Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Get the Gringo

O Gibson επέστρεψε στο στυλ που για εμένα του ταιριάζει πιο πολύ από όλα, κουλ περιπέτεια με ελαφρύ χιούμορ. Μόνο που εδώ το προχωράει ακόμη πιο πολύ και έτσι παρακολουθούμε σκληρές σκηνές σε μεξικάνικες φυλακές με υπόκρουση χαρούμενη μεξικάνικη μουσική. Τουλάχιστον ενδιαφέρουσα.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Get the Gringo

O Gibson επέστρεψε στο στυλ που για εμένα του ταιριάζει πιο πολύ από όλα, κουλ περιπέτεια με ελαφρύ χιούμορ. Μόνο που εδώ το προχωράει ακόμη πιο πολύ και έτσι παρακολουθούμε σκληρές σκηνές σε μεξικάνικες φυλακές με υπόκρουση χαρούμενη μεξικάνικη μουσική. Τουλάχιστον ενδιαφέρουσα.

Συμφωνω, κουλ περιπετεια με ελαφρυ χιουμορ, καποιες φορες black χιουμορ..με θυμισε τις παλιες καλες εποχες του φονικου οπλου.

Δημοσ.

Μολις ειδα το Lockout, φανταστικη ταινια για μενα, ξεφυγα λιγο απτα καθημερινα και πηγα λιγο στο θεμα διαστημα κτλ. Πολυ λιγο προβλεψιμη και απολυτα απολαυστικη με αρκετο χιουμορ. Πιστευω ο Guy Pearce και ο ψυχακιας Joseph Gilgun στα καλυτερα τους. 8/10

Δημοσ.

Γεια...ειμαι σχετια καινουριος σινεφιλ και σημερα ειδα το leon... μπορω να πω οτι μ αρεσε πολυ, συναισθηματικο και τελος που δεν περιμενεις απο αμερικανικες ταινιες. Θελω να μου προτεινετε καποιες ταινιες που αξιζει να δω για αρχη. Οχι θριλερ και γκανκστερικες αλλα καποιες που σου αφηνουν κατι να θυμασαι (π.χ Η ζωη ειναι ωραια Αmerican History X Forest Gump κ.α.). Ααααα και μερικες αναλαφρες τυπου Οι αθικτοι, Τα ομορφοπαιδα (Les Beaux Gosses) και καποιες επιστημονικης φαντασιας χωρις εξωγηινους τυπου Κ-PAX, 12 Monkeys... Ξερω ζηταω πολλα και μπορει να ειμαι οφ-τοπικ αλλα ειμαι καινουριος και θελω να με κατατοπισετε!!!:o Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Δημοσ.

Σημερα το προγραμμα ειχε 2 ταινιες

The Raid: Redemption 7/10

Καιρο ειχα να δω τοσο ξυλο σε περιπετεια, πολυ καλες σκηνες δρασης και σχετικα καλο story. Περασε ευχαριστα η ωρα και δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο αντιστοιχες παραγωγες του Hollywood.

Scent of a Woman 7.5

Πολυ καλος ο Al Pacino, λιγο αδιαφορος ο Chris O'Donnell και γενικα μια καλη ταινια. Ειχε αρκετες καλες στιγμες αλλα δεν ξερω γιατι σαν συνολο δεν με ξετρελανε τοσο, ισως φταιει οτι την ειδα λιγο αργα. Ασχετο αλλα μου θυμησε πολυ το The Intouchables

Δημοσ.

The Beast 2011

βαρετη ταινια αλλα καλο ξυλο...

έχεις κάποιο imdb / youtube link επειδή δεν μπόρεσα να την βρω;

Δημοσ.

Ευχαριστώ, πάω να πάρω τηλέφωνο τον θείο.

Είδα το Get the Gringo. Πέρασε ευχάριστα η ώρα, μπαμ μπουμ πιστολίδι και κακό με happy ending.

Δημοσ.

Bruno (2009)

Τί χοντροκοπιά!!! Ο Zoolander μπροστά του είναι ευρωπαϊκός κινηματογράφος... Το είδα με ανοιχτό το στόμα, ήθελα να γελάσω, αλλά δεν μπορούσα με αυτά που έβλεπα.

Τον Cohen δεν τον είχα προσέξει ως τώρα, κάτι είχα ακούσει για Ali G και Borat, αλλά δεν είχα ασχοληθεί. Οπότε έχω μερικές ταινίες ακόμη να δω.

Δημοσ.

Bruno (2009)

Τί χοντροκοπιά!!! Ο Zoolander μπροστά του είναι ευρωπαϊκός κινηματογράφος... Το είδα με ανοιχτό το στόμα, ήθελα να γελάσω, αλλά δεν μπορούσα με αυτά που έβλεπα.

Τον Cohen δεν τον είχα προσέξει ως τώρα, κάτι είχα ακούσει για Ali G και Borat, αλλά δεν είχα ασχοληθεί. Οπότε έχω μερικές ταινίες ακόμη να δω.

μολις διαβασα αυτο μου ηρθε αυτη η σκηνη στο μυαλο..

http://www.youtube.com/watch?v=Y4DcgswxUxU

Δημοσ.

@Ahigh_forvalue

Μάλλον αυτό ήταν ό,τι πιο εμετικό είχε να δώσει η ταινία. Δύσκολα μπορώ να θυμηθώ πιο φριχτή σκηνή σε ταινία, τί σκεφτόταν αυτός ο άνθρωπος όταν συνελάμβανε αυτήν τη σκηνή;..

Και επειδή δεν έχω καταλάβει, όλοι αυτοί που εμφανίζονται είναι πραγματικά πρόσωπα; Καλά η Paula Abdul, αλλά κάτι διευθυντές της Mossad και κάτι άλλοι τέτοιοι; Και αν ήταν πραγματικά πρόσωπα, ήξεραν τί έκαναν και που έπαιζαν;

Ταινία κάτω από 80 λεπτά και έκανα σχεδόν τρεις ώρες να την δω από τα γέλια, την φρίκη και τα δες-ξαναδές σκηνές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...