Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως να έχεις δει πιο νέες με πιο ωραία εφέ και να μην σου αρέσουν τόσο τα LOTR. Πάντως είναι από τις πιο επικές τριλογίες. :rolleyes:

ναι το σκεφτηκα και αυτο, ειδικα στις σκηνες που φαινοταν οτι ειναι καραψευτικο αλλα δεν με πειραζε. ειναι λιγο περιεργο παντως να λεω οτι δεν μου αρεσε μια ταινια 10ετιας που τοτε εκανε ρεκορ εισιτηριων γιατι απλα εχουν αλλαξει οι εποχες και εχουν βγει παρομοιες ταινιες που ετυχε να τις δω πρωτα. μεχρι τοτε δεν νομιζω εκτος απο το star wars να υπηρχε τοσο μεγαλο franchise

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα τον πολίτη Kaene.Είχα διαβάσει πάρα πολλά γι αυτήν την ταινία αλλά πραγματικά έμεινα έκπληκτος μόλις την είδα.Πολύ μπροστά για την εποχή της και σκηνοθετικά και σε σενάριο.Το οποίο σενάριο είναι διαχρονικό για τον άνθρωπο...

Δημοσ.

Man on a ledge

Περίμενα λίγο παραπάνω αγωνία να έχει στη μέση ή προς το τέλος, δεν σε άφηνε όμως να νιώσεις κάτι τέτοιο. Είχε τη δράση του, το σχέδιο ληστείας καλούτσικο, δεν βαρέθηκα, ως εκεί, προφανώς ήξερα τι ήταν να δω, και ίσως ήταν καλύτερη απο όσο πίστευα.

5.5/10

Take shelter

Και αυτήν δεν την είχα ψάξει καθόλου σχεδόν τυχαία την κατέβασα. Νόμιζα οτι θα είναι το κλασικό υπερφυσικό για να τη δω βράδυ επειδή δεν είχα τι να κάνω. Και αυτό περίμενα να γίνει σε όλη την ταινία, το μεγάλο σκηνικό στο καταφύγιο κτλ.

Αλλά ήταν διαφορετικού σκοπού, και τελικά αποδείχθηκε καλύτερης ποιότητας απο ότι φαινόταν στο εξώφυλλο της.

Μου άρεσε η σκηνοθεσία εκτός απο λίγα σημεία, οι ερμηνείες καλές, αλλά νομίζω της γυναίκας καλύτερη απο του Shannon.

7/10 γιατί έτσι όπως το πήγε, με αυτή την ενδιαφέρουσα ματιά, μπορούσε να είναι και καλύτερο, δεν ξέρω ακριβώς πώς, αλλά νομίζω μπορούσε.

Δημοσ.

john carter

νομιζω καταλαβα γιατι δεν ειχε απηχηση οπως ειπε η disney. η πλοκη ηταν αρκετα καλη, με τα twist της και το ανατρεπτικο τελος.

την παρουσιασε ομως πολυ παιδικα. βλεπε marvel, της που... γινεται. οποιον ηρωα και να εχει του βαζει 2-3 πικαντικα στοιχεια, λιγη ανηθικοτητα και τα μυαλα στα καγκελα. το μπλε αιμα με πειραξε λιγο γιατι ειναι λες και θελουν να την παρουσιασουν σε παιδια χωρις να τα τρομαξουν και να τα αηδιασουν. στην σκηνη που βγαινει μεσα απο τα εντοσθια του ασπρου πιθηκου, αν ηταν κοκκινο το αιμα θα ηταν σκληρη σκηνη. θα εβγαινε περισσοτερο αιμα, καποια οργανα, αγρια σκηνη. και η σουπερ δυναμη που ειχε ηταν τελειως αθωα. δεν ηταν σκοτεινη, κακη δυναμη. απλα πηδαγες παρα πολυ ψηλα και μακρυα. τα πρασινα τερατα, δεν θυμαμαι πως τα λεγανε, τα εχουμε ξαναδει σε αλλες ταινιες, παρομοια. για παραδειγμα εμοιαζαν με τον τζαρ; απο το star wars. αθωο και αυτο. και ο παρατηρητης παλι; εχουμε δει απειρους τετοιους τωρα πια. αυτος πιστευω οτι ηταν ο κυριως λογος αποτυχιας της για αυτο αν την δειξεις σε παιδια μεχρι 14-15 χρονων θα σου πουν οτι ηταν η καλυτερη ταινια που εχουν δει

Δημοσ.

john carter

νομιζω καταλαβα γιατι δεν ειχε απηχηση οπως ειπε η disney. η πλοκη ηταν αρκετα καλη, με τα twist της και το ανατρεπτικο τελος.

την παρουσιασε ομως πολυ παιδικα. βλεπε marvel, της που... γινεται. οποιον ηρωα και να εχει του βαζει 2-3 πικαντικα στοιχεια, λιγη ανηθικοτητα και τα μυαλα στα καγκελα. το μπλε αιμα με πειραξε λιγο γιατι ειναι λες και θελουν να την παρουσιασουν σε παιδια χωρις να τα τρομαξουν και να τα αηδιασουν. στην σκηνη που βγαινει μεσα απο τα εντοσθια του ασπρου πιθηκου, αν ηταν κοκκινο το αιμα θα ηταν σκληρη σκηνη. θα εβγαινε περισσοτερο αιμα, καποια οργανα, αγρια σκηνη. και η σουπερ δυναμη που ειχε ηταν τελειως αθωα. δεν ηταν σκοτεινη, κακη δυναμη. απλα πηδαγες παρα πολυ ψηλα και μακρυα. τα πρασινα τερατα, δεν θυμαμαι πως τα λεγανε, τα εχουμε ξαναδει σε αλλες ταινιες, παρομοια. για παραδειγμα εμοιαζαν με τον τζαρ; απο το star wars. αθωο και αυτο. και ο παρατηρητης παλι; εχουμε δει απειρους τετοιους τωρα πια. αυτος πιστευω οτι ηταν ο κυριως λογος αποτυχιας της για αυτο αν την δειξεις σε παιδια μεχρι 14-15 χρονων θα σου πουν οτι ηταν η καλυτερη ταινια που εχουν δει

Like !!!

Είμαι οριστικά φαν πλέον

Δημοσ.

Διαφωνώ με την αιτιολογία περί αποτυχίας John Carter γιατί απλά το βιβλίο γράφτηκε 100 χρόνια πριν και το Star Wars που αναφέρθηκε μάλιστα επιρροές από αυτό είχε. Άσε που δε βρίσκω τίποτα κακό σε ταινίες που αρέσουν σε μικρότερες ηλικίες. Δηλαδή σε ποιον δεν αρέσει το Ice Age π.χ.; Κι έχουμε δει πολλές φορές ζώα να μιλάνε και να μπλέκονται σε αστείεσ περιπέτειες...

Αυτό που θέλω να πω είναι πως το κακό δεν κρυβόταν ούτε στην έλλειψη πρωτοτυπίας αλλά ούτε και στην παιδικότητα...

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως το κακό δεν κρυβόταν ούτε στην έλλειψη πρωτοτυπίας αλλά ούτε και στην παιδικότητα...

Και που κρυβόταν το κακό? Όλο λόγια είστε, από απαντήσεις μηδέν. Λες και βλέπω Lost νιώθω. Μόνο ο gavros τολμάει και μπήγει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Δημοσ.

Margaret

Πολυεπιπεδο δραμα χαρακτηρων με καταπληκτικους διαλογους.Ηθικα διλημματα μεσα απο τη σταδιακη "καλλιεργεια" των χαρακτηρων και στη μεση ο θεατης για πολλους λογους.

8.2/10 για το theatrical cut.Χαλαρα πανω απο 8.5 για το director's.

Δημοσ.

Και που κρυβόταν το κακό? Όλο λόγια είστε' date=' από απαντήσεις μηδέν. Λες και βλέπω Lost νιώθω. Μόνο ο gavros τολμάει και μπήγει το μαχαίρι στο κόκκαλο.[/quote']Για μένα το κακό ήταν ακριβώς στο ότι η ιστορία γράφτηκε πριν κάμποσες δεκαετίες και γυρίστηκε σήμερα. Κι ενώ έχουμε πια δει πολλές παρόμοιες απομιμήσεις, μας ξενίζει το αυθεντικό και πιο απλοϊκό. Αυτό και μόνο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Δημοσ.

Moonrise Kingdom

Κανείς δε γυρίζει ταινίες σαν τον Wes Anderson. Απίστευτος! Και η συγκεκριμένη είναι αυτό που λέμε "στα καλύτερά του". Πραγματικά η σκηνοθεσία και το μοντάζ με εντυπωσίασαν. Δεν μπορούσα να αφαιρεθώ ούτε στιγμή χωρίς να χάσω κάτι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...