DKNI Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Συγγνώμη αλλα αυτό το ύφος είναι τελείως άστοχο.. γιατί? Λόγος No1 βλέπεις ΤΑΙΝΙΑ και όχι ντοκιμαντέρ η κάτι τελοσπάντων ιστορικά αληθές και επιστημονικά επαληθευμένο.... Ο κύριος λόγος όταν πας να δεις μια ταινία είναι για να δεις κάτι περίεργο, παράξενο, εξωπραγματικό, συγκινητικό (μέσα από ακραίες καταστάσεις κτλ) Με την ίδια λογική αναρωτήσου πως δώσανε άδεια κυκλοφορίας στο όχημα του batman ή πως γίνετε οι μηχανές να καλλιεργούνε ανθρώπους εξωσωματικά εξολοκλήρου χωρίς να χρειάζονται ανθρώπινες μήτρες στο matrix.... Λόγος No2 είναι ΠΑΡΩΔΙΑ/ΚΩΜΩΔΙΑ... είναι σαν πας να βρείς λογική στο shawn of the dead... δηλαδή εντάξει... δεν χρειάζεται καν να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες.. Και στην τελική δεν νομίζω να το πήρε χαμπάρι μονο η παρέα των πιτσιρικάδων... χαμός είχε γίνει και απλά η επίσημες αρχές δεν φανέρωσαν στο κοινό ακριβώς τι συμβαίνει (public control). Τωρα μιλας σε ανθρωπο που στον Νονο το Νο1 θα σου πει για το τελος "καλα, δεν τους παρακολουθουσε το FBI να σταματησει τις δολοφονιες" Δεν βγαζει? Θελω να το πω σαν τις ταινιες που ειναι πατατες αλλα τις χαιρομαστε παρα αυτα. Παραδειγμα για εμενα το Karate Kid ειναι αντικειμενικα παρατζα αλλα το αγαπαω. Καπως ετσι εννοησα και τις 2 βαθμολογιες που εδωσα στο tower heist. Τι λες ιεροσυλεεεεεεεεεεεεε Γενειες και γενειες μεγαλωσαμε με Daniel-san. Και δεν ηταν καθολου παπατζα (seriously, ηταν popcorn fun και τωρα σου φαινεται κλισε αλλα τοτε δεν ηταν τοσο. Επισης ειχε character development και σκεψου οτι γυριστηκε μια εποχη που το σινεμα ηταν κακο-ΚΑΚΟΙ και καλοι-ΚΑΛΟΙ. Είναι σαν να λες οτι το Top Gun ηταν Αμερικανια. Μεγιστη, 100% αλλα για τοτε που γυριστηκε τετοιες ταινιες γυριζονταν και σαν αποτελεσμα ηταν αψογο. Γενικα, πρεπει να κρινεις τις ταινιες στο πλαισιο (χρονικο, πολιτισμικο, πολιτικο) που γυριστηκαν, οχι 25 χρονια μετα που εχουμε δει 500 ταινιες παραπανω και εχει αλλαξει ο τροπος σκεψης μας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 32 Απλα δεν το'πιασες, δεν πειραζει... υγ. Seriously, κολλησες στο οτι δεν πλακωσαν τα SWAT? Θα μου πεις, τεχνολογικο φορουμ... Ενταξει τι να πιασουμε? Μπορει να ηταν καλη παραγωγη, και να μην ειχε νοημα να ψαχνουμε για ουσια επειδη ηταν παρωδια, αλλα και εγω το βρηκα βαρετο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 The Experiment Θα του έβαζα 6.8/10 αλλα είχα μια δυνατή αίσθηση ότι το ξαναείδα.... δεν μπορούσα να θυμηθώ όμως ποια ταινία με έκανε να το νομίζω αυτό.. τελικά θυμήθηκα και ήταν αυτή οποτε δυσκολεύομαι (λόγο σύγκρισης) να διατηρήσω την βαθμολογία ετσι θα δώσω ένα 5/10. Πάραυτα η ταινία είναι ότι πρέπει για να περάσατε ένα χαλαρό βραδάκι στο σπίτι η για πρώτη ταινία (αν βλέπετε τουλάχιστον 2 η περισσότερες συνεχόμενα) Το γερμανικό πολύ καλύτερο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajo_r Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το γερμανικό πολύ καλύτερο ! ε γιαυτο τελικά έβαλα 5/10 στο αμερικανικο.. Τωρα μιλας σε ανθρωπο που στον Νονο το Νο1 θα σου πει για το τελος "καλα, δεν τους παρακολουθουσε το FBI να σταματησει τις δολοφονιες" μα πέρα από αυτό νομίζω (αν θυμάμαι καλά την ταινία γιατί περάσανε κάποιες βδομάδες από τότε που την είδα) ότι ΟΝΤΩΣ έκανε ντού η αστυνομία και ΟΝΤΩΣ υπήρχε νταβαντούρι με την αστυνομία.. απλά η ταινία επικεντρώθηκε στις ενδιάμεσες σκηνές, με την περιπέτεια των παιδιών δηλαδή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πίνανε καφέ όλοι οι άλλοι... οποτε έστω με αυτόν τον παράλογο συλλογισμό του πάλι είναι λάθος γιατί όντως κινητοποιήθηκαν οι αρχές (και τα κανάλια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Next (2007) - IMDb 6.2/10 Τιποτα το ιδιαιτερο, και ας μου ειναι ελκυστικη η ολη ιδεα του κοντραστ παροντος / μελλοντος... Βαζω τετοιο βαθμο, μονο και μονο προς σεβασμο στον Νικολα, και λογω Moore και Jessica... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2011 από mchls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ειδα το Gung Ho .Eιναι γυρισμενη το 1986.Μου αρεσε παρα πολυ.Δειχνει τη διαφορα της κουλτουρας μεταξυ Αμερικανων-Ιαπωνων μεσω της συνεργασιας τους στην αυτοκινητοβιομηχανια.Πολυ καλος ο Kreaton! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Midnight in Paris Και έχω απορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Είδα το Hot Shots! Part Deux 3η φορά χτες. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια 10/10 η ταινία πολύ γέλιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajo_r Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Midnight in Paris Και έχω απορίες. Απορίες σχετικά με την ταινία? η με το τι βαθμό θα βάλεις? η με το αν όντως ο άντρας μετά από έναν καλο ερωτα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Spider-Man 3 (2007) - IMDb 5.5/10 Τιποτα το φοβερο, η ωρα να περναει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Warrior. 8.5/10. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο ηθοποιό να παίξει τον Tommy. Το βλέμμα του σε κάποια σημεία είναι εντελώς psycho. Πόρωση πάντως. Drive. 2/10. Βαρετή, κακογυρισμένη, μάπα μουσική. Ταινία για τον Nicolas Cage, χωρίς τον Nicolas Cage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ειδα το fast five αν εξαιρεσεις οτι νομιζα πως βλεπω το Ocean 12 ηταν ωραια ταινια.. οτι περιμενα να δω, απλα ηθελα λιγο περισσοτερο driftια.. μπαντιλικι, χειροφρενο κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenorange Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Midnight in Paris. Ηταν ακριβως οπως την ηθελα να ειναι και αλλο τοσο καλυτερη. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 9/10 απο μενα. Την λατρεψα για την ατμοσφαιρα και που με εκανε να ταξιδεψω κυριολεκτικα στο Παρισι. την είδα χτες...ηταν απιστευτη συμφωνω...σε ταξιδεύει οχι μονο παρισι, αλλα και στο καλο παρισι....ολοι νομίζω έχουμε σκεφτει ποτε και που θα θέλαμε ναχουμε ζησει....σίγουρα και στο παρισι αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Drive. 2/10. Βαρετή, κακογυρισμένη, μάπα μουσική. Ταινία για τον Nicolas Cage, χωρίς τον Nicolas Cage. Φρονιμαααα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 μάπα μουσική. Στα υπόλοιπα που έιπες, όχι ότι διαφωνώ, απλά δεν συμφωνώ σε τέτοιο βαθμό. Αλλά στην μουσική μαζί σου. Ελεεινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις