Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Amazing Spider-Man 3D

Ανάλυση:

Αρκετά καλή, συμπέρανα πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά δω ταινία σε 3D και δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβω(πριν το δω στο IMDb) ότι η πρωταγωνίστρια ήταν η Emma Stone. Αυτή η κοπέλα είναι φοβερή. Επιπλέον, προτιμώ τον Andrew Garfield από τον προηγούμενο Spiderman και πριν λίγο είδα πως ανακοίνωσαν The Amazing Spider-Man 2 με τον ίδιο πρωταγωνιστή σύμφωνα με φήμες. Η ταινία θα προβληθεί στα μέσα του 2014. Οπότε, υπομονή...

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλη η προσπαθεια σου αν και καπου σε εχασα ελπιζω τωρα που ξαναγυρισες να βρεις την παλια σου φορμα. Νομιζω οτι εκτος απο μενα που παντα απολαμβανω τις αναλυσεις σου υπαρχουν και αρκετοι αλλοι που το περιμενουν.

Φιλε μου δεν με ενδιαφερει αν ειναι και των εξωγηινων, η αποψη μου ειναι πως ειναι μπουρδες και μαλιστα ολκης για καμμενους "wannabe asian fanboys".

.

Αν δεν το χεις μην το ανοιγεις το ρημαδι... Οπως εσυ εχεις αυτη την αποψη και εγω πιστευω οτι οποιος καταδικαζει ξενογλωσσες ταινιες εκτος αμερικανικων επειδη δεν του ακουγονται καλα τα κινεζικα η δεν μπορει να ξεχωρισει τους κορεατες απο τους γιαπωνεζους ειναι ανεγκεφαλος μπαμπουινος που πηρε απολυτηριο γυμνασιου με τα παρακαλια της μαμας. Αντε τωρα να δεις κανα αγωνα της Μπαναθας στο Τζαμπιο Ληγκ και ασε την ωριμη συζητηση για τους μεγαλους

• Like 2
Δημοσ.

Πρωτον, δεν ειναι κινεζικα αλλα κορεατικα, οποτε καλυτερα να μασας παρα να μιλας.

Εσυ που βλεπεις αυτες τις μπουρδες ξερεις, δεν χρειαζεται να τα μαθουν και οι αλλοι.

Δευτερον, υπαρχουν τα die hard Που φανταζομαι ειναι περισσοτερο του στυλ σου και θα σου ακουγονται και πιο ευηχα τα αμερικανικα...

Αν δεν το χεις μην το ανοιγεις το ρημαδι... Οπως εσυ εχεις αυτη την αποψη και εγω πιστευω οτι οποιος καταδικαζει ξενογλωσσες ταινιες εκτος αμερικανικων επειδη δεν του ακουγονται καλα τα κινεζικα η δεν μπορει να ξεχωρισει τους κορεατες απο τους γιαπωνεζους ειναι ανεγκεφαλος μπαμπουινος που πηρε απολυτηριο γυμνασιου με τα παρακαλια της μαμας. Αντε τωρα να δεις κανα αγωνα της Μπαναθας στο Τζαμπιο Ληγκ και ασε την ωριμη συζητηση για τους μεγαλους

Ποποπο τι ειπε ο κινεζοκορεατοιαπωνας!! lol ρε βλεπε οτι γουσταρεις, αφου θελεις να βλεπεις τα κινεζικα σου τα μελαγχολικα με βαθια νοηματα και μπουρδες βλεπε τα! εγω γουσταρω την αμερικανια την φαντασια το καλο τελος τα εφε κτλ κτλ! μην κρινεις κανεναν, κρινε τις ταινιες που αναφερονται αλλα οχι τον κοσμο που τις αναφερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spoiler στα @@ μας ε;

Σιγά το spoiler ρε Πανάγο... δεν είπε και τίποτα σημαντικό.... :-D

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 1
Δημοσ.

Ένας λόγος που δεν τολμάω να μπω σε τοπικ πχ όπως του TDKR, είναι πως φοβάμαι (πολύ) μην πετάξει κανείς κάνα καλό και ξενερώσω. Μέχρι τώρα ούτε πολλά screenshots έχω δει, ούτε teasers και κάθε φορά που βλέπω ή ακούω συζήτηση για αυτό, αλλάζω δρόμο. Σε λίγο θα κυκλοφορώ με ωτοασπίδες μέχρι να δω την ταινία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την εντυπωση οτι η χθεσινη πολυωρη παυση του site ηταν καθαρα συμβολικη για αυτο που ακολουθει

Μετα απο καμια εβδομαδα καταφερα και ειδα 3 ταινιες σε μια μερα και παλι καλα που υπαρχει και το σημειωματαριο

Ας αρχισουμε (Για να ειμαστε σωστοι, τα εβαλα ολα σε σποιλερ, οποιος θελει το διαβαζει αλλα το φερνω γυρω γυρω, δεν αναφερω οτι τσακ θα γινει αυτο)

Requiem for a Dream

Επιτελους αξιωθηκα να την δω μετα απο 4 μηνες που την εχω και κατι χρονια μετα που ελεγα οτι πρεπει να την δω. Μαλλον επρεπε να εχω χαλια ψυχολογια για να τολμησω να την δω, δεν γινεται να την δεις ενω εισαι μες στην καλη χαρα Το soundtrack με εχει σημαδεψει, ειναι απλα επικο. ειδικα τις πρωτες φορες που το ακουγα ανατριχιαζα. ολοι οι χαρακτηρες ειχαν το πικ τους ταυτοχρονα σε καποια φαση εστω με τον τροπο που το ειχε ο καθενας τους. Μετα, οπως ειναι και φυσικο, ηρθε η κατρακυλα αν και δεν ηταν ιδια για ολους. ολοι κατεληξαν κλειδωμενοι σε ενα μερος για αρκετο καιρο μαλλον οπου δεν θα εχουν ενα καλο τελος. πονος, δυστυχια και παλι πονος. Μονο η μαριον την γλυτωσε με ενα τιμημα που στο τελος δεν φαινοταν να την νοιαζει. ηταν χαρουμενη με το σακουλακι που κραταγε στα χερια παρολο που η προσωπικοτητα και η υπερηφανεια της εξαφανιστηκαν. ο τροπος που τρελαθηκε η σαρα ειναι ενδεικτικος για το ποσο επηρεαζε, επηρεαζει και θα επηρεαζει την ζωη μας η τηλεοραση και το πως θα μας μεταμορφωνει προς το χειροτερο η αναγνωρισιμοτητα. ελπιζω το μηνυμα που ηθελε να περασει τοτε (2000 ειναι αυτο, πανω στην νεα χιλιετια) να το περασε και να συνεχισει να το περναει οπως και αλλες ταινιες που εχουν ενα παρομοιο θεμα

PS Οταν ειδα αυτη την σκηνη στην ταινια απλα ανατριχιασα. Εμεινα για αρκετη ωρα ακουνητος με το στομα ανοιχτο, ειχα κυριολεκτικα παγωσει.

Μοιαζει απιστευτα στον πρωτο μου μεγαλο ερωτα. Σε αυτη την εικονα ισως ειναι λιγο υπερβολικο επειδη ειναι περιεργα βαμενη αλλα της μοιαζει παρα πολυ. Ειδα και αλλες εικονες της Jennifer Connelly και της μοιαζει παρα πολυ

Την εβαλα σε spoiler γιατι ειναι αρκετα μεγαλη

936full-requiem-for-a-dream-screenshot.jpg

The Shawshank Redemption

Ισως μετα το requiem of dream να ενιωσα επιτελους ετοιμος για να δω ισως την καλυτερη ταινια που υπηρξε ποτε συμφωνα με το imdb αλλα και τις μαρτυριες ανθρωπων που την εχουν δει. Θελω να ξεκινησω λεγοντας οτι η ελληνικα μεταφραση Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέϊγουόρθ ειναι τελειως αστοχη και λυπαμαι ειλικρινα αυτον/η που το μετεφρασε ετσι και οτι το Prison Break με τις 4 σεζον και την μια τηλεταινια που μας

καθηλωσε, εστω στην αρχη, ειναι καθαρη αντιγραφη του Shawshank Redemption και τωρα ξερω ποιους πραγματικα πρεπει να ευχαριστησω για την 1η αμερικανικη σειρα που ειδα. Ευχαριστω ολους αυτους που δουλεψαν για αυτην την ταινια! Η επιλογη του Tim Robbins τον οποιο δεν τον

θυμαμαι σε αλλη ταινια αν και εχω δει ταινιες του ηταν σαν να τον εβλεπα για πρωτη φορα. Ηταν εξαιρετικος γιατι ηταν τελειως ανεκφραστος οταν επρεπε, το μαλλι του εδινε μια νοτα φορεστ γκαμπ αλλα του ταιριαζε. Οτι και να πεις για τον Morgan Freeman ειναι ανουσιο γιατι

απλα ειναι εξαιρετικος σε οτι και αν κανει και σιγουρα ειναι μεσα στην 3αδα των αγαπημενων μου ηθοποιων, ισως να φιγουραρει και στην πρωτια δεν το εχω σκεφτει. Αυτη η ταινια ειναι τοσο καλη γιατι ασχολειται με ενα θεμα (την ζωη στην φυλακη) που την ζουν μερικοι αντρες με

τον τροπο που την ζουν, τελειως απαξιωτικα απο τον εξω κοσμο νιωθοντας οτι ειναι στο περιθωριο. ο andy προσπαθησε να το αλλαξει αυτο και να προσδοσει στο αναμορφωτηριο την πραγματικη του ταυτοτητα και τον πραγματικο του στοχο. Τι και αν του πηρε 6 χρονια για να

παρει 200 ευρω για βιβλια, αυτος συνεχισε και πηρε και αλλα, ανεβαινοντας στα ματια του διευθυντη, των φυλακων αλλα και των υπολοιπων κρατουμενων. δεν θα ασχοληθω με τον αλλο τον gay τον π@π@ρ@ που του την επεφτε συνεχεια, καλα του εκανε ο διπροσωπος φυλακας. Ο αντυ ηταν ο μονος που ολα αυτα που καταφερε τα εβλεπε φυσιολογικα νομιζω γιατι απλα ηταν μορφωμενος και εξυπνος και ειχε ηθος και αξιοπρεπεια. Τελικα η φυλακη αλλαζει τον ανθρωπο ειτε ειναι αθωος ειτε ενοχος. Αλλα αυτο στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν καλο γιατι μεσα απο τις ατασταλιες ας πουμε του διευθυντη, ξερωντας οτι ειναι αθωος και εντιμος, εκανε οτι εκανε για να ξανακερδισει πισω την ζωη που του στερησαν και στο τελος φυσικα και τα καταφερε, ταινια ειναι τι περιμενατε. Το τελος του James Whitmore (μπουκς) κατα την γνωμη μου ηταν

τραγικα απαισιο. βγαινεις απο την φυλακη μετα απο 50 χρονια, γερος πια, και μεσα σε λιγο καιρο στον εξω κοσμο εχεις αυτο το τελος; θα μπορουσες να το κανεις 50 χρονια μεσα στην φυλακη μπας και γλυτωσεις απο εκει μεσα και το κανεις οταν βγαινεις; παρεπιπτωντος πεθανε πριν 3 χρονια στα 88 του χρονια. Οταν red πηγε στα 20 και 30 χρονια για ακροαση ελεγε κατι φτωχα τυποποιημενα λογια με τα οποια οχι μονο δεν θα εβγαινε αλλα θα του εριχναν και αλλα χρονια γιατι πηγε και τις 2 πρωτες φορες και ειπε ακριβως τα ιδια δειχνοντας τους οτι εχει γινει

και χειροτερος που λεει ο λογος. την τελευταια φορα ομως, ενταξει, οχι μονο το αφηνεις πρεπει να τον πληρωσεις και απο πανω που λεει ο λογος. Η αλλαγη αυτη ομως επηλθε μετα τα οσα συνεβησαν με τον αντυ που σημαινει οτι οχι μονο αλλαξε αλλα απεκτησε οπως ηταν αναμενομενο και ελπιδα, ζωη ή θανατο.

Το συμπερασμα ειναι οτι δικαια εχει αυτη την βαθμολογια στο imdb, δικαια εχει κατακτησει τοσους σινεφιλ γιατι απλα πισω στο 1994 τοτε που δεν υπηρχαν κινητα, κυριαρχουσαν ακομα τα πικ-απ και τα βιβλια, οχι τα iphone, τα ipad και η iπαντοφλα που θελουν, που δεν νομιζω

να υπηρχαν τοτε τετοιες ταινιες με τετοια καταπληκτικη ιστορια και πλοκη, που δεν ειχαμε δει ακομα το prison break και ολες τις αλλες βλακειες που δυστυχως εχουμε δει μεχρι τωρα και θα συνεχισουμε να βλεπουμε. ΤΟ Shawshank Redemption εκτος απο πρωτοπορα ταινια δινεια και μαθηματα, οχι αμερικανικης ιστοριας, αλλα μαθηματα ηθους, αξιων, εντιμοτητας και δικαιου.

The Truman Show

Μετα τα 2 προηγουμενα "τερατα" του κινηματογραφου που ειδα, ηρθε αυτο. Οπως και να το δει κανεις ειναι πολυ τρομακτικο ολη σου η ζωη να ειναι ενα τηλεοπτικο σοου. Απορω κιολας πως κρατησε και καλα 30 χρονια. 1 χρονο να γινοταν στην πραγματικοτητα θα γινοταν το σωσε. Ολος

ο κοσμος θα διαμαρτυροταν, θα το εθαβαν, ακομα και η κ.βαρδινογιαννη θα διαμαρτυροταν για παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωματων. 30 χρονια και δεν ειχε καταλαβει τιποτα; μα τιποτα; μονο υποψιες; δεν ηξερα λεπτομεριες απο την ιστορια πριν την δω και οταν ειδα τον ουρανο, τον ηλιο, το φεγγαρι λεω κατι δεν παει καλα εδω τοσο μουφα ειναι η καμερες και δεν τα δειχνει καλα; και ολα μου φανηκαν πολυ καλοστημενα.

ολοι οι ηθοποιοι εκει δεν γινοταν να παιξουν χειροτερα. εκαναν μπαμ απο την αρχη οτι υποκρινονται μα να στηνονται ολοι μολις βλεπουν τον truman? τωρα καταλαβα γιατι βλεπω 13 χρονια το επεισοδιο στο κωνσταντινου και ελενης που τους παρακολουθουν μεσα στο ιδιο τους το σπιτι. τωρα τουλαχιστον ξερω ποιον να βρισω. οτι να ναι ηταν. αχταρμα τα εκαναν. Ακομα και το τελος ηταν απαισιο. Γιατι να θελει να το σταματησει κανεις εκει; ΓΙΑΤΙ;;;;;;; Ολοι θα ηθελαν να δουν εστω και λιγο απο την συμπεριφορα του στον εξω κοσμο αλλα και του εξω κοσμου προς αυτον. Για να ειμαι τελειως ειλικρινης μου αρεσε μονο η σκηνη που ηταν πανω στο σκαφος και τον εσωσαν, εκει υπηρχε λιγη συγκινηση και κατι αληθινο ρε παιδι μου σε ολο αυτο. Ολη η υπολοιπη ταινια ηταν απλα TRAGIK. Υποτιθεται κιολας οτι ειναι και καλη ταινια ε; απο τις καλυτερες του jim ε; και εχει και 8 στο imdb ε; Θα μπορουσε να γινει πολυ καλυτερη παντως αν παραγωγος και σκηνοθετης ηταν

ο nolan. ειμαι 10000% σιγουρος. Μετα την αποχη αρκετων ημερων για μενα ειδα σημερα 3 ταινιες straight. Δεν νομιζω σημερα να δω

καμια ταινια οποτε χαλλλλλααααρρρααα.

Και σε περιπτωση που δεν σας δω μεχρι αυριο βραδυ, καλησπερα, καλο απογευμα και καληνυχτα

Επεξ/σία από gavros10
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι και να πω για τον γαβρο10 ειναι λιγο, απλα αξεπεραστο στυλ στις κριτικες του.Επιτελους ξαναβρηκε την φορμα του μετα το 2μερο στο Χαλκουτσι ο γνωστος παλιος καλος γαβρος10 ειναι εδω για να τον απολαυσουμε ετσι οπως τον γνωρισαμε.Δικος σας λοιπον χαρειτε τον!

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Τις σποϊλέριασε κάργα και τις τρεις εντωμεταξύ....

PS Οταν ειδα αυτη την σκηνη στην ταινια απλα ανατριχιασα. Εμεινα για αρκετη ωρα ακουνητος με το στομα ανοιχτο, ειχα κυριολεκτικα παγωσει.

Μοιαζει απιστευτα στον πρωτο μου μεγαλο ερωτα.

Respect ρε φίλε.

• Like 1
Δημοσ.

Donnie Darko: Ειχα μεγαλες προσδοκιες για αυτη την ταινια,και ειδικα γιατι ειχε time-travel και ειναι midfuck ταινια. . .Αλλα το μεγαλυτερο μερος της ηταν λες και ο σκηνοθετης ειχε παρει μπαφο,το ταξιδι στο χρονο αστειο και το μονο καλο ηταν το τελευταιο 10λεπτο που ο Ντονι καταφερε και τα διορθωσε! ----->6/10

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...