dreaming Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 ειδα το the lucky one...παιδια η ταινια τα εχει πραγματικα ολα!!δε θα βαρεθειτε ειναι το μονο σιγουρο! και ο ζακ εφρον πολυ καλος ηθοποιος (περα και απο ωραιος αντρας!) εδω μπορειτε να βρειτε μια μινι συνεντευξη του για οσους δεν τον ξερουν! http://www.xrimaonline.gr/182047/Zak-Efron-Giati-sugkinithike
souz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 συμφωνώ με το the lucky one το ειχα γράψει και παραπάνω είναι τέλεια ταινία 10/10
therock Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Nα δεις οπωσδηποτε και το Fucking Amal του ιδιου σκηνοθετη.Ειναι δραματικη κωμωδια, δηλαδη πιο light απο το Lilja(Ετσι γραφεται πιο σωστα).H Dahlstrom δινει ρεσιταλ ηθοποιας σε αυτη την ταινια.Η ιδια ηταν βοηθος σκηνοθετη στο Lilja και προκειται για ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα αλλα γενικα ειναι πολυασχολη απο οσο ξερω και λιγο στον κοσμο της. Σωστος και εγω αυτο θα προτεινα τωρα που διαβασα για το lilja.
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Είδα το This Means War. Με το κορίτσι για παρέα είναι ότι πρέπει. Για σόλο, πάμε αλλού. Πλάκα είχε εν γένει. 6/10 τίμιο από μένα. Πάντως γκόμενα που παίζει με 2 δεν αξίζει για γκόμενα. Εντάξει είπαμε , χαλαρουίτα λίγο τα ήθη αλλά μη το ξεφτιλάμε κιόλλας. Τέσπα παραμυθάκι ήταν. Για το νέο Spiderman. Λοιπόν ο νέος Πήτερ μου άρεσε περισσότερο. Πιο φυσιολογική προσέγγιση στις νέες σούπερ δυνάμεις. Είχε γλυκοαμερικάνικες παπαριές (σκηνή με γερανούς) , είχε καλή δράση και ωραίο κακό δεν είχε όμως αυτό το κάτι. Την καρδιά που λέμε. Δεν κλαίω τα λεφτα μου αλλά άμα με ξανασύρει κανείς σε 3d και δώσω 5 ευρώ παραπάνω θα τον πάρει ο διάολος. 6/10
hurin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Παιδια, εχετε υποψη σας το 2001: A Space Odyssey ? Εχοντας ακουσει πολλα θετικα εβαλα να το δω, αλλα μιας και ειναι δυομιση ωρες του εκανα πρωτα ενα γρηγορο περασμα και δε καταλαβα τιποτα... Ολο μουγγα μακροσυρτα πλανα με τη γνωστη μουσικη του Ριχαρντ και Γιοχαν Στραους. Υποθεση υπαρχει? περι τινος προκειται? Πρόσεχε φίλε γιατί μιλάμε για πολύ κουλτούρα και νόημα. Εμένα μου πήρε 8 χρόνια να αφομειώσω την πρώτη φορά που το είδα (ψάχνω να βρω κουράγιο για 2η φορά...).
Ahigh_forvalue Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 The Devil's Advocate[1997] μετρια πραγματα..αλλα ψιλοπαιρναει η ωρα 5/10 Easy A (2010) εξυπνη ταινια,με ωραιες ατακες και διαλογους,γενικα ειναι πολυ μπροστα απο την κλασσικη αμερικανοκωμωδια δεν εχει πολυ γελοιο ομως 8/10 1
Cue Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Magic Mike του Sodebergh. Ο Tatum που τον είδα και στο 21 Jump Street, μπορώ να πω ότι μου αρέσει σαν ηθοποιός. Δεν είναι τέρας ερμηνείας αλλά είναι σεβαστός. Ο McConaughey κάνει τα δικά του. Θεός Αν και για Sodebergh την περίμενα πιο "δυνατή". Δεν έχει ιδιαίτερη ίντριγκα και την βρήκα αρκετά επιφανειακή. Πέρασε ευχάριστα η ώρα όμως ντάξει. 1
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το Σ/Κ είδα δύο καινούργιες ταινίες. Η μία ήταν το Lockout. Σκέτη απογοήτευση η ταινία. Το να την πω μετριότατη, της κάνω πολύ μεγάλη χάρη. Ο Guy Pearce απαράδεκτος, η υπόθεση θυμίζει κάπως το Απόδραση απ' το Λος Άντζελες και τα ειδικά εφέ πολύ ψεύτικα, ειδικά στο κυνηγητό στην πόλη. Κάτι έλεγε ο Lennie James, όχι πολλά πράγματα. Έπαιζε και η Maggie Grace Καλός και ο Vincent Regan. Ο αδελφός του δεν ξέρω τι σόϊ διάλεκτο αγγλικών μιλούσε. Υποτίθεται ότι ήταν Ιρλανδικά; Η άλλη ταινία που είδα ήταν το The Darkest Hour. Ενδιαφέρουσα η αρχική ιδέα και πρωτότυπο που η ιστορία διαδραματίζεται στην Μόσχα και όχι κάπου στην Αμερική. Είχε και μερικούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Must o γάτος Farraday. Όποιος την είδε κατάλαβε τι θέλω να πω. Το τέλος βέβαια θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Την είδα πάντως πολύ πιο ευχάριστα απ' την άλλη σαχλαμάρα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από kostas_dr
gavros10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Like Crazy Let the music speak! http://www.youtube.com/watch?v=ackWHfZQY4U
NemeSis1990 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Είδα αυτές τις μέρες: Road to Perdition Hachiko: A Dog's Story The Verdict The Color of Money Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom Fahrenheit 9/11 (οι 3 είναι με τον Paul Newman) Το κλάμα όμως έπεσε σε αυτήν, χρυσός φοίνικας το 1996: Secrets & Lies
akisk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ξαναείδα τα Batman Begins και The Dark Knight. Μου αρέσαν περισσότερο τώρα. Στο σινεμά είχα ξενερώσει με τον "σοβαρό" Batman. Spoiler που δεν έχει να κάνει με την υπόθεση: Anyway μου έκαναν εντύπωση οι συνεχείς αλλαγές του aspect ratio στο Dark knight, που σύμφωνα με το INTERNET οφείλονταν στο ότι κάποιες σκηνές γυρίστηκαν με imax κάμερες(1.44:1) και κάποιες με κινηματογραφικές(2.35:1). Στο bluray και στις μη-imax αίθουσες, το imax υλικό κροπαρίστηκε στο widescreen friendly 16:9 και τα υπόλοιπο έμεινε απείραχτο. Δε θυμάμαι να έχω δει άλλη ταινία που να συμβαίνει αυτό (αλλάγη του aspect ratio από τη μια σκηνή στην άλλη).. Περίεργο..
DKNI Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Mientras Duermes Πολυ καλο Ισπανικο θριλερακι απο τους δημιουργους του REC (οχι, αυτο δεν ειναι τρομου, ειναι θριλερ με σασπενς) σχετικα με την ανθρωπινη δυστυχια και την ασφαλεια της ζωης μας Πρωταγωνιστει ως ανωμαλος ο τυπος που εχει κανει και τον Malamadre στο Celda 211, πολλα ρισπεκ' 6.5/10
rhomio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Τhe raid redemption, καιρο ειχα να δω τοσο ξυλο μετα το Ong bak.
μπαγάσας Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Λοιπόν, αυτές τις μέρες είδα το Cry Baby και το Mr. Nobody. Το πρώτο: Εντάξει καλό ήτανε, κύλησε ευχάριστητα (καλά μη φανταστείτε ότι θα σας καθηλώσει) εγώ πάντως την ευχαριστήθηκα. Αν και στην αρχή της ταινίας περίμενα ίσως πιο πολλά από αυτήν. Αλλά είχε σχέση με ροκαμπίλι κι έτσι, οπότε, τι να λέμε τώρα!! Όσο για το Mr. Nobody, τα λόγια είναι περιττά!! Την ανακάλυψα τυχαία την ταινία, και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!! Δημοσιεύω το blog που έτυχε να πέσω πάνω του και να ανακαλύψω αυτό το διαμαντάκι (κατεμέ). http://an-if.blogspot.gr/2012/03/if-you-choose-to-watch-movie.html Α. Να μη ξεχάσω και το : Ο σεφ και ο σεφ του, που είδα τις προάλλες στο θερινό... Δεν τρελάθηκα. Προβλέψιμη ταινία, ήξερες από την αρχή ποιό θα ήταν το τέλος, χωρίς κάποια σκηνή κορύφωσης κλπ. Οφείλω να ομολογήσω βέβαια ότι όλη η ταινία κύλησε ευχάριστα χωρίς να αναρωτιέμαι Άντε! Πότε θα τελειώσει!!.. Ανάλαφρη λοιπόν, χαλαρή και ίσως με κάποια δόση χιούμορ (γιατί όχι?). -->Σε όλη τη διάρκεια της ταινίας αισθανόσουν αυτήν την ευχάριστη διάθεση και το κωμικό στοιχείο. (Δε μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, είναι και περασμένες 12 βλέπετε.. ) Οι άλλοι πάντως, γελούσαν αρκετά ομολογώ. Εγώ, καθόλου πάλι. Άντε κανά 2 φορές να έγνεψα ένα χαμόγελο, και μια-δυο να έβγαλα και ήχο.. Ίσως αν την είχα δει σπίτι μου να γέλαγα περισσότερο.. Εκτός του ότι γελάω δύσκολα με τις ταινίες, όταν βλέπω στον κινηματογράφο τους άλλους να γελάνε με το παραμικρό, εκνευρίζομαι.. και μου κόβεται η προδιάθεση! Δε βαριέσαι.... 1
fearwhatnow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Λοιπόν, αυτές τις μέρες είδα το Cry Baby και το Mr. Nobody. Το πρώτο: Εντάξει καλό ήτανε, κύλησε ευχάριστητα (καλά μη φανταστείτε ότι θα σας καθηλώσει) εγώ πάντως την ευχαριστήθηκα. Αν και στην αρχή της ταινίας περίμενα ίσως πιο πολλά από αυτήν. Αλλά είχε σχέση με ροκαμπίλι κι έτσι, οπότε, τι να λέμε τώρα!! Όσο για το Mr. Nobody, τα λόγια είναι περιττά!! Την ανακάλυψα τυχαία την ταινία, και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!! Δημοσιεύω το blog που έτυχε να πέσω πάνω του και να ανακαλύψω αυτό το διαμαντάκι (κατεμέ). http://an-if.blogspo...atch-movie.html Α. Να μη ξεχάσω και το : Ο σεφ και ο σεφ του, που είδα τις προάλλες στο θερινό... Δεν τρελάθηκα. Προβλέψιμη ταινία, ήξερες από την αρχή ποιό θα ήταν το τέλος, χωρίς κάποια σκηνή κορύφωσης κλπ. Οφείλω να ομολογήσω βέβαια ότι όλη η ταινία κύλησε ευχάριστα χωρίς να αναρωτιέμαι Άντε! Πότε θα τελειώσει!!.. Ανάλαφρη λοιπόν, χαλαρή και ίσως με κάποια δόση χιούμορ (γιατί όχι?). -->Σε όλη τη διάρκεια της ταινίας αισθανόσουν αυτήν την ευχάριστη διάθεση και το κωμικό στοιχείο. (Δε μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, είναι και περασμένες 12 βλέπετε.. ) Οι άλλοι πάντως, γελούσαν αρκετά ομολογώ. Εγώ, καθόλου πάλι. Άντε κανά 2 φορές να έγνεψα ένα χαμόγελο, και μια-δυο να έβγαλα και ήχο.. Ίσως αν την είχα δει σπίτι μου να γέλαγα περισσότερο.. Εκτός του ότι γελάω δύσκολα με τις ταινίες, όταν βλέπω στον κινηματογράφο τους άλλους να γελάνε με το παραμικρό, εκνευρίζομαι.. και μου κόβεται η προδιάθεση! Δε βαριέσαι.... http://www.insomnia.gr/topic/378314-mr-nobody-2009/page__hl__%20nobody
Προτεινόμενες αναρτήσεις