Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Amazing Spider-Man 3D

Ανάλυση:

Αρκετά καλή, συμπέρανα πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά δω ταινία σε 3D και δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβω(πριν το δω στο IMDb) ότι η πρωταγωνίστρια ήταν η Emma Stone. Αυτή η κοπέλα είναι φοβερή. Επιπλέον, προτιμώ τον Andrew Garfield από τον προηγούμενο Spiderman και πριν λίγο είδα πως ανακοίνωσαν The Amazing Spider-Man 2 με τον ίδιο πρωταγωνιστή σύμφωνα με φήμες. Η ταινία θα προβληθεί στα μέσα του 2014. Οπότε, υπομονή...

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 25/7/2012 στις 5:45 ΠΜ, Fotis13 είπε

Καλη η προσπαθεια σου αν και καπου σε εχασα ελπιζω τωρα που ξαναγυρισες να βρεις την παλια σου φορμα. Νομιζω οτι εκτος απο μενα που παντα απολαμβανω τις αναλυσεις σου υπαρχουν και αρκετοι αλλοι που το περιμενουν.

Φιλε μου δεν με ενδιαφερει αν ειναι και των εξωγηινων, η αποψη μου ειναι πως ειναι μπουρδες και μαλιστα ολκης για καμμενους "wannabe asian fanboys".

.

Αν δεν το χεις μην το ανοιγεις το ρημαδι... Οπως εσυ εχεις αυτη την αποψη και εγω πιστευω οτι οποιος καταδικαζει ξενογλωσσες ταινιες εκτος αμερικανικων επειδη δεν του ακουγονται καλα τα κινεζικα η δεν μπορει να ξεχωρισει τους κορεατες απο τους γιαπωνεζους ειναι ανεγκεφαλος μπαμπουινος που πηρε απολυτηριο γυμνασιου με τα παρακαλια της μαμας. Αντε τωρα να δεις κανα αγωνα της Μπαναθας στο Τζαμπιο Ληγκ και ασε την ωριμη συζητηση για τους μεγαλους

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 24/7/2012 στις 9:47 ΜΜ, thermo-sifounas είπε

Πρωτον, δεν ειναι κινεζικα αλλα κορεατικα, οποτε καλυτερα να μασας παρα να μιλας.

Εσυ που βλεπεις αυτες τις μπουρδες ξερεις, δεν χρειαζεται να τα μαθουν και οι αλλοι.

Δευτερον, υπαρχουν τα die hard Που φανταζομαι ειναι περισσοτερο του στυλ σου και θα σου ακουγονται και πιο ευηχα τα αμερικανικα...

Στις 25/7/2012 στις 11:33 ΜΜ, thermo-sifounas είπε

Αν δεν το χεις μην το ανοιγεις το ρημαδι... Οπως εσυ εχεις αυτη την αποψη και εγω πιστευω οτι οποιος καταδικαζει ξενογλωσσες ταινιες εκτος αμερικανικων επειδη δεν του ακουγονται καλα τα κινεζικα η δεν μπορει να ξεχωρισει τους κορεατες απο τους γιαπωνεζους ειναι ανεγκεφαλος μπαμπουινος που πηρε απολυτηριο γυμνασιου με τα παρακαλια της μαμας. Αντε τωρα να δεις κανα αγωνα της Μπαναθας στο Τζαμπιο Ληγκ και ασε την ωριμη συζητηση για τους μεγαλους

Ποποπο τι ειπε ο κινεζοκορεατοιαπωνας!! lol ρε βλεπε οτι γουσταρεις, αφου θελεις να βλεπεις τα κινεζικα σου τα μελαγχολικα με βαθια νοηματα και μπουρδες βλεπε τα! εγω γουσταρω την αμερικανια την φαντασια το καλο τελος τα εφε κτλ κτλ! μην κρινεις κανεναν, κρινε τις ταινιες που αναφερονται αλλα οχι τον κοσμο που τις αναφερει.

Δημοσ.

The raven.

Πολυ ωραια ταινια,

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 26/7/2012 στις 7:34 ΠΜ, panagos είπε

Spoiler στα @@ μας ε;

Σιγά το spoiler ρε Πανάγο... δεν είπε και τίποτα σημαντικό.... :-D

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 1
Δημοσ.

Ένας λόγος που δεν τολμάω να μπω σε τοπικ πχ όπως του TDKR, είναι πως φοβάμαι (πολύ) μην πετάξει κανείς κάνα καλό και ξενερώσω. Μέχρι τώρα ούτε πολλά screenshots έχω δει, ούτε teasers και κάθε φορά που βλέπω ή ακούω συζήτηση για αυτό, αλλάζω δρόμο. Σε λίγο θα κυκλοφορώ με ωτοασπίδες μέχρι να δω την ταινία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την εντυπωση οτι η χθεσινη πολυωρη παυση του site ηταν καθαρα συμβολικη για αυτο που ακολουθει

Μετα απο καμια εβδομαδα καταφερα και ειδα 3 ταινιες σε μια μερα και παλι καλα που υπαρχει και το σημειωματαριο

Ας αρχισουμε (Για να ειμαστε σωστοι, τα εβαλα ολα σε σποιλερ, οποιος θελει το διαβαζει αλλα το φερνω γυρω γυρω, δεν αναφερω οτι τσακ θα γινει αυτο)

Requiem for a Dream

The Shawshank Redemption

The Truman Show

Επεξ/σία από gavros10
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι και να πω για τον γαβρο10 ειναι λιγο, απλα αξεπεραστο στυλ στις κριτικες του.Επιτελους ξαναβρηκε την φορμα του μετα το 2μερο στο Χαλκουτσι ο γνωστος παλιος καλος γαβρος10 ειναι εδω για να τον απολαυσουμε ετσι οπως τον γνωρισαμε.Δικος σας λοιπον χαρειτε τον!

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Τις σποϊλέριασε κάργα και τις τρεις εντωμεταξύ....

Στις 26/7/2012 στις 9:47 ΠΜ, gavros10 είπε

PS Οταν ειδα αυτη την σκηνη στην ταινια απλα ανατριχιασα. Εμεινα για αρκετη ωρα ακουνητος με το στομα ανοιχτο, ειχα κυριολεκτικα παγωσει.

Μοιαζει απιστευτα στον πρωτο μου μεγαλο ερωτα.

Respect ρε φίλε.

• Like 1
Δημοσ.

Donnie Darko: Ειχα μεγαλες προσδοκιες για αυτη την ταινια,και ειδικα γιατι ειχε time-travel και ειναι midfuck ταινια. . .Αλλα το μεγαλυτερο μερος της ηταν λες και ο σκηνοθετης ειχε παρει μπαφο,το ταξιδι στο χρονο αστειο και το μονο καλο ηταν το τελευταιο 10λεπτο που ο Ντονι καταφερε και τα διορθωσε! ----->6/10

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 26/7/2012 στις 11:53 ΠΜ, kostas_dr είπε

Που να δεις και την συνέχεια!

Στις 26/7/2012 στις 11:53 ΠΜ, kostas_dr είπε

Που να δεις και την συνέχεια!

Ποια συνεχεια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...