Rockavlon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Tinker Tailor Soldier Spy 8 Get the Gringo 7.5 The raven 7 21 jump street 4 American reunion 4.5 Dream house 6 Safe house 5.5 Project x 4
Prospector8 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Trainspotting 9/10 ... Δεν ηθελα να τελειωσει,αληθεια... 1
Millennium Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Paths of Glory Αριστουργηματικο αντι-πολεμικο φιλμ απο τα πρωιμα χρονια του μεγαλου Kubrick.Μια ταινια που δεν "μιλαει" απλα για την τρελα του πολεμου αλλα και για την ιδια την ανθρωπινη φυση. Φοβερος ο Kirk Douglas και σαν ρολος αλλα και σαν ερμηνεια.Δεν θα πω τιποτε αλλο μη σποιλεριασω αυτη τη ταινιαρα.
rhomio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Χαχαχα! Κατάλαβα που το πας! Άσχετο, τι βαθμό βάζεις στο Pulp Fiction δηλαδή? Ξερω γω ρε φιλε, θα εβαζα κανα 5/10, αλλα βλεπω οτι εχει παρει 9/10 και απορω μηπως εχασα κατι... αλλα τι να πεις Tarantino ειναι αυτος...
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Eungyo 2012 δυσκολο και ridiculous ταυτοχρονα
flik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Είδα το Shame. 8/10 Βασικά μου άρεσε πολύ περισσότερο απο όσο περίμενα, αλλά δεν είχα διαβάσει κριτικές εδώ και στο νετ, μόνο απο τους τριγύρω. Πολύ καλή σκηνοθεσία. Και κάποιες λιγότερο ενδιαφέρουσες ταινίες: Limitless 6.5/10 Ταινία για να περάσει η ώρα, ίσως έβαζα και παρακάτω αλλά έπαιζε ο Ντε Νίρο και με επηρέασε πολύ θετικά. Haywire 5.5/10 γιατί βαρέθηκα αρκετά για action movie. The Grey 7/10 Αναμενόμενη σε πολλά σημεία. Δεν είχε αγωνία, δε σε ξάφνιαζε. Περίμενα να δω ανθρώπους που βγάζουν τα άγρια ένστικτά τους απέναντι στη φύση. Εδώ επικεντρώθηκε λίγο στο δράμα, και σε μια απλή μάχη ανάμεσα σε λύκους και άνθρωπο. Τουλάχιστον ας είχε περισσότερο σασπένς και εκπλήξεις αυτή η μάχη. Βοήθησε ο Neeson, και οι καιρικές συνθήκες και τα τοπία. Το 7άρι μου οριακό. Edit: κατεβάζω το trainspotting τώρα. Έχω πολύ υψηλές προσδοκίες, την είχα βάλει στη λίστα αλλά την ξανα άφησα, τώρα μου το θύμισε ο Prospector.
snik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 The grey 6,5 Το ιδιο με τον flik, δεν ηταν καλη αλλα δεν ηταν και ασχημη...περασε η ωρα απλα θα μπορουσε να ηταν καλυτερη Amelie 8,5-9 Την ειχα στην λιστα μου καιρο αλλα τωρα προλαβα και την ειδα και μπορω να πω οτι εχανα τοσο καιρο. Για αρχη εχω ερωτευτει το soundtrack και την σκηνοθεσια της που εδωσε μια αλλη οπτικη στο Παρισι. Δεν καταλαβα για ποτε περασε η ωρα και οταν τελειωσε σου εδινε ενα αισθημα αισιοδοξιας. Heat 8 Και αυτη μου ειχε ξεφυγει οταν ειχε βγει. Πολυ καλη ταινια δρασης με ανατροπες, 2 εξαιρετικους ηθοποιους και μερικες σκηνες που πραγματικα αξιζαν. Δεν θα την βαρεθειτε παρολο την διαρκεια της αλλα αντιθετα θα την ευχαριστηθειτε. The Dictator 7.5 Απο τις καλυτερες του Cohen, κινειται σε παρομοιο στυλ με τα borat, bruno αλλα αυτη τα ξεπερναει. Ειχε αρκετο γελιο και σε αρκετα σημεια προσπαθει να περασει μερικα μηνυματα αλλα δεν τα καταφερνει για μενα. Περασαν και μερικοι διασημοι ηθοποιοι σαν guest
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Με βρισκουν απολυτα συμφωνο οι βαθμολογιες του Flik kai Snik Περιμενω με ανυπομονησια το σχολιo και την βαθμολογια του Flik για το Trainspotting ^^
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 The Raven (2012).10/10 Αριστούργημα. Τελικά ακόμα κι αυτήν την εποχή βγαίνουν φοβερές ταινίες.
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Rec2 7/10. Αν και σαν το τελος του Rec1 δεν υπαρχει. Don't be afraid of the dark 4/10. Δεν ειδα ποτε το τελος, γιατι βαρεθηκα! Batman begins 8/10 The Dark Knight 9+/10. Τις ξαναειδα για να φρεσκαρω λιγο την μνημη μου. Ειδικα το TDK τα εσπασε! Απιστευτη ταινια!
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ας κρατησουμε μια αυστηροτητα παρακαλω Αναφερομαι κυριως για το Raven (10/10= η καλυτερη και πιο ολοκληρομενη ταινια που ειδες ποτε???), και ακομα περισοτερο για το Dream House,την οποια ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δεν θα την προτεινα! Φιλικα παντα,απλα οταν διαβαζω Dream House,δεν ξερω,κατι με πιανει xD
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ξαναείδα προχθες το eXistenZ. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η ταινία δεν είχε μεγαλύτερη αποδοχή. Είναι ενδιαφέρουσα, έχει ξεκάθαρα μηνύματα, σκηνές που δεν ξεχνάς εύκολα και γυρίστηκε σε μια εποχή που το θέμα της δεν ήταν τόσο αυτονόητο όσο σήμερα. Ίσως το τελευταίο είναι ένας λόγος. Μπορεί τότε ο κόσμος να θεωρούσε ότι όλα αυτά είναι υπερβολές. Σήμερα, βέβαια, πιστεύω πως γνωρίζουμε πως δεν είναι. Εγώ ακόμη και σήμερα, ενώ έχω παίξει ένα σκασμό βιντεοπαιχνίδια, δεν έχω παίξει ποτέ MMORPG για τους λόγους που συζητιούνται στην ταινία. Α, ναι. Και το Inception τρώει τη σκόνη του. Λόγω σαφήνειας.
flik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Με βρισκουν απολυτα συμφωνο οι βαθμολογιες του Flik kai Snik Περιμενω με ανυπομονησια το σχολιo και την βαθμολογια του Flik για το Trainspotting ^^ Συνήθως και ειδικά σε τέτοιες ταινίες περιμένω να "ζυμώσει" μέσα μου η ταινία λίγο περισσότερο, αλλά αφού ανυπομονείς.. Φυσικά μου άρεσε. Πολύ ειλικρινής ταινία, καλοί διάλογοι, η ερμηνεία κυρίως του McGregor άψογη, ενεργητική, και όσο έπρεπε ωμή και προκλητική. Επιτυχημένη επιλογή τίτλου Μου άρεσαν τα λόγια στην αρχή αλλά ακόμα πολύ περισσότερο στο τέλος. Βαθμολογία δεν μπορώ να βάλω 9, αλλά αφού έβαλα 8 στο shame εδώ πρέπει να βάλω 8.5
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 overheard 2 2011 φαντασου ποοοοσα λεφτα εχουν βγαλει οι κινεζοι για να κραζουν τους αμερικανους [ανοικτα] ψωλια το τελευταιο καρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις