twiner Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 λέγαμε για την περίεργη εμφάνιση του αριθμού 23 σε διάφορα σημεία του topic από τη στιγμή που ανέφερες τον Jimάκο Carrey.
gavros10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) λέγαμε για την περίεργη εμφάνιση του αριθμού 23 σε διάφορα σημεία του topic από τη στιγμή που ανέφερες τον Jimάκο Carrey. θελω να την δω αυτη την ταινια. την ειχε βαλει παλια το σταρ αλλα ηταν αργα και κοιμηθηκα The Woman in black την ειχα εδω και καιρο αλλα ψιλοφοβομουν να την βαλω γιατι δεν βλεπω θριλερ μαρεσε που ειδαμε τον ντανιελ σε κατι αλλο. μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλος αν και τα λογια δεν ξεπερναγαν τις 3 σελιδες Α4. η σκηνη με την κλειδωμενη πορτα που παει σαν ντουκι να την ανοιξει, νευριαζει φερνει το σκερπανι και την βλεπει ανοιχτη ειναι ολα τα λεφτα μονο και μονο για την αντιδραση του. το παντελονι του καφε θα εγινε. θελω να τον δω και σε εναν πιο ζωντανο ρολο Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2012 από gavros10
wiowia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Κάποιες πολύ καλές ταινίες κατά τη γνώμη μου που νομίζω πως δεν έχουν αναφερθεί: Blood in Blood out Amores Perros Cidade de Deus The Pursuit of Happyness Seven Pounds The Last King of Scotland Joulutarina Die Welle Entre les Murs The Boy in the Striped Pyjamas Celda 211 El Secreto de sus Ojos L'Immortel La Rafle 3 Idiots Taare Zameen Par Οι δύο τελευταίες είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ....
spurakos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 The Amazing Spiderman Μου αρεσε.Ενα εναλλακτικο ξεκινημα για τον Spidey.Ο Garfield μου ταιριαζει περισσοτερο στον Παρκερ απ'ότι ο Maguire.Η Gwen Stacy(Emma Stone ) ,η γκομενα του Παρκερ, εχει ανάμειξη στην πλοκή της ταινίας και δεν υπάρχει μονο και μόνο για να δώσει στοιχεία ρομαντισμού και να είναι εμπόδιο στην καριέρα του Spiderman όπως η MJ. Του δίνω ενα 8/10.Αν είχε περισσότερη δραση θα ήταν ακόμα καλύτερο.Αναμένουμε το 2
xazomama Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 28 Days Later... Έγραψε ο Danny Boyle για ακόμα μια φορά με την καλύτερη ταινία ζόμπυ που έχω δει! 9/10 Alien Την είδα. Μου άρεσε, όμως δεν ξετρελάθηκα. 7/10 Sent from my iPhone using Insomnia
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Alien Την είδα. Μου άρεσε, όμως δεν ξετρελάθηκα. 7/10 Sent from my iPhone using Insomnia Αυτά πρέπει να τα βλέπει κανείς στην ώρα του. Αν την είχες δει στα 14 σου θα είχες ξετρελαθεί. Κι εγώ είδα το Rear Window χτες για πρώτη φορά. Δε ξετρελάθηκα...
revolver1990 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Είδα το The Raven. OK ωραίος ο Cusack(αν και δεν πολυταίριαζε στον ρόλο) πολύ ωραία η Alice Eve , ωραία ατμόσφαιρα αλλά δυστυχώς μέχρι εκεί.Περίμενα να δω κάτι σε Jack the ripper όπως το From Hell αλλά όχι. 6/10
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Και για μένα ο Cusack δεν ήταν πετυχημένη επιλογή για τον συγκεκριμένο ρόλο. Δεν του πάει ρε παιδί μου.
D_N_A Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Είδα το The Raven. OK ωραίος ο Cusack(αν και δεν πολυταίριαζε στον ρόλο) πολύ ωραία η Alice Eve , ωραία ατμόσφαιρα αλλά δυστυχώς μέχρι εκεί.Περίμενα να δω κάτι σε Jack the ripper όπως το From Hell αλλά όχι. 6/10 Ναι ο Cusack ήταν πολύ καλός (ως μοντέρνος Alan Poe)όπως επίσης και ο Luke Evans αλλά δυστυχώς η ταινία όχι και τόσο. Είχε τις στιγμές της, ενδιαφέρον η ιστορία των τελευταίων ημερών του Ε. Alan Poe, αλλά σε γενικές γραμμές δεν κατάφερε να μου περάσει ιδιαίτερη αγωνία. Κάτι ακόμα, μήπως οι εταιρίες παραγωγής πρέπει σιγά σιγά να αλλάζουν τα σκηνικά ή εστω τα πλάνα(!!) και να μην νοικιάζουν τα ίδια, γιατί κατάντησαν να βάζουν τα ίδια σε όλες τις ταινίες πλέον?! 7/10 (Γιατί γουστάρω Cusack)
gavros10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Mirror mirror λυπαμαι που το ειδα. θελω να δω την julia roberts σε ενα ρολο οπου θα αναδεικνυεται η milfara που κρυβει μεσα της και το ταλεντο της γιατι εχει παρα πολλα χρονια να κανει καλη ταινια. ο sean bean καταφερε να μην πεθανει σε ταινια! μολις τον ειδα εξεπλαγην. αλλα και παλι θεωρουνταν νεκρος για πολλα χρονια. ο sean bean στο cleanskin πεθαινει στο τελος; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2012 από gavros10
xazomama Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αυτά πρέπει να τα βλέπει κανείς στην ώρα του. Αν την είχες δει στα 14 σου θα είχες ξετρελαθεί. Κι εγώ είδα το Rear Window χτες για πρώτη φορά. Δε ξετρελάθηκα... Σ' αυτό έχεις δίκιο! Ισχύει!! Βέβαια στα 14 μου δεν ήμουν τόσο φαν αυτών των ταινιών. Προτιμούσα θρίλερ με νεκρούς, πνεύματα κλπ. Όχι γλειώδη εξωγήινα τέρατα. Τέσπα... Sent from my iPhone using Insomnia
Ahigh_forvalue Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Σ' αυτό έχεις δίκιο! Ισχύει!! Βέβαια στα 14 μου δεν ήμουν τόσο φαν αυτών των ταινιών. Προτιμούσα θρίλερ με νεκρούς, πνεύματα κλπ. Όχι γλειώδη εξωγήινα τέρατα. Τέσπα... Sent from my iPhone using Insomnia κατσε να κανουμε τους υπολογισμους τωρα..το αλιεν βγηκε το 1979..χμ
rhomio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 The Raven ωραια ταινια με αρκετη γευση μυστηριου. 7/10
twiner Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ευχαριστώ wiowia που πρότεινε το 3 idiots και το είδα επιτέλους. 8/10 all is well.
Προτεινόμενες αναρτήσεις