Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Akira. Τρελό mindfuck στο τελευταίο μισάωρο. Την συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του post-apocalyptic scifi.

Κοιτα να δεις συμπτωση. Μολις τελειωσα το Chronicle και η πρωτη σκεψη στο μυαλο μου ηταν ποσο πολυ μοιαζει στο Akira. Φοβερο ταινιακι επι ευκαιρια. Fucking EPIC θα ελεγα. Το μυριζεις απο την αρχη οτι ο πιτσιρικας εχει ολα τα χαρακτηριστικα για να γινει super vilain και οπως γινεται.

8/10 απο εμενα, μπραβο και στα εφε που χρησιμοποιηθηκαν.

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα αλλη μια πριν λιγο (εχω ρεντα σημερα). Lilya 4-ever.

Ενταξει, δεν εχω λογια, απιστευτη ηθοποιος η Oksana και ο Artyom φιλαρακος της. Ταινια που σιγουρα βγαζει συναισθηματα. Το να θες στο τελος της ταινιας να βαλεις ολους αυτους τους κεραταδες στον τοιχο και να τους πυρπολησεις ζωντανους ειναι πραγματικο κατορθωμα μεσα απο μια ταινια.

9/10 ανετα.

Δημοσ.

Ρεντα ο Ikaruga σημερα ρεντα :ο Το ψησα να την δω,αν και νομιζω λιγο υπερβολικο το 9 σου,φαινεται παρολαυτα καλη ταινιουλα :P Πρωτη φορα ακουω γιαυτην την ταινια btw ,που την ξεθαψες?? οΟ

Δημοσ.

τελικα το Headhunters να το δουμε ή οχι;

επειδη επεσε μονομερης σκουπα

η απαντηση ειναι:

ναι, προφανως και αξιζει

Δημοσ.

Ενταξει, δεν εχω λογια, απιστευτη ηθοποιος η Oksana και ο Artyom φιλαρακος της. Ταινια που σιγουρα βγαζει συναισθηματα. Το να θες στο τελος της ταινιας να βαλεις ολους αυτους τους κεραταδες στον τοιχο και να τους πυρπολησεις ζωντανους ειναι πραγματικο κατορθωμα μεσα απο μια ταινια.

9/10 ανετα.

Και όλα τα λεφτά το τραγούδι της ταινίας.

http://www.youtube.com/watch?v=5KwZrwogLIc

Δημοσ.

9/10 ανετα.

Nα δεις οπωσδηποτε και το Fucking Amal του ιδιου σκηνοθετη.Ειναι δραματικη κωμωδια, δηλαδη πιο light απο το Lilja(Ετσι γραφεται πιο σωστα).H Dahlstrom δινει ρεσιταλ ηθοποιας σε αυτη την ταινια.Η ιδια ηταν βοηθος σκηνοθετη στο Lilja και προκειται για ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα αλλα γενικα ειναι πολυασχολη απο οσο ξερω και λιγο στον κοσμο της.

Δημοσ.

Ρεντα ο Ikaruga σημερα ρεντα :ο Το ψησα να την δω,αν και νομιζω λιγο υπερβολικο το 9 σου,φαινεται παρολαυτα καλη ταινιουλα :P Πρωτη φορα ακουω γιαυτην την ταινια btw ,που την ξεθαψες?? οΟ

Το 9 σιγουρα φανταζει υπερβολικο γιατι δινω βαθμολογιες βαση το πως με εκανε να νοιωσω η ιδια η ταινια στο τελος της. Τετοιος ρεαλισμος σε ταινια ειναι σπανιος και ακομα σπανιοτερος ο τροπος των ηθοποιων που πραγματικα νομιζεις οτι ειναι πραγματικοι χαρακτηρες. Παρα αυτα η βαθμολογια στη δικη μου κλιμακα σιγουρα ισχυει.

Featherblow θα την εντοπισω και αυτην την ταινια αν ειναι. Το παλικαρι φενεται να ειναι εξαιρετικα ταλαντουχος.

Δημοσ.

himizu 2011

okay... λοιπον επειδη δεν λεγονται αυτα που ειδα 10 το πρωι, ας το πιασουμε με tags

after destruction, homeless, 14yearolds, heavy beating, insurance money, chains, bodies in closet, nazi, fukosima, mob, loans, κρεμαλες στο σαλονι και λιγα λεω...

το γεγονος οτι προσπερασα την αφισα της ταινιας [στο σημειο που λεει απο το director του love exposure, cold fish] θα πρεπει να μου γινει μαθημα...

3pyLA.jpg

river of murder 2010...

bloodyinno.jpg

εκεινο το σημειο που λες οτι "το ξεκληρισμα μιας οικογενειας ειναι ψιλα γραμματα" "touched by death ειναι μονο η αρχη"

ο ορισμος της ψ@@ιας ενα πραγμα

επειδη ηταν ενα δυσκολο πρωινο

προτεινω να πατε μαρινοπουλο και να παρετε μια 24αδα μπυρες [απο εκεινες τις κοκκινες]

θα τις μοιραστειτε...

Δημοσ.

Τους σχιστομάτηδες εννοεί μωρέ... ξέρεις αυτοί που φέρνουν λίγο προς το κίτρινο...

GInumberone κατασταση δλδς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...