Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Two-Thousand-year-old Computer

Όταν ήμουν μικρός και έβλεπα φωτογραφίες του μηχανισμού των Αντικυθήρων στα βιβλία ευχόμουν να ήξερα πως δουλεύει. Επιτέλους, τώρα πια (μάλλον) ξέρουμε. Ντοκιμαντέρ που το βλέπεις με κομμένη την ανάσα.

Δημοσ.

αν δεν πεθαίνει ο Sean Bean (πεθαίνει?), δεν αξίζει...

πας καλα; θες να χαλασει την παραδοση; σιγα μην πεθανει. εδω στο lord of the rings, πεθανε στο πρωτο και καταφερε και πεθανε και στα υπολοιπα! ΜΟΝΟ αυτος (επειδη εδειξαν τον θανατο του και στα 3)

Δημοσ.

The Lord Of The Rings The Return Of The King

τελειωσε ωραια η τριλογια. πιο πολυ βια σε σχεση με τα προηγουμενα. κατι με χαλασε παντως αλλα δεν ξερω τι

ο John Noble γυρισε σαν παρατηρητης να δει μια απο τις σημαντικοτερες στιγμες της ιστοριας μας (λεμε τωρα) και στον δρομο τα εχασε λιγο;

και φετος παλι 1-2 μερες πριν φυγω διακοπες τελειωσα μια τριλογια. περσυ το godfather, φετος το lotr, του χρονου;

Δημοσ.

Easy A

καλη ταινια για teenagers, ειδικα για αμερικανακια. ο Thomas Haden Church πρεπει να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ και σε αυτη την ταινια και στο we bought a zoo. ειναι ο τυπος που εκανε τον sandman στο spiderman 3 που ολοι αγαπησαμε. Ο Stanley Tucci ειναι τοσο καλος ηθοποιος. οποιον ρολο και να παιξει μου αρεσει. πρεπει να τον δουμε ως πρωταγωνιστη επιτελους, χαραμιζεται

Δημοσ.

και φετος παλι 1-2 μερες πριν φυγω διακοπες τελειωσα μια τριλογια. περσυ το godfather, φετος το lotr, του χρονου;

του χρόνου το batman.

Δημοσ.

Κρίμα. Δυστυχώς δεν έχω εναλλακτική.

ψέματα, έχω: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Apu_Trilogy

θα το βρεις στο itunes ή στους ακταβιαστές.

θα βρω μην ανησυχεις, μεχρι του χρονου εχουμε καιρο

The Rebound

ελαφρυα ταινια για να περασει η ωρα, τιποτα το ιδιαιτερο. κλασικα αυτο το κολλημα με τις ηλικιες που για μια ακομα φορα γινεται ταινια.

Δημοσ.

The Lord Of The Rings The Return Of The King

τελειωσε ωραια η τριλογια. πιο πολυ βια σε σχεση με τα προηγουμενα. κατι με χαλασε παντως αλλα δεν ξερω τι

ο John Noble γυρισε σαν παρατηρητης να δει μια απο τις σημαντικοτερες στιγμες της ιστοριας μας (λεμε τωρα) και στον δρομο τα εχασε λιγο;

δες αυτα

post-81585-0-17320900-1341550431_thumb.jpg

post-81585-0-53927600-1341550450_thumb.jpg

post-81585-0-51170100-1341550481_thumb.jpg

post-81585-0-82884300-1341550503_thumb.jpg

η αυτα

post-81585-0-33232200-1341550643_thumb.jpg

post-81585-0-35694300-1341550664_thumb.jpg

post-81585-0-14292100-1341550693_thumb.jpeg

Δημοσ.

Είδα το Lockout. Δεν έλεγε πολλά σαν ταινία, ψιλοβαρετη ήταν με low budget εφέ. Μου άρεσε ο Pearce ο οποίος δεν αντέγραψε στεγνά τον Jake the Snake Plisken. Τελικά μπορεί να παίξει καλά σε περιπέτειες (από τον Φαρελ είναι κλάσεις καλύτερος- βλέπε Total Recall remake).

4/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...