Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το Easy A αρχικά για να περάσει η ώρα και για την Aly Michalka αλλά ούτε γι αυτό δεν ήταν ικανή η ταινία...Με τα fast forward με κράτησε για περίπου μια ώρα. 4.5/10 επιεικώς .

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις ειδα το Pulp Fiction...δεν ξερω καν τι να πω.

σου αρεσε τοσο πολυ που πραγματικες δεν ξερεις τι να πεις (που δεν νομιζω)

ή δεν καταλαβες γιατι; γιατι pulp fiction?

Δημοσ.

Vertigo .. Δεν ειχα αυτο το MasterPiece..αν και σε καποια σημειο ειναι αργο και το τελος μου φανηκε περιεργο,δεν μπορω να του βαλω κατω απο 8.3/10 . 11/10 θα εβαζα σε αυτην την ξανθια,προσωπικα μου φανηκε τοσο ΤΕΛΕΙΑ και τοσο ΓΥΝΑΙΚΑ...

Αnyway, Rear Window is the next.. lets see..

Δημοσ.

Γυναίκες σαν την Κim Novak δεν υπάρχουν απλά πια.Δες επίσης το Rope που είναι φοβερό όπως επίσης και το The birds αν και θα το έχεις δει λογικά.

Δημοσ.

A τελικα δεν ημουν ο μονος που ειχα μαγευτει απο αυτην την ηθοποιο xD Oχι δεν τα εχω δει,τωρα ειπα να δω γιατι τοσος σαματας καθε φορα οταν μου μιλαγανε για Hitchcock, και τωρα αρχιζω και καταλαβαινω γιατι θεωρειται απο τους κορυφαιους σκηνοθετες ^_^

Δημοσ.

Γυναίκες σαν την Κim Novak δεν υπάρχουν απλά πια.Δες επίσης το Rope που είναι φοβερό όπως επίσης και το The birds αν και θα το έχεις δει λογικά.

Δεν έχω τολμήσει να το δω ακόμα... έχω ψυχολογικό πρόβλημα με τα πουλιά από όταν ήμουν μικρός... είχα μια τρομακτική εμπειρία, κάποια στιγμή μπορεί να σας τη διηγηθώ.

Δημοσ.

Ωραία ταινία. Κάνε την υπέρβαση!

Απορία: η ταινία Margaret του 2011 με την Anna Paquin, στην πραγματικότητα είναι παραγωγή του 2005; :confused:

Η Paquin είναι καστανή και φαίνεται μικρότερη απ' ότι όταν ξεκίνησε το True Blood, εδώ και κάτι χρόνια!

Γιατί έγινε αυτό; Ότι θυμούνται χαίρονται τα στούντιο;

Δημοσ.

Δεν έχω τολμήσει να το δω ακόμα... έχω ψυχολογικό πρόβλημα με τα πουλιά από όταν ήμουν μικρός... είχα μια τρομακτική εμπειρία, κάποια στιγμή μπορεί να σας τη διηγηθώ.

χαχα έχω και γω πτηνοφοβία αλλά σε μικρό βαθμό(φοβάμαι μόνο τα αρπακτικά).Watch it on your own risk αλλά εγώ είχα το αίσθημα της απειλής από πτηνά για 2-3 μέρες και ειδικότερα όταν έβλεπα κοράκια στον δρόμο. :fear:

Δημοσ.

χαχα έχω και γω πτηνοφοβία αλλά σε μικρό βαθμό(φοβάμαι μόνο τα αρπακτικά).

Εγώ τα φοβάμαι όλα τα πουλιά ανεξαιρέτως.

Δημοσ.

σου αρεσε τοσο πολυ που πραγματικες δεν ξερεις τι να πεις (που δεν νομιζω)

ή δεν καταλαβες γιατι; γιατι pulp fiction?

Ξερεις τι..ειναι σαν να μην ειδα ταινια, σαν να ημουν σε κωμα επι 2 ωρες, κανενα νοημα καμια ευχαριστηση..

Εγώ τα φοβάμαι όλα τα πουλιά ανεξαιρέτως.

Ξερω τι θα σου κανω για δωρο χριστουγγενων :devil:

Δημοσ.

Nils, εσύ;

Δημοσ.

Ξερεις τι..ειναι σαν να μην ειδα ταινια, σαν να ημουν σε κωμα επι 2 ωρες, κανενα νοημα καμια ευχαριστηση..

και εγω σε τετοια φαση ημουν οταν την ειδα 2-3 μερες πριν. μονο 3 ατακες ειχαν ενδιαφερον για μενα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...