Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μελαγχολια με πιανει μαυτα τα κινεζικα.. Αηδια ειναι απορω πως μερικοι κολανε με τετοιες μπουρδες εκτος αν τα βλεπουν ως κωμωδιες οποτε παω πασο .
gavros10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Eternal Sunshine of the Spotless Mind ηθελα να κανω μια φαντασμαγορικη κριτικη αλλα εχω μεινει λιγο χαζος. καταρχην μου θυμισε σε αρκετα σημεια το inception, το source code και το What Dreams May Come. αν και τα 2 πρωτα μπορει να εχουν κλεψει λιγα πραγματα απο αυτη την ταινια. επειδη σε καποια φαση ψιλοκαταλαβα που το πηγαινε, ηθελα να το κλεισω. αλλα λεω ενταξει δεν γινεται να σταματησω ταινια του jimakou. ειδικα αυτη που λενε οτι ειναι και καλη. καλα εκανα που δεν την σταματησα γιατι μετα με συνεπειρε και δεν ηθελα να τελειωσει. σκεφτηκα να την σταματησω επειδη μας πηγαινε την ιστορια μπρος-πισω και θα ηταν απο τις ταινιες που δεν καταλαβαινες χριστο αλλα μετα απεκτησε μια ροη. ακομα δεν καταλαβα ποσες φορες συναντηθηκαν για 1η φορα. θελω να πω τοσα πολλα για την ιστορια αλλα δεν ξερω τι... εχω μεινει πραγματικα χαζος. ο jim carrey σε αλλο ενα mind-blowing δραμα ηταν φοβερος. μαρεσει να τον βλεπω σε τετοιες ταινιες. την kate winslet καλυτερα να την θυμαμαι μονο στον τιτανικο και στο carnage (απαισια ταινια). η kristen dunst πιο αχρηστη ηθοποιος πεθαινει. δεν θυμαμαι αλλη πιο ανεκφραστη ηθοποιο αν και καποια αλλη θα υπαρχει. και ο mark ruffalo εχω να ομολογησω οτι ηταν αρκετα καλος. τον Elijah Wood τον εχω δει μονο στο lord of the rings. τελικα αυτος ειναι "χομπιτ" ή μια χαρα ανθρωπος; ισως αυτη η ταινια να ηταν μια καλη επιλογη για τον διαγωνισμο κριτικης...
thermo-sifounas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μελαγχολια με πιανει μαυτα τα κινεζικα.. Πρωτον, δεν ειναι κινεζικα αλλα κορεατικα, οποτε καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Δευτερον, υπαρχουν τα die hard Που φανταζομαι ειναι περισσοτερο του στυλ σου και θα σου ακουγονται και πιο ευηχα τα αμερικανικα...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Eternal Sunshine of the Spotless Mind ηθελα να κανω μια φαντασμαγορικη κριτικη αλλα εχω μεινει λιγο χαζος. καταρχην μου θυμισε σε αρκετα σημεια το inception, το source code και το What Dreams May Come. αν και τα 2 πρωτα μπορει να εχουν κλεψει λιγα πραγματα απο αυτη την ταινια. επειδη σε καποια φαση ψιλοκαταλαβα που το πηγαινε, ηθελα να το κλεισω. αλλα λεω ενταξει δεν γινεται να σταματησω ταινια του jimakou. ειδικα αυτη που λενε οτι ειναι και καλη. καλα εκανα που δεν την σταματησα γιατι μετα με συνεπειρε και δεν ηθελα να τελειωσει. σκεφτηκα να την σταματησω επειδη μας πηγαινε την ιστορια μπρος-πισω και θα ηταν απο τις ταινιες που δεν καταλαβαινες χριστο αλλα μετα απεκτησε μια ροη. ακομα δεν καταλαβα ποσες φορες συναντηθηκαν για 1η φορα. θελω να πω τοσα πολλα για την ιστορια αλλα δεν ξερω τι... εχω μεινει πραγματικα χαζος. ο jim carrey σε αλλο ενα mind-blowing δραμα ηταν φοβερος. μαρεσει να τον βλεπω σε τετοιες ταινιες. την kate winslet καλυτερα να την θυμαμαι μονο στον τιτανικο και στο carnage (απαισια ταινια). η kristen dunst πιο αχρηστη ηθοποιος πεθαινει. δεν θυμαμαι αλλη πιο ανεκφραστη ηθοποιο αν και καποια αλλη θα υπαρχει. και ο mark ruffalo εχω να ομολογησω οτι ηταν αρκετα καλος. τον Elijah Wood τον εχω δει μονο στο lord of the rings. τελικα αυτος ειναι "χομπιτ" ή μια χαρα ανθρωπος; ισως αυτη η ταινια να ηταν μια καλη επιλογη για τον διαγωνισμο κριτικης... Αν και σε βρήκα λίγο ντεφορμέ... Like ! Καλό θα ήταν πάντως αν οι διακοπές επηρεάζουν τα review σου να τις κόψεις λίγο.
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Eternal Sunshine of the Spotless Mind ηθελα να κανω μια φαντασμαγορικη κριτικη αλλα εχω μεινει λιγο χαζος. καταρχην μου θυμισε σε αρκετα σημεια το inception, το source code και το What Dreams May Come. αν και τα 2 πρωτα μπορει να εχουν κλεψει λιγα πραγματα απο αυτη την ταινια. επειδη σε καποια φαση ψιλοκαταλαβα που το πηγαινε, ηθελα να το κλεισω. αλλα λεω ενταξει δεν γινεται να σταματησω ταινια του jimakou. ειδικα αυτη που λενε οτι ειναι και καλη. καλα εκανα που δεν την σταματησα γιατι μετα με συνεπειρε και δεν ηθελα να τελειωσει. σκεφτηκα να την σταματησω επειδη μας πηγαινε την ιστορια μπρος-πισω και θα ηταν απο τις ταινιες που δεν καταλαβαινες χριστο αλλα μετα απεκτησε μια ροη. ακομα δεν καταλαβα ποσες φορες συναντηθηκαν για 1η φορα. θελω να πω τοσα πολλα για την ιστορια αλλα δεν ξερω τι... εχω μεινει πραγματικα χαζος. ο jim carrey σε αλλο ενα mind-blowing δραμα ηταν φοβερος. μαρεσει να τον βλεπω σε τετοιες ταινιες. την kate winslet καλυτερα να την θυμαμαι μονο στον τιτανικο και στο carnage (απαισια ταινια). η kristen dunst πιο αχρηστη ηθοποιος πεθαινει. δεν θυμαμαι αλλη πιο ανεκφραστη ηθοποιο αν και καποια αλλη θα υπαρχει. και ο mark ruffalo εχω να ομολογησω οτι ηταν αρκετα καλος. τον Elijah Wood τον εχω δει μονο στο lord of the rings. τελικα αυτος ειναι "χομπιτ" ή μια χαρα ανθρωπος; ισως αυτη η ταινια να ηταν μια καλη επιλογη για τον διαγωνισμο κριτικης... Καλη η προσπαθεια σου αν και καπου σε εχασα ελπιζω τωρα που ξαναγυρισες να βρεις την παλια σου φορμα. Νομιζω οτι εκτος απο μενα που παντα απολαμβανω τις αναλυσεις σου υπαρχουν και αρκετοι αλλοι που το περιμενουν. Πρωτον, δεν ειναι κινεζικα αλλα κορεατικα, οποτε καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Δευτερον, υπαρχουν τα die hard Που φανταζομαι ειναι περισσοτερο του στυλ σου και θα σου ακουγονται και πιο ευηχα τα αμερικανικα... Φιλε μου δεν με ενδιαφερει αν ειναι και των εξωγηινων, η αποψη μου ειναι πως ειναι μπουρδες και μαλιστα ολκης για καμμενους "wannabe asian fanboys". . 1
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Φιλε μου δεν με ενδιαφερει αν ειναι και των εξωγηινων, η αποψη μου ειναι πως ειναι μπουρδες και μαλιστα ολκης για καμμενους "wannabe asian fanboys". . νταξει δεν μπορουμε ολοι να καθομαστε με το σωβρακο μπροστα στην τηλεοραση και να βλεπουμε τον βαζελο ή τον γαυρο. Δεν ειμαστε τοσο αρσενικα, πως να το κανουμε...
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 νταξει δεν μπορουμε ολοι να καθομαστε με το σωβρακο μπροστα στην τηλεοραση και να βλεπουμε τον βαζελο ή τον γαυρο. Δεν ειμαστε τοσο αρσενικα, πως να το κανουμε... Καλα για το τελευταιο δεν ειχα καμια αμφιβολια. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Τους σχιστομάτηδες εννοεί μωρέ... ξέρεις αυτοί που φέρνουν λίγο προς το κίτρινο... ε ναι κλασικά, τι Έλληνας τι Τούρκος, το ίδιο πράμα...Κινέζοι, Ιάπωνες Κορεάτες...
gavros10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 ε ναι κλασικά, τι Έλληνας τι Τούρκος, το ίδιο πράμα...Κινέζοι, Ιάπωνες Κορεάτες... αφου ειναι ολοι ιδιοι! εμεις με τους τουρκους ειμαστε νομιζω τελειως διαφορετικοι. φαινεται ποιος ειναι Ελληνας και ποιος Τουρκος αντε τωρα να ξεχωρισεις ποιος ειναι κινεζος ποιος ιαπωνας και ποιος κορεατης 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 αφου ειναι ολοι ιδιοι! εμεις με τους τουρκους ειμαστε νομιζω τελειως διαφορετικοι. φαινεται ποιος ειναι Ελληνας και ποιος Τουρκος αντε τωρα να ξεχωρισεις ποιος ειναι κινεζος ποιος ιαπωνας και ποιος κορεατης Άκου μια βλακεία που σκέφτηκα μόλις τώρα: Φαντάζομαι ότι όπως εσύ ξεχωρίζεις τον Έλληνα από τον Τούρκο έτσι κι ένας Ιάπωνας θα ξεχωρίζει τον Ιάπωνα από τον Κορεάτη. Και αντιθέτως μπορεί κι εκείνος να δυσκολεύεται όπως εσύ να ξεχωρίσει τον Έλληνα από τον Τούρκο. Τρελό? 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 what he said...
gavros10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Άκου μια βλακεία που σκέφτηκα μόλις τώρα: Φαντάζομαι ότι όπως εσύ ξεχωρίζεις τον Έλληνα από τον Τούρκο έτσι κι ένας Ιάπωνας θα ξεχωρίζει τον Ιάπωνα από τον Κορεάτη. Και αντιθέτως μπορεί κι εκείνος να δυσκολεύεται όπως εσύ να ξεχωρίσει τον Έλληνα από τον Τούρκο. Τρελό? ναι ενα δικιο το εχεις. εμεις ξερουμε πως μοιαζει ενας Τουρκος και λογικα και αυτοι θα ξερουν πως μοιαζουν οι υπολοιποι ενταξει το επιασα, με εβγαλες λαθος με εναν εμεσο γαματο τροπο
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 ναι ενα δικιο το εχεις. εμεις ξερουμε πως μοιαζει ενας Τουρκος και λογικα και αυτοι θα ξερουν πως μοιαζουν οι υπολοιποι ενταξει το επιασα, με εβγαλες λαθος με εναν εμεσο γαματο τροπο Επέλεξα αυτόν το έμμεσο γαμάτο τρόπο γιατί δεν ήθελα να σε ταπεινώσω. Μπορούσα να το κάνω πανηγυρικά αλλά σου έχω αδυναμία ρε μπαγάσα... 1
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 αφου ειναι ολοι ιδιοι! εμεις με τους τουρκους ειμαστε νομιζω τελειως διαφορετικοι. φαινεται ποιος ειναι Ελληνας και ποιος Τουρκος αντε τωρα να ξεχωρισεις ποιος ειναι κινεζος ποιος ιαπωνας και ποιος κορεατης μονο οι χωριατες μας μοιαζουν με τους τουρκους τωρα πια. επισης αν και ανεργοι φοραμε και περισσοτερες μαρκες.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις