kirileman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 στο χαλκουτσι, ειναι μετα τον ωρωπο Και πριν το Δήλεσι, γκαντ ντεμ ιτ! Μου έσκασε σαν κεραμίδα, μιλάμε. Ευτυχώς που δεν πάω για μπάνιο στα Πηγαδάκια, δηλαδή, και φεύγω για Εύβοια.
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 στο χαλκουτσι, ειναι μετα τον ωρωπο οχι ατυχια ! κριμα γιατι μου αρεσουν τα reviews που κανεις.Ο deadorganplayer που ειναι τσακαλος το ειχε καταλαβει αυτο και σχολιασε αναλογα.
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 The Raven αυτη την αθλιοτητα δεν μπορω να την σχολιασω. το σεναριο ειναι χιλιοπαιγμενο. ενας θαυμαστης, τρελος συνηθως, σκοτωνει το ιδιο του το ιδαλμα για δικους του λογους. το ειδαμε ακομα και φετος, ΦΕΤΟΣ στο dexter. μονο οι 2 πρωταγωνιστες προσπαθησαν να το σωσουν ατυχα ομως. μονο το τραγουδι στο τελος μου αρεσε αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν απο το assassins creed revelations νομιζω απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει. αν την εβλεπα 10 χρονια πριν ισως να εγραφα καλυτερα πραγματα ντρεπομαι να την βαλω ακομα στην watchlist μου στο imdb!
NemeSis1990 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 The Raven αυτη την αθλιοτητα δεν μπορω να την σχολιασω. το σεναριο ειναι χιλιοπαιγμενο. ενας θαυμαστης, τρελος συνηθως, σκοτωνει το ιδιο του το ιδαλμα για δικους του λογους. το ειδαμε ακομα και φετος, ΦΕΤΟΣ στο dexter. μονο οι 2 πρωταγωνιστες προσπαθησαν να το σωσουν ατυχα ομως. μονο το τραγουδι στο τελος μου αρεσε αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν απο το assassins creed revelations νομιζω απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει. αν την εβλεπα 10 χρονια πριν ισως να εγραφα καλυτερα πραγματα ντρεπομαι να την βαλω ακομα στην watchlist μου στο imdb! Κι έλεγα δεν έχει review σήμερα; Μήπως μπορείς να ποσταρεις το watchlist σου για να πάρουμε μερικές ιδέες για ταινίες;
Sellers Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Πραγματικά τίγκα βαρετό και προβλέψιμο το Raven. Όπως τα λέει γαύρος είναι ο οποίος αν δεν πετάξει και ένα σπόιλερ για κάτι δεν μπορεί να γράψει κριτική. Πάλι καλά που δε γράφει σε περιοδικό.
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 ... μην το πεις ουτε του παπα... ΥΓ. δεν ηξερα καν οτι υπηρχε watchlist στο imdb...
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Πραγματικά τίγκα βαρετό και προβλέψιμο το Raven. Όπως τα λέει γαύρος είναι ο οποίος αν δεν πετάξει και ένα σπόιλερ για κάτι δεν μπορεί να γράψει κριτική. Πάλι καλά που δε γράφει σε περιοδικό. σιγα τον θαυμαστη. σε 2 σκηνες ηταν μονο. το πιο ακυρο ατομο. εκτος και αν λες για τον dexter... θεωρω οτι ηταν απο τις πιο αχρηστες ταινιες που εχω δει γιατι το σεναριο, τα σκηνικα, το ολο θεμα τα εχουμε ξαναδει σε αρκετες ταινιες. στην watchlist μου εχω αρκετες θα ελεγα ταινιες που ειναι χαλια. αλλα ειναι χαλια με την εννοια της βλακειας. που σε κανουν να λες τι καμενη ταινια ειδα τωρα. αλλα αυτες συνηθως τις βλεπεις στην τηλεοραση 14.00 το μεσημερι οταν εχει καει το pc σου. χτυπα ξυλο. τις αθλιες, ελεηνες εφηβικες ταινιες που εχω δει, τις εχω δει στην τηλεοραση. τουλαχιστον εχω αποκτησει αμυνες και τις καταλαβαινω
NemeSis1990 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 στην watchlist μου εχω αρκετες θα ελεγα ταινιες που ειναι χαλια. Δώσε την λίστα στο λαό!
Panos.Powers Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ειδα το Αmazing Spiderman . Παρα τα οσα ειχα διαβασει εδω μεσα στεκεται καλα και περασε η ωρα ευχαριστα . Ενα 7+/10 απο εμενα . Απο εκει και περα ηταν 2ημερο ταινιων και εκατσα και ειδα το I saw the Devil , το American history X και το 25th hour. Αν εξαιρεσεις το τελευταιο που δεν μου εκανε καμια τρομερη εντυπωση τα αλλα 2 ηταν πολυ καλα . Ενα 8αρακι και στα 2 .
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δώσε την λίστα στο λαό! δεν θελω να φαω πολυ κραξιμο Watchlist δεν εχω βαλει αρκετες ταινιες που εχω δει στην τηλεοραση γιατι απλα δεν τις θυμαμαι
NemeSis1990 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 δεν θελω να φαω πολυ κραξιμο Watchlist δεν εχω βαλει αρκετες ταινιες που εχω δει στην τηλεοραση γιατι απλα δεν τις θυμαμαι Θέλω review http://www.imdb.com/title/tt0478304/ !!!
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Θέλω review http://www.imdb.com/title/tt0478304/ !!! ειναι μια απο τις 3 ταινιες που μετα απο καποια φαση το πηγαινα σε fast forward οι αλλες 2 ειναι το take shelter και το cafe de flore απο οσο θυμαμαι, οσο το ειδα το ειδα με δυσκολια. τιποτα δεν μου αρεσε. μετα απο καποια φαση απλα ηθελα να δω που το παει και πως θα τελειωσει. να ναι καλα το fast forward να τι ειχα γραψει τον μαρτιο οταν την ειχα δει. το βρηκα 100+ σελιδες πισω εκτος απο την κοντρα του μικρου με τον πατερα του, και κατι ψιλα ακομα δεν καταλαβα πολλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι ρολο επαιζε ο sean penn και γιατι υπηρχε το τελος... με τιποτα οπως και την τοσο αναλυτικη αναπτυξη του συμπαντος. αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει
Ahigh_forvalue Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 καλα το tree of life εχει 6.9 στο imdb?? κριμα που για καποιους ο κινηματογραφος δεν ειναι τιποτα παραπερα απο ποπκορν..
rhomio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μολις ειδα το Pulp Fiction...δεν ξερω καν τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις