαριστα βλεποντας το συνιστω και σε αλλους. Πολλα εργακια φετος τα εχω βαθμολογησει με το ιδιο νουμερο. Για μενα το εργο αξιζει, ισως απλως να ειμαι λατρης επιστημονικης φαντασιας Δεκτο. 1
revolver1990 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δεκτο. τι δεκτό βρε? unacceptable(by senor chang) https://www.youtube.com/watch?v=jtguFAQuu8A 1
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Τυχαια ειδα και εγω Battleship χτες το βραδυ. Ευκολο 7/10 Και εξηγουμαι. Προτιμω να βαθμολογω αναλογα με το ειδος καθε ταινιας. Αναλογα με αυτο που περιμενω να δω απο καθε ταινια. Απο την συγκεκριμενη περιμενα εκρηξεις, μουσικη δρασης, "εξυπνες" ατακες την ωρα που σκοτωνουν ενα εχθρο και φυσικα δραση. Απο την στιγμη που τα ειχε ολα αυτα μπορω ευκολα να της βαλω ενα 7αρακι και να κοιμηθω ησυχος το βραδυ. PS δεν πηρα πρεφα οτι το γκομενακι ηταν η Ριανα. Καλη φαση. 2
revolver1990 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 eyes wide shut 9/10 .Φοβερή ατμόσφαιρα και ειδικά τα σόλο του πιάνου όπως και η στιγμή του τελετουργικού όπου πραγματικά φοβήθηκα και σκεφτόμουν για κάμποση ώρα τι θα έκανα αν ήμουν στην θέση του πρωταγωνιστή. Δεν παίρνει 10αρι μόνο και μόνο γιατί δεν γνωρίσαμε καλύτερα τους μασκοφόρους και λόγω του άκυρου τέλους . .
marantonis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Himizu Μια ακομη εκπληκτικη ταινια απο τον Shion Sono, αυτη τη φορα αρκετα πιο "σοβαρη" και σχετικα προσβασιμη σε ολους.Το πρωτο τριτο της ταινιας δημιουργει πολυ πειστικα τους χαρακτηρες, επι μια ωρα ουσιαστικα γινεται μια πολυ καλη αναλυση χαρακτηρων και η ταινια δεν θυμιζει σε καμια περιπτωση εργο του Sono.Απο τα 2/3 της ταινιας και επειτα ουσιαστικα ξεκιναει το επος και ενα ακομη αριστουργημα του Sono ξετυλιγεται μπροστα μας με σκηνες και διαλογους με τους οποιους μενεις αφωνος.Για το τελευταιο μερος δεν θα πω τιποτα για να μην χαλασω μια μελλοντικη θεαση οσων ενδιαφερονται.Ευτυχως αυτη η ταινιαρα δεν περασε απαρατηρητη απο τα φεστιβαλ. 9.2/10 Σαν τα στραγαλια τις εχει τις ταινιες ο πουστης... και ειναι ολες απο διαμαντακια ως επη. Θα το δω και αυτο. Ειδα πριν κανενα μηνα το Guilty of Romance. Μου αρεσε αρκετα, θα του εδινα ενα 8/10. Μου θυμισε λιγο το Tokyo Sonata απο αποψη προσωπικης παρακμης στο ιαπωνικο αστικο περιβαλλον μονο που αυτο ηταν "ατομικιστικο". Χτυπησα και μια επαναπροβολη του Strange Circus, μονο που αυτη τη φορα το ειδα με φιλους (στις ψυχες των οποιων εισεβαλε για πρωτη φορα το πανεμορφα τερατωδες πνευμα του Sono). Πετυχε τους σκοπους της. Περιμενω να τελειωσουν οι καλοκαιρινες διακοπες (δηλαδη να ειμαι αθηνα) για να δω, παλι μαζι τους, το Cold Fish, για πρωτη φορα. Δεν θελω να χανω τις συλλογικες αντιδρασεις σε τετοια θεαματα. Τις υπολοιπες ομως που δεν εχω δει, Humizu και Koi no tsumi, θα τις δω μοναχος.
yanc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Τhe Hunger games. Αν το βιβλιο ειναι οπως η ταινια, καποιος να τα καψει. Μη ξανακουσω συγκριση με BR, ντροπη.
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Τhe Hunger games. Αν το βιβλιο ειναι οπως η ταινια, καποιος να τα καψει. Μη ξανακουσω συγκριση με BR, ντροπη. Το βιβλιο ειναι κλασσικα καλυτερο απο την ταινια. Το πρωτο μονο. Τα αλλα δυο πασχουν λιγο απο το συνδρομο Twilight.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 προφανώς και δεν συγκρίνεται, καταρχάς είναι γραμμένο για ανήλικους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις