Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διακοπές θα ξαναπάς ή τέλος για φέτος?

μπορει να παω για 4 μερες στο χωριο της θειας μου. που κολλαει αυτο; να κανω κανα μπανιο και ετσι;

Δημοσ.

θελω λιγο την βοηθεια σας

βλεπω τωρα το The number 23, θα γραψω μετα κριτικη

κανω τωρα ενα μικρο διαληματακι στην 1 ωρα και βλεπω οτι εχω κερδισει απο το steamgifts το la noire στο οποιο παιχνιδι εισαι ενας ντετεκτιβ.

ο τυπος ομως που το εδινε λεει οτι σημερα ειναι τα γενεθλια του! σαν φυσιολογικος ανθρωπος εχει ψιλοφρικαρει. ψαχνω και δεν μπορω να βρω στην Αγγλικη γλωσσα τον αριθμο που αντιστοιχει σε καθε γραμμα. μηπως μπορειτε να μου το βρειτε; αμα βγαινει 23 το ονομα του ειμαι σιγουρα ο dexter και δεν το ξερω

Σε χτύπησε η ζέστη;;; :shifty:

Δημοσ.

ωραια η πλακα αλλα ας γραψουμε για την ταινια

The number 23

την περιμενα πιο βαρυα με την εννοια του θριλερ. παλι καλα ομως γιατι δεν θα την εβλεπα. μου αρεσε το γεγονος που σχεδον σε ολη την ταινια συμμετειχε και ο γιος του γιατι ηταν ενα σημαδι οικειοτητας και οτι ο πρωταγωνιστης δεν ειχε γινει απομακρος απο την οικογενεια του αλλα αποφασισε να το μοιραστει μαζι τους. η ερμηνεια του τζιμ ηταν φοβερη, ακομα και σε τετοιο ρολο στην αρχη τις πεταξε τις ατακες του και γελασα κιολας. καταπληκτικο τελος, μου θυμισε το fight club. παιζει απο εκει να πηρε την ιδεα ο συγγραφεας για το πως θα το τελειωσει. φοβερη ταινια, χαιρομαι που την ειδα

Δημοσ.

Πολύ καλή η ερμηνεία του Jim Carrey.

Ένας διαφορετικός ρόλος, χωρίς τις συνηθισμένες γκριμάτσες.

Δημοσ.

μπορει να παω για 4 μερες στο χωριο της θειας μου. που κολλαει αυτο; να κανω κανα μπανιο και ετσι;

Αν δεν γινομαι αδιακριτος μπορεις να πεις σε πιο χωριο αναφερεσαι διοτι εχω ενα πολυ δυνατο προαισθημα πως ειμαστε κοντα !Κατα τα αλλα συμφωνω με τον πεθαμενοοργανοπαιχτη .

Δημοσ.

Αν δεν γινομαι αδιακριτος μπορεις να πεις σε πιο χωριο αναφερεσαι διοτι εχω ενα πολυ δυνατο προαισθημα πως ειμαστε κοντα !

Τυχερέ... μπορείτε να κανονίσετε να βρεθείτε να ακούσεις και κανένα review από κοντά...

Δημοσ.

Τυχερέ... μπορείτε να κανονίσετε να βρεθείτε να ακούσεις και κανένα review από κοντά...

Γιατι οχι παντα ημουν υπερ της ανταλαγης αποψεων.

Δημοσ.

The Hunter (IV) (2011)

Μου άρεσε, η τελευταία παρόμοια ταινία που είχα δει, ήταν το The Grey (2011) το οποίο δεν μου άρεσε. Εδώ έχουμε μια καλύτερη ταινία στο εικαστικό μέρος, ο Dafoe ήταν καλός και μου άρεσε που ξαναθυμήθηκαν τον Sam Neill (έτσι, για να θυμηθούμε τα 80's). Το σενάριο ήταν καλό, με μυστήριο και αγωνία που σε κρατά μέχρι τέλους. Το πρόβλημα είναι το τέλος

το οποίο προσωπικά με στεναχώρησε

.

6,5/10

Δημοσ.

Σιγά το αριστούργημα! Απλά έχει τρέλα με τα manga ο Tarantino!

Δεν είπα πουθενά πως είναι αριστούργημα... ;) Δεν είμαι και τόσο φαν του Ταραντίνο άλλωστε...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν δεν γινομαι αδιακριτος μπορεις να πεις σε πιο χωριο αναφερεσαι διοτι εχω ενα πολυ δυνατο προαισθημα πως ειμαστε κοντα !Κατα τα αλλα συμφωνω με τον πεθαμενοοργανοπαιχτη .

στο χαλκουτσι, ειναι μετα τον ωρωπο

Σιγά το αριστούργημα! Απλά έχει τρέλα με τα manga ο Tarantino!

πια αλλη ταινια του ειναι βασισμενη σε manga?

τα kill bill μονο και μονο για ολο το brutality που εβγαζαν απο την uma therman ηταν επικα

Δημοσ.

Rosemary's Baby

Την είχα δει μικρός αλλά δε την είχα εκτιμήσει τότε. Σήμερα κατανόησα καλύτερα το μεγαλείο της. Πόσο κρίμα που δε γυρίζονται πλέον τέτοιες ταινίες. Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι κάθε ψυχολογικό θρίλερ.

8,3/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...