revolver1990 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Όταν έλεγα ότι έχω δει καλύτερες δεν εννοούσα του carrey και φυσικά όχι παρόμοιου είδους..Ε είναι πολλές...ενδεικτικά Donnie darko,Trainspotting(αγαπημένη),Lord of the rings,Requiem for a dream,American history x ,fight club πάει λέγοντας
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο ολο το φορουμ που δεν ειχα δει τοσο καιρο το OldBoy.. Καιρο ειχα να φαω τετοιο brainfuck!!! 8.5/10 ανετα απο μενα. Επισης πηγα και ειδα το Spiderman,ομολογω ηταν καλυτερο απο οτι περιμενα και φυσικα πολυ πιο ενφιαφερον απο το αλλο Spiderman 1.. 7.5/10 Πειτε καμια αλλη οχι τοσο γνωστη που στο τελος προσπαθεις να μαζεψεις τα σαγονια σου απο το πατωμα!
twiner Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Το forum συγχωρεί, αλλά προσπάθησε να μην το ξανακάνεις. Πειτε καμια αλλη οχι τοσο γνωστη που στο τελος προσπαθεις να μαζεψεις τα σαγονια σου απο το πατωμα! όμως άμα την πούμε έτσι χύμα θα είναι spoiler ή θα την δεις θετικά προκατειλημμένος και τελικά δεν θα σ'εντυπωσιάσει τόσο όσο θα ήθελες... γι'αυτό και η παρακάτω ειδικά σχεδιασμένη λίστα -τη συνιστούν 42 κατασκευαστές υπερυπολογιστών- έχει άξιες όχι τόσο γνωστές ταινίες και μερικές γνωστές ταινίες (προσδίδουν οικειότητα στον αναγνώστη) κι ανάμεσα τους κρυμμένες μερικές ανατρεπτικές. donnie darko moon vertigo the village 12 monkeys after the wedding memento big fish castaway on the moon seven dark city lola rennt the recipe following the truman show fight club millenium actress L.A. Confidential Incendies the prestige Eternal Sunshine of the Spotless Mind ------------------------------a beautiful Mind brick
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Πολλες απο αυτες δεν εχω δει οποτε απο αυριο πιανω δουλεια ευχαριστωω
rhomio Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μολις ειδα το Chronicle... ειναι ιδεα μου ή η ταινια πραγματικα τα σπαει!
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ουτε εγω περιμενα να ηταν τοσο καλη ταινια,πιστευα οτι θα μου ηταν πολυ αδιαφορη αλλα τελικα μια χαρα βλεποταν. 6.8/10 ειχα βαλει νομιζω.. Παιδες βαζετε βαθμολογιες να εχουμε μια ιδεα στο μυαλο μας,μην γινεστε σαν τον Viper ( ελπιζω να λειπει διακοπες, /hide )
gavros10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 being flynn εχω την εντυπωση οτι μου ψιλοαρεσε γιατι υπηρχε αυτη η διαμαχη πατερα-γιου και η αυτοκαταστροφη τους. αλλα δεν ηταν μια καλη ταινια. ο de niro τι κανει; τον επιασε κατι τωρα στα γεραματα και το γυρναει στην κουλτουρα; διαβασα 2-3 τοπικ το μεσημερι αλλα και σε αυτο αναφερονται 3 συγκεκριμενες ταινιες. η δυο με τον jimako carrey και το big fish τι παιζει; συνενοημενοι ειστε ολοι;
twiner Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 είναι δύο τύποι που έχουν κάνει από αριστουργήματα μέχρι μεγάλες πατάτες και φαίνεται μερικοί νοσταλγήσαμε κάποιες καλές τους στιγμές. fan fact: πόσες ταινίες έχει η παραπάνω λίστα;
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ανατριχιασα Ο_Ο κοιτα τι κοινο εχουμε στην ωρα αποστολης των μνματων μας!! Ο_Ο
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 stop it...seriously..ετυχε....απλα ΤΥΧΑΙΝΕΙ!!! >.>
rhomio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 A few best men Συνιστω σε ολους τους λατρες κωμωδιας!
gavros10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ναι βρε, γυρισα απο διακοπες και διαβασα 2-3 τοπικ πριν μπω εδω και τις ειδα και εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις