Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατσε να κανουμε τους υπολογισμους τωρα..το αλιεν βγηκε το 1979..χμ

Tην ηλικία των 14 την ανέφερε ο DeadOrganPlayer. Το '83 γεννήθηκα. Μην ψάχνεις τσάμπα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστώ wiowia που πρότεινε το 3 idiots και το είδα επιτέλους. 8/10 all is well.

al is vel (αλ ις βελ) :D

πολύ γέλιο εχεί μείνει η ατάκα αυτή κ τη λέω συνέχεια...

Δημοσ.

Pulp Fiction

εχω μεινει λιγο μακακας αλλα θα προσπαθησω να γραψω. ξεκιναει η ταινια με τους καλυτερους οιωνους. προχωραει μια χαρα

η μια ατακα πισω απο την αλλη. θα ηθελα να σχολιασω σχεδον καθε σκηνη της ταινιας αλλα δεν γινεται. μετα απο λιγο ομως ενιωσα οτι καπου χανεται και δεν εχει μια ξεκαθαρη ιστορια. αυτο το επαθα οταν εμφανιστηκε ο bruce willis και μετα. δεν ηξερα καν οτι παιζει εντωμεταξυ. πεθαινει ο travolta με εναν χαζο τροπο, απορω δηλαδη. ο samuel jackson απλα φανταστικος, με το μουσακι των 90's, καταπληκτικες ερμηνειες απο ολους αλλα μου δημιουργηθηκε αυτη η χαζη απορια που μου ερχεται σε λιγες ταινιες

γιατι να υπαρχει το pulp fiction? για μενα ηταν ενα καλο μιξ χρονολογιων και ιστοριων με καλες ερμηνειες σκηνοθεσια κλπ αλλα χωρις καποιο σκοπο - στοχο. σαν να ξυπνησε ο tarantino μια μερα και να ειπε θα κανω μια ταινια και οτι σκεφτω θα το βαλω μεσα χωρις συνοχη χωρις τιποτα

εχω την εντυπωση οτι ειμαι λαθος γιατι το 9 στο imdb δηλωνει αλλα πραγματα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fortidens skygge

λιτο και ωμο

the raven

το μονο που αξιζε ηταν το μονοπρακτο του κακου και το ed στο τελος...

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

the raven

αρκετα καλο!σε κραταει σε αγωνια και ολες οι προβλεψεις που εκανα κατα τη διαρκεια της ταινιας απορριφθηκαν.

συνισταται

Δημοσ.

Αργησα αλλα την ειδα πριν λιγο. Inception. Παρα πολυ καλη. Συνεχιζω να πιστευω οτι το Di Caprio ειναι απλα μια μετριοτητα και καποιος αλλος θα μπορουσε να προσφερει στο ρολο του πολυ καλυτερα. Με τους αλλους ηθοποιους ολα καλα και ωραια ιδιαιτερα με την Ellen Page και Cillian Murphy. Μουσικη Zimmer ειναι παντα εγγυηση. Γενικα οι 2:30 ωρες περασαν πολυ γρηγορα και ομορφα.

9/10 απο εμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tην ηλικία των 14 την ανέφερε ο DeadOrganPlayer. Το '83 γεννήθηκα. Μην ψάχνεις τσάμπα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Πολύ καλή χρονιά το '83...κυκλοφόρησε το Scarface, το Krull και το Return of Jedi. Από την άλλη βέβαια είχαμε και το Superman 3 αλλά οκ...μη τα θέλουμε όλα δικά μας.

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Δημοσ.

Pulp Fiction

εχω μεινει λιγο μακακας αλλα θα προσπαθησω να γραψω. ξεκιναει η ταινια με τους καλυτερους οιωνους. προχωραει μια χαρα

η μια ατακα πισω απο την αλλη. θα ηθελα να σχολιασω σχεδον καθε σκηνη της ταινιας αλλα δεν γινεται. μετα απο λιγο ομως ενιωσα οτι καπου χανεται και δεν εχει μια ξεκαθαρη ιστορια. αυτο το επαθα οταν εμφανιστηκε ο bruce willis και μετα. δεν ηξερα καν οτι παιζει εντωμεταξυ. πεθαινει ο travolta με εναν χαζο τροπο, απορω δηλαδη. ο samuel jackson απλα φανταστικος, με το μουσακι των 90's, καταπληκτικες ερμηνειες απο ολους αλλα μου δημιουργηθηκε αυτη η χαζη απορια που μου ερχεται σε λιγες ταινιες

γιατι να υπαρχει το pulp fiction? για μενα ηταν ενα καλο μιξ χρονολογιων και ιστοριων με καλες ερμηνειες σκηνοθεσια κλπ αλλα χωρις καποιο σκοπο - στοχο. σαν να ξυπνησε ο tarantino μια μερα και να ειπε θα κανω μια ταινια και οτι σκεφτω θα το βαλω μεσα χωρις συνοχη χωρις τιποτα

εχω την εντυπωση οτι ειμαι λαθος γιατι το 9 στο imdb δηλωνει αλλα πραγματα

Δες την άλλες 2-3 φορές για να την νιώσεις, διάβασε καμιά ανάλυση και τότε θα καταλάβεις γιατί ακριβώς είναι τόσο μοναδική ταινία. Την έχω δει πάνω από 10 φορές και είναι απολαυστική κάθε φορά. Απλά δεν είναι αυτό που περίμενες, γιαυτό και ξενέρωσες. Που να δεις το From Dusk Till Dawn... εκεί να δεις ξενέρα!

Δημοσ.

επειδη ο tarantino ειναι λιγο τρελος και μαρεσει οπως στηνει τις ταινιες του ποιες αλλες ταινιες του πρεπει να δω;

Δημοσ.

επειδη ο tarantino ειναι λιγο τρελος και μαρεσει οπως στηνει τις ταινιες του ποιες αλλες ταινιες του πρεπει να δω;

True Romance, Reservoir Dogs, From Dusk Till Dawn, Jackie Brown, Inglourious Basterds.

Δημοσ.

Εβάλε και ένα Kill Bill βρε αδερφέ... :D

να ναι καλα οι αυπνιες και ο alpha που το ειχε βαλει πριν λιγο καιρο. απιστευτη ταινια. τετοιο splater δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει

το Inglourious Basterds ειναι απο τις ταινιες που ειχα αλλα δεν ειδα ποτε. μετα θα παρει σειρα το jackie brown, From Dusk Till Dawn και βλεπουμε

Δημοσ.

θελω λιγο την βοηθεια σας

βλεπω τωρα το The number 23, θα γραψω μετα κριτικη

κανω τωρα ενα μικρο διαληματακι στην 1 ωρα και βλεπω οτι εχω κερδισει απο το steamgifts το la noire στο οποιο παιχνιδι εισαι ενας ντετεκτιβ.

ο τυπος ομως που το εδινε λεει οτι σημερα ειναι τα γενεθλια του! σαν φυσιολογικος ανθρωπος εχει ψιλοφρικαρει. ψαχνω και δεν μπορω να βρω στην Αγγλικη γλωσσα τον αριθμο που αντιστοιχει σε καθε γραμμα. μηπως μπορειτε να μου το βρειτε; αμα βγαινει 23 το ονομα του ειμαι σιγουρα ο dexter και δεν το ξερω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...