xavier Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 δειτε ρε το warrior να πορωθειτε και αφηστε το drive
therock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 δειτε ρε το warrior να πορωθειτε και αφηστε το drive Ισχυει?
Pantelthekiller Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Puncture Τελειωσε η ταινία εκεί που θα μπορούσε να είχε άλλες 2-3 ώρες διάρκεια ακόμα,σε αφήνει με ένα μικρό ερωτηματικό στο τέλος,αλλα πέρασε ευχάριστα η ώρα. 8/10
DKNI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Rise of the Planet of the Apes Παρα πολυ καλη ποπκορνια, σαφως ανωτερη και διαφορετικη της αποτυχιας του Μπαρτον κυριως γιατι δεν επιχειρησε να καπιλευτει το original Δεν μπαινει και στις αγαπημενες μου περιπετειες αλλα δεν μετανιωνω που το ειδα 5/10 1
giorgospan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 The Town (Extended Cut) Αρκετά καλό δράμα με ικανοποιητικές δόσεις δράσης, δε μπορώ να πω ότι δε με κούρασε σε μερικά σημεία αλλά γενικώς έμεινα ικανοποιημένος. Λίγο ενοχλητική η προφορά των Townies, ειδικά η Lively δεν ακουγόταν με τίποτα, αλλά κατά τ' άλλα ήταν ικανοποιητική και η ηθοποιία. Ένα 7αράκι από μένα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Το Town & Gone Baby Gone είναι η απόδειξη ότι ο Ben Affleck μπορεί να γίνει σπουδαίος σκηνοθέτης. Επίσης σεμνά για το Drive μην γίνουμε μπίλιες =p
DKNI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Drive Πολυ καλο, ειδικα απο τη μεση και μετα που αποκτα υποθεση (γιατι μεχρι εκεινη το σημειο απλα δεν ειχε) Φοβερη σκηνοθεσία και ρυθμός και φοβερη μουσικη που ταιριαζε με το 80'ς-early 90s κλιμα που ειχε η ταινια (υποθετω ο σκηνοθετης εκανε καποιο tribute ή είχε νοσταλγια για τετοιου ειδους ταινιας προ 25ετιας) Δυνατο πολυ το ξεσπασμα βιας απο τη μεση και μετά και βασικα δεν ειχε τοσο εκρηκτικη βια οσο ωμη και αμεση πχ εκει που ο τυπος σκιζει τις φλεβες του "Γουολτερ" Στα μειον οτι σεναριακα δεν ειχε να προσφέρει κατι περαν των προβλεπώμενων καθως και οτι για ταινια με τιτλο Drive, δεν εχει τελικα και τοσο Driving, δηλαδη μονο σε μια σκηνη πραγματικα κανει ο κεντρικος χαρακτηρας χρηση οδηγικων ικανοτητων, στα αλλα ειναι απλα τυπος Mel Gibson . All in all, δεν ειναι το "διαμαντι" που προμοταραν ολοι, αλλα ειναι σιγουρα πολυ καλο 6/10
xavier Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ναι μωρε, υπερεκτιμημενο...καλη ταινιουλα, αλλα μεχρι εκει... btw εκανα το λαθος και ειδα το in time...απαραδεκτο...
mary Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 (Αν και θα φαω κραξιμο θα το πω).Μετα απο μια δεκαετια, προχθες ειδα το Ματριξ..Φταιει που ειδα πολυ νωριτερα το inception????δε ξερω...παντως δε μου αρεσε καθολου... 4/10 και αυτο μονο για ορισμενες απο τις σκηνες που γιναν legandary Ξαναειδα το Lemony snicket a series of unfortunate events.Παραμυθάκι αλλά....ισως και οχι 8/10 Seven Pounds. Πολύ ωραια ταινία,μονο η εκφραση του Σμιθ δε μου αρεσε σε ορισμενες σκηνες. 7/10
eu@ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ειδα το immortals http://www.imdb.com/title/tt1253864/ ενα θα πω: Σταυρο,φωναξε τον Μητσο και τον Μακη κ ελατε κατω ρε!
giorgospan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 The Purple Rose Of Cairo Πολύ καλή, ανάλαφρη ταινία, με όμορφες στιγμές και πολύ καλό πρωταγωνιστικό δίδυμμο. Είχε μια ευχάριστη αύρα και μια γλυκύτητα και πέρασε ευχάριστα η ώρα. 7/10 Big Fish Πανέμορφο παραμυθάκι, με καίριες εναλλαγές ιστορίας/πραγματικότητας ωστόσο λίγο πριν τα μισά μου φάνηκε κάπως κουραστική. Στην πορεία ανέβηκε αρκετά και στο τέλος να πω την αλήθεια, μ' έπιασε ένας κόμπος. Στο τελευταίο τέταρτο ήμουν μ' ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά. Πολύ χάρηκα που πήρα την απόφαση να τη δω. 8/10
Kasrith Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Στα υπόλοιπα που έιπες, όχι ότι διαφωνώ, απλά δεν συμφωνώ σε τέτοιο βαθμό. Αλλά στην μουσική μαζί σου. Ελεεινή. Τι πίνετε και εκει πέρα και δεν μας το λέτε?
therock Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Τι πίνετε και εκει πέρα και δεν μας το λέτε? Ελα ντε...
Pantelthekiller Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μετα απο μια δεκαετια, προχθες ειδα το Ματριξ.. 13 χρονάκια φιλε και θα σου πω ότι έχει διαφορα που είναι πριν το 2000 η ταινία. Δεν ξέρω τι ηλικία είχες το 2000 αλλα είχε πέσει τρελή παραπληροφόρηση για το τέλος της τεχνολογίας και του κόσμου μην σου πω. Απλά αν το είχες δει στην εποχή του, παίζει να κοίταζες σε μπαράκια για τον λαγό
Προτεινόμενες αναρτήσεις