xreokopia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Πρόσεχε φίλε γιατί μιλάμε για πολύ κουλτούρα και νόημα. Εμένα μου πήρε 8 χρόνια να αφομειώσω την πρώτη φορά που το είδα (ψάχνω να βρω κουράγιο για 2η φορά...). Εννοεις οτι ειναι μπουρδα? Κατι σαν τις ταινιες του Αγγελοπουλου? Τι εννοεις του εκανες πρωτα ενα γρηγορο περασμα?!! Εβαφες την τηλεοραση?Περνα το και δευτερο χερι.Κινηματογραφικη xreokopia.. Eτοιμασου να τ'ακουσεις και απο αλλους.Φιλικα βεβαιως. Tι να ακουσω και απο αλλους? Εγω φιλε ρωτησα κατι κι εσυ αρλουμπολογεις. Μηπως ενοχληθηκες που θελω λιγο info πρωτου χασω 2.5 ωρες απ τη ζωη μου?
hurin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εννοεις οτι ειναι μπουρδα? Κατι σαν τις ταινιες του Αγγελοπουλου? Τη θεωρούσα μπούρδα μέχρι που πριν κανά χρόνο ξεκίνησα να βλέπω mindfuck+timetravel ταινίες (Lynch ). Τότε ωρίμασε μέσα μου η Οδύσσεια. Ήμουν αμόρφωτος, σαν να ήμουν στην προπαίδεια και μου βάλανε ολοκληρώματα!
liopyr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Tι να ακουσω και απο αλλους? Εγω φιλε ρωτησα κατι κι εσυ αρλουμπολογεις. Μηπως ενοχληθηκες που θελω λιγο info πρωτου χασω 2.5 ωρες απ τη ζωη μου? Όποια υποκειμενική άποψη και να ακούσεις, πρόκειται για κινηματογραφικό αριστούργημα, δε θα στοιχημάτιζα εύκολα πάντως για το αν θα τη δεις και θα σου πέσουν τα σαγώνια ή θα σε πάρει ο ύπνος. Αν σου αρέσει γενικά ο Κιούμπρικ, αποκλείεται να μην την εκτιμήσεις.
kostas_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Αν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο, δύσκολα καταλαβαίνεις τι γίνεται. Η ταινία έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο εξήγησης. Ειδικά οι τελευταίες σκηνές... 1
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 The Devil's Advocate[1997] μετρια πραγματα..αλλα ψιλοπαιρναει η ωρα 5/10 Αξιζεις permaban και μονο γι αυτο που ειπες. Βλασφημε!! 4
ikaruga24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μολις ειδα Dark Knight rises. Δεν θα σποιλεριασω τιποτα, απλα λεω οτι η ταινια αξιζε τα 8 ευρω που εδωσα. Επισης θεωρω οτι ηταν καλυτερη και απο το Dark Knight. All around αψογες παραστασεις απο τους ηθοποιους, αρκετες εκπληξεις και φυσικα καταπληκτικος ηχος και μουσικη. Εκει που το Dark Knight ωρες ωρες σου αφηνε ενα συναισθημα "all over the place" το rises ηταν πολυ ποιο σωστα δομημενο και εχει πολυ καλη συνοχη. Αν και Bane ειναι γαματος σαν χαρακτηρας δεν καταφερνει να φτασει τον Joker (κατα την αποψη μου). Η δεσποινης catwoman επισης δεν φτανει την εκπληκτικη Μιχαέλα του παρελθοντος αλλα ειναι παρα μα παρα πολυ καλη. 9/10 λοιπον απο εμενα. Πραγματικα φοβερη ταινια, 2.5 ωρες περασαν χωρις να κουραστω καθολου.
star12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μολις ειδα Dark Knight rises. Δεν θα σποιλεριασω τιποτα, απλα λεω οτι η ταινια αξιζε τα 8 ευρω που εδωσα. Επισης θεωρω οτι ηταν καλυτερη και απο το Dark Knight. All around αψογες παραστασεις απο τους ηθοποιους, αρκετες εκπληξεις και φυσικα καταπληκτικος ηχος και μουσικη. Εκει που το Dark Knight ωρες ωρες σου αφηνε ενα συναισθημα "all over the place" το rises ηταν πολυ ποιο σωστα δομημενο και εχει πολυ καλη συνοχη. Αν και Bane ειναι γαματος σαν χαρακτηρας δεν καταφερνει να φτασει τον Joker (κατα την αποψη μου). Η δεσποινης catwoman επισης δεν φτανει την εκπληκτικη Μιχαέλα του παρελθοντος αλλα ειναι παρα μα παρα πολυ καλη. 9/10 λοιπον απο εμενα. Πραγματικα φοβερη ταινια, 2.5 ωρες περασαν χωρις να κουραστω καθολου. στην αγγλια το ειδες το εργο; γιατι νομιζα πως εδω θα βγει 20 του μηνοσ
linuslost Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Prince Of Persia: Αρκετα καλη περιπετεια! Περασε ανετα η ωρα! ----> 7/10
kostas_dr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Πολύ σάλτο είχε η ταινία. Ο δε κακός "ούρλιαζε" απο μακριά ποιός ήταν. Πάντως δεν μετάνιωσα που την είδα.
gavros10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 λιγο ακυρο αλλα δεν πειραζει. τις καλες ταινιες απο το φετινο φεστιβαλ των καννων τις εχετε δει;
therock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Το τελευταιο τριημερο χτυπησα με την εξης σειρα, τα εξης sci-fi διαστημικου περιεχομενου. Star Wars IV-V-VI Star Trek 2001: A Space Odyssey Παρεπιπτωντος ισχυει οτι ο Lucas δεν σκοπευε να γυρισει την παλια Τριλογια σαν 4-5-6 και μετα απο καμποσα χρονια να γυρισει την πρωτη? Νομιζα οτι ηταν προκαθορισμενο αλλα σε συζητηση που ειχε με nerd φιλαρακι μου ειπε οτι στην πορεια προεκυψε αυτο. Ισχυει?
linuslost Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Πολύ σάλτο είχε η ταινία. Ο δε κακός "ούρλιαζε" απο μακριά ποιός ήταν. Πάντως δεν μετάνιωσα που την είδα. Πολύ σάλτο είχε η ταινία. Ο δε κακός "ούρλιαζε" απο μακριά ποιός ήταν. Πάντως δεν μετάνιωσα που την είδα. Αυτο οντως ισχυει! Με το που ειδα το ηθοποιο που ηταν τελικα ο ''κακος'' ειπα οτι καποια παγαποντια θα κανει...Γενικα σε οποια ταινια παιζει κανει παντα τον κακο!
gavros10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Εχω δει αρκετες ταινιες για τις οποιες δεν εχω γραψει εδω αλλα δεν πειραζει ειδα το detachment. τωρα πια για μενα ο brondy ειναι ηθοποιος που ξερεις οτι πρεπει να προχωρας την ταινια συνεχεια, δεν χανεις τιποτα μα τιποτα. δεν ξερω τι παιζει με αυτο το ατομο ειλικρινα
xreokopia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 στην αγγλια το ειδες το εργο; γιατι νομιζα πως εδω θα βγει 20 του μηνοσ Εχεις ακουσει ποτε για τα torrents? Το τελευταιο τριημερο χτυπησα με την εξης σειρα, τα εξης sci-fi διαστημικου περιεχομενου. Star Wars IV-V-VI Star Trek 2001: A Space Odyssey Παρεπιπτωντος ισχυει οτι ο................ Παρεμπιπτοντως, για το 2001 μιλουσα κι εγω τις προαλλες, μπορεις να μου εξηγησεις κατι? Λιγο αφοτου αρχισει δειχνει εναν πιθηκα με ενα κοκκαλο να βαραει το σκελετο καποιου ζωου, υπο την επιβλητικη μουσικη του Ρ.Στραους... Τι νοημα υποτιθεται oτι υπαρχει σε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις