kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ήταν καλή η Maggie Grace; ερώτηση ζωτικής σημασίας
hurin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γράφει καλά στη κάμερα η μικρή, αλλά δεν ήταν ρόλος για ηθοποιήα. Ούτε φιλί δεν έπεσε.
hurin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Με ξενέρωσες τώρα! Πάντως έχει πλάκα το πως τρώγονται ο Pearce με τη Maggie!
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γράφει καλά στη κάμερα η μικρή, αλλά δεν ήταν ρόλος για ηθοποιήα. Ούτε φιλί δεν έπεσε. αυτο ηταν το καλο επισης πεσανε και μπουκετα :shifty:
gavros10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 The 40 Year Old Virgin DA FUCK DID I JUST SEE? εχω την 720p εκδοση και το αναφερω αυτο γιατι η ποιοτητα της εικονας ηταν απο την δεκαετια του 90. ουτε ταινιες του 90 δεν ηταν ετσι. συν οτι με εκανε να το πιστεψουν το τελος και αυτο το μιουζικαλ που εκαναν. επαιζαν πολυ καλοι κωμικοι ηθοποιοι. η ιστορια οκ, μια χαρα αλλα η εκτελεση... σοκ και δεος. ειχα τρομαξει, αληθεια τερμα η ταινια ας παμε στους ηθοποιους ο steve carrel ειναι 50 χρονων, απο τους καλυτερους κωμικους και τον εχουμε δει μονο σε 2-3 καλους ρολους! αντε 4. δηλαδη, δεν θα προλαβουμε να δουμε τιποτα απο αυτον μονο και μονο επειδη θα τον προλαβει ο χρονος. σε αντιθεση με τοσους αλλους ηθοποιους που ειναι το πολυ 40 και τους εχουμε δει σε τοσες ταινιες. πχ ο gosling που τον τελευταιο 1.5 χρονο εχει κανει πιο πολλες ταινιες απο τον carrel η Leslie Mann ειναι τοσο καλη. νομιζω οτι ειναι στην δικη μου κορυφη για τις MILF'S του hollywood ακομα και ο Jonah Hill επαιξε σε αυτη την ταινια. θελω να δειξω με αυτο οτι σε αυτη την ταινια μαθαμε τον steve carrel, τον jonah hill, την leslie mann και ισως τον Seth Rogen κατα την γνωμη μου, ηταν ταινια σταθμος αν και μεγαλη πατατα
DKNI Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ρε σεις, καιρο εχουμε να κανουμε κανεναν διαγωνισμο. Εχετε καμια ιδεα?
xavier Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ειδα το best of youth, πολυ καλο. απο ιταλια, πολυ συγκινητικο σε ορισμενες φασεις του, ισως καποιοι χαρακτηρες να ηταν πολοι μονοπλευροι, αλλα νταξ δεν νομιζω οτι επηρεαζει...Εξαωρο ειναι βεβαια, οποτε προετοιμαστειτε αναλογα... Παντως να το δειτε...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ρε σεις, καιρο εχουμε να κανουμε κανεναν διαγωνισμο. Εχετε καμια ιδεα? Εγώ έχω μια ιδέα. Insomnia Best Movie Mini Review. Τι λέτε? Αν πάντως εγκριθεί η ψήφος μου παέι αβλεπί στη κριτική του gavroy για το 40 Year Old Virgin. Συγκινητική το λιγότερο.
DKNI Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Xμ...τι συμμετοχη θα εχει ρε μαν? Αντε να ψαχνουμε ολες τις κριτικες Εγω σημερα διαβαζα για το Σταλονε που γινεται 66 χρονων και ελεγα για διαγωνισμο "Best Macho Movie" Ξερεις, Εξολοθρευτες, Ραμπο, Die Hard κτλ
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Xμ...τι συμμετοχη θα εχει ρε μαν? Αντε να ψαχνουμε ολες τις κριτικες Εγω σημερα διαβαζα για το Σταλονε που γινεται 66 χρονων και ελεγα για διαγωνισμο "Best Macho Movie" Ξερεις, Εξολοθρευτες, Ραμπο, Die Hard κτλ (Δε χρειάζονται συμμετοχές, μπορούμε να ανακυρήξουμε νικητή το gavro άνευ αγώνος) Καλή ιδέα και για το best macho movie. Ειδικά σε εποχές που βασιλέυουν οι ήρωες τύπου Twilight θα ήταν μια καλή απάντηση κάτι τέτοιο.
gavros10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 (Δε χρειάζονται συμμετοχές, μπορούμε να ανακυρήξουμε νικητή το gavro άνευ αγώνος) Καλή ιδέα και για το best macho movie. Ειδικά σε εποχές που βασιλέυουν οι ήρωες τύπου Twilight θα ήταν μια καλή απάντηση κάτι τέτοιο. αχαχχαχα επειδη φευγω για διακοπες (7 μερες στην καλαματα) μην κανετε διαγωνισμο χωρις εμενα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 αχαχχαχα επειδη φευγω για διακοπες (7 μερες στην καλαματα) μην κανετε διαγωνισμο χωρις εμενα ΟΚ ρε τρελέ
Sellers Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Θα κλέψουμε και την ιδέα από τους διαγωνισμούς του μπλα-μπλα και ο νικητής θα έχει για μια εβδομάδα custom title που θα αποφασίσουμε ποιος θα είναι αυτος πριν τη έναρξη του διαγωνισμού και αφού βρούμε το θέμα του. (Προφανώς θα είναι σχετικός με τον διαγωνισμό) Θα ρωτήσω και το αφεντικό (βλ. Hal) αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
devil-ji Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 American Pie Reunion Πολυ καλη με αρκετο γελιο και νοσταλγια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις