D_N_A Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 LockOut Με πήρε ο υπνος... 2 φορές... κάθε φορά που ξύπναγα δεν ένιωθα οτι είχα χάσει κομμάτι απο την ταινία... ίσως το παιχνίδι να είναι καλύτερο. Το περίμενα πολυ καλύτερο βασικα. Aaaaanyway... 5.5/10
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Moonrise Kingdom Κανείς δε γυρίζει ταινίες σαν τον Wes Anderson. Απίστευτος! Και η συγκεκριμένη είναι αυτό που λέμε "στα καλύτερά του". Πραγματικά η σκηνοθεσία και το μοντάζ με εντυπωσίασαν. Δεν μπορούσα να αφαιρεθώ ούτε στιγμή χωρίς να χάσω κάτι! Μόνο αγάπη για τον Wes Anderson.
gavros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και που κρυβόταν το κακό? Όλο λόγια είστε, από απαντήσεις μηδέν. Λες και βλέπω Lost νιώθω. Μόνο ο gavros τολμάει και μπήγει το μαχαίρι στο κόκκαλο. χαχαχα ενταξει deadorganplayer, δεν ξερω και το ονομα σου, απλα δινεις πονο, θα εγραφα κατι αλλο αλλα θα το σβησουν
polonos1313 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Identity http://www.imdb.com/title/tt0309698/ Απίστευτη ταινία !!!! Φοβερή πλοκή !!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν είσαι μέχρι 15 ετών κατέβασέ τη άφοβα.
hurin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Gilda (1946) Σενάριο και πλοκή δεν υπάρχει ιδιαίτερη, απλά ένα ιδιότυπο S&M παιχνίδι μεταξύ Hayworth+Ford. Να τη δείτε. Rita Hayworth, enough said. Πρέπει να είναι η πιο αισθησιακή σαγηνευτική ερμηνεία που έχω δει, ξεπέρασε και την Theron στον Δικηγόρο του Διαβόλου. Γιατί ρε γαμώτο δεν βγαίνουν τέτοιες γυναίκες πια??? Με τη Rita 9/10, χωρίς 5/10. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2012 από hurin
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ειδα χθες το American Pie reunion. Ενταξει δεν εχει την ιδια τρελα που ειχαν τα παλια (εως το 3) αν και ο Stiffler συνεχιζει να ειναι ο king της βλακειας. Ειχε ορισμενες σκηνες με μπολικο γελιο και ειδα και την unrated εκδοση που δειχνει φουτσες, κωλους και βυζια φατσα φορα. Ειχε μερικες στιγμες οι οποιες ηταν καπως αργες και θα μπορουσαν να βελτιωθουν αρκετα και σου εδιναν και την ιδεα οτι δεν κολουσαν με τον τυπο της ταινιας τοσο πολυ. Γενικα ομως περασε ευχαριστα η ωρα μου και αξιζει να τη δει καποιος. 6/10 απο εμενα.
skiabox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ειδα χθες το American Pie reunion. Ενταξει δεν εχει την ιδια τρελα που ειχαν τα παλια (εως το 3) αν και ο Stiffler συνεχιζει να ειναι ο king της βλακειας. Ειχε ορισμενες σκηνες με μπολικο γελιο και ειδα και την unrated εκδοση που δειχνει φουτσες, κωλους και βυζια φατσα φορα. Ειχε μερικες στιγμες οι οποιες ηταν καπως αργες και θα μπορουσαν να βελτιωθουν αρκετα και σου εδιναν και την ιδεα οτι δεν κολουσαν με τον τυπο της ταινιας τοσο πολυ. Γενικα ομως περασε ευχαριστα η ωρα μου και αξιζει να τη δει καποιος. 6/10 απο εμενα. Καλά η ρωσίδα πως ήταν έτσι?Λες να έκανε τίποτα πλαστικές?
raid_av Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Lockout Γελάει ο κόσμος. 3.5/10 Και ελεγα να κατσω να το δω σημερα Να μην την κατεβάσω, δηλαδή (από iTunes).
therock Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Moonrise Kingdom Κανείς δε γυρίζει ταινίες σαν τον Wes Anderson. Απίστευτος! Και η συγκεκριμένη είναι αυτό που λέμε "στα καλύτερά του". Πραγματικά η σκηνοθεσία και το μοντάζ με εντυπωσίασαν. Δεν μπορούσα να αφαιρεθώ ούτε στιγμή χωρίς να χάσω κάτι! Μόνο αγάπη για τον Wes Anderson. Οντως τι να λεει αυτο. Το ειδα ξαφνικα στο top250 και απορησα. Αξιο?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Οντως τι να λεει αυτο. Το ειδα ξαφνικα στο top250 και απορησα. Αξιο? Το top250 έτσι κι αλλιώς δεν έχει τις καλύτερες 250 ταινίες (όπως το καταλαβαίνω εγώ). Έχει αυτές που έχουν και μια κάποια "αρέσει σε όλους" ποιότητα, χωρίς όμως να φτάνουμε σε φαινόμενα τύπου "Τιτανικός". Άρα πανάξιο. Βέβαια, καλό είναι να πας ψιλιασμένος, γιατί ο Wes Anderson έχει τις παραξενιές του. Μου φαινόταν ότι άκουγα μουσική όσο την έβλεπα, λόγω της ροής που είχαν οι εικόνες. Πολύ λεπτομέρεια. Κάθε πλάνο είναι προσεγμένο και δουλεμένο. Το κάστινγκ είναι αυτό που πρέπει να είναι. Καλό είναι να μην πω περισσότερα, γιατί δεν είναι η κλασική ταινία αριστούργημα και καλό είναι να μην φαντάζεται κανείς τι θα δει. Βασικά το έγραψα στο πρώτο ποστ και το εννοούσα: κανείς άλλος δε γυρίζει έτσι ταινίες. Όσο ανάλαφρη είναι, τόσο σπουδαία είναι.
xavier Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ειδα το seedig bale μου αρεσε παρα πολυ...γενικα απο ταινια με ιθαγενεις μαλλον προκειται απο τις καλυτερες του ειδους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις