Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

μολις ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια της mini σειρας Band of Brothers !!!

δεν υπαρχουν λογια πραγματικα :confused:

11 χρόνια μετά? :P

που να δεις τα επόμενα, γίνεται truly impressive...

• Super Moderators
Δημοσ.

πολυ αστοχη η παρατηρηση σου εστω και με το χαμογελακι που βγαζει την γλωσσα εξω , :P

όχι... :P

Δημοσ.

Εμένα, σε περιπτώση που σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, μου άρεσε η παρατήρηση. Πολύ περισσότερο δε με το χαμογελάκι που βγάζει τη γλώσσα έξω.

Δημοσ.

The Amazing Spiderman

Όπως έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα, η ταινία είναι εξαιρετική και για μένα η καλύτερη από όσες προηγήθηκαν αυτής με αυτόν τον υπερήρωα! 9,5/10

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

The Number 23.

Καλογυρισμένη ταινία με τον Carrey εκτός της συνηθισμένης κωμωδίας χωρίς όμως να λείπουν κάποια κενά διαστήματα και μια ψιλοξενέρα στο τέλος λόγω του προβλέψιμου finale. 6,5/10

Δημοσ.
The Number 23.

Καλογυρισμένη ταινία με τον Carrey εκτός της συνηθισμένης κωμωδίας χωρίς όμως να λείπουν κάποια κενά διαστήματα και μια ψιλοξενέρα στο τέλος λόγω του προβλέψιμου finale. 6' date='5/10[/quote']

Αν θες να δεις καλή ταινία με τον Τζιμάκο πέρα από κωμωδία βάλε το "Man on the Moon". Το "Truman show" θεωρώ πως το έχεις δει... ;)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

και το eternal sunshine δεν είναι καλό xazomama;

Νομίζω είναι αυτονόητο :).Για μένα αν όχι η καλύτερη ταινία του μια από τις καλύτερες του για εκατομμύρια λόγους.....έχω δει όμως και καλύτερες :P

Δημοσ.

και το eternal sunshine δεν είναι καλό xazomama;

Φυσικά και είναι! Είπα να του προτείνω μία που ίσως δεν έχει δει. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...