Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Valentines day

εκλεισα πριν τις διακοπες ισως με την καλυτερη ταινια που θα μπορουσα να δω λογω του θεματος ;)

μου αρεσε παρα πολυ ετσι οπως συνδεοταν οι ιστοριες. +1 οτι επαιζαν τοσοι διασημοι ηθοποιοι. δεν τους βλεπεις συχνα μαζεμενους ολους αυτους. η jennifer garner μου αρεσε παρα πολυ αν και τελευταια φορα που την ειδα νομιζω οτι ηταν την electra. ΑΓΑΛΜΑ στην anne hathawaυ. αφου ειδα οτι αλλαξει τοσο ωραια την φωνη της και να ειναι και τοσο αισθησιακη την αγαπαω ακομα περισσοτερο αν και δεν ξερω πως γινεται αυτο. TRIPLE FACEPALM στον βαλεντινο του brandley cooper. καλο ηταν που ειχε και αυτη την πλευρα, το ολοκληρωνε καλυτερα, αλλα δεν το περιμενα. οπως και αλλες 2-3 ανατροπες με ξαφνιασαν και σε καποιες στιγμες αγχωθηκα

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα πρόσφατα:

Million Dollar Baby

Πολύ κλάμα στο τελευταίο μισάωρο, απίστευτη ταινία,ίσως η καλύτερη για μένα από Clint Eastwood. 9/10

The Illusionist

Πολύ καλό σενάριο, ωραίος ο Norton, απλά μόλις τελείωσε η ταινία πίστευα ότι ήταν μάγος μέχρι που μου έκοψε τα φτερά ένας φίλος μου.Νομίζω πως δε μας τα εξηγεί καλά ο σεναριογράφος. 7/10

Into The Wild

Απίστευτο νόημα, στη σκηνή με τον παππού που θέλει να τον υιοθετήσει τρέξαν 2-3 δάκρυα :cry: 9/10

Δημοσ.

χτες βράδυ είδα -ξαναείδα για την ακρίβεια- το From Dusk till Dawn.

Παλιά ταινία αλλά αγαπημένη μου. Κλασικό στυλ Ταραντίνο, αν και νομίζω δεν τη σκηνοθέτησε, απλώς έπαιζε στην ταινία. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε "ποιότητα" αλλά μου αρέσει τόσο που με ξάφνιασε.

Δημοσ.

Ειδα το The Game. To ειχα καιρο στην watchlist και πηρα την αποφαση να το δω σημερα. Απιστευτη ταινια αν και περιμενα την καταληξη της δεν επαψε λεπτο να με κρατα σε αγωνια. Απο τις καλυτερες ταινιες του Fincher o οποιος εχει καιρο να βγαλει ενα καλο διαμαντακι. 9/10

Δημοσ.

ειδα το network καλο και επικαιρο

Αν και το σενάριο ήταν ότι να'ναι, οι ερμηνείες με εξέπληξαν. Φοβεροί μονόλογοι, με βαθύτατα μηνύματα που ακόμα και σήμερα είναι επίκαιρα (και μάλλον θα είναι για πάντα έτσι...).

Δημοσ.

Δε το έχω δει αλλά το ότι ο Peter Finch έφαγε το όσκαρ εκείνη τη χρονιά από τον De Niro (Taxi Driver) λέει πολλά. Ή για το πόσο φοβερή ήταν η ερμηνεία του ή για το πόσο για το π.. είναι τα όσκαρ.

Δημοσ.

Δε το έχω δει αλλά το ότι ο Peter Finch έφαγε το όσκαρ εκείνη τη χρονιά από τον De Niro (Taxi Driver) λέει πολλά. Ή για το πόσο φοβερή ήταν η ερμηνεία του ή για το πόσο για το π.. είναι τα όσκαρ.

Δεν γίνεται να συγκρίνω, η ερμηνεία του Finch ήταν θεατρική με μονολόγους, ενώ του De Niro ήταν κυρίως με εκφράσεις του προσώπου.

Δημοσ.

The 40 Year Old Virgin

DA FUCK DID I JUST SEE?

εχω την 720p εκδοση και το αναφερω αυτο γιατι η ποιοτητα της εικονας ηταν απο την δεκαετια του 90. ουτε ταινιες του 90 δεν ηταν ετσι. συν οτι με εκανε να το πιστεψουν το τελος και αυτο το μιουζικαλ που εκαναν. :shock:

επαιζαν πολυ καλοι κωμικοι ηθοποιοι. η ιστορια οκ, μια χαρα αλλα η εκτελεση... σοκ και δεος. ειχα τρομαξει, αληθεια

τερμα η ταινια ας παμε στους ηθοποιους

ο steve carrel ειναι 50 χρονων, απο τους καλυτερους κωμικους και τον εχουμε δει μονο σε 2-3 καλους ρολους! αντε 4. δηλαδη, δεν θα προλαβουμε να δουμε τιποτα απο αυτον μονο και μονο επειδη θα τον προλαβει ο χρονος. σε αντιθεση με τοσους αλλους ηθοποιους που ειναι το πολυ 40 και τους εχουμε δει σε τοσες ταινιες. πχ ο gosling που τον τελευταιο 1.5 χρονο εχει κανει πιο πολλες ταινιες απο τον carrel

η Leslie Mann ειναι τοσο καλη. νομιζω οτι ειναι στην δικη μου κορυφη για τις MILF'S του hollywood

ακομα και ο Jonah Hill επαιξε σε αυτη την ταινια. θελω να δειξω με αυτο οτι σε αυτη την ταινια μαθαμε τον steve carrel, τον jonah hill, την leslie mann και ισως τον Seth Rogen

κατα την γνωμη μου, ηταν ταινια σταθμος αν και μεγαλη πατατα

Ρε γαύρε ευτυχώς που έχουμε και σένα και τρέχει λίγο το αίμα γρηγορότερα. Δεν το έχεις ρε παλικάρι. Δεν το έχεις.

+1 από μένα για τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα γαύρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...