Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηνύματα με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ περνάει και ο "Τσιου" πάντως!

Έλεος με αυτήν την άθλια ταινία. Με είχε φάει ο σύζυγος να τη δω, να τη δω, να τη δω και ειλικρινά δεν βρήκα τίποτα να αξίζει. Ακόμα και τις ατάκες που έχει, τις είχα ακούσει τόσες φορές συνοδευμένες με γέλια από αυτόν και φίλους που δεν γέλασα καθόλου. 2/10 και όχι, δεν περνάει τα σωστά μηνύματα. Sorry κιόλας...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έλεος με αυτήν την άθλια ταινία. Με είχε φάει ο σύζυγος να τη δω, να τη δω, να τη δω και ειλικρινά δεν βρήκα τίποτα να αξίζει. Ακόμα και τις ατάκες που έχει, τις είχα ακούσει τόσες φορές συνοδευμένες με γέλια από αυτόν και φίλους που δεν γέλασα καθόλου. 2/10 και όχι, δεν περνάει τα σωστά μηνύματα. Sorry κιόλας...

Sent from my iPhone using Insomnia

Μα δεν λεω οτι περνάει σωστά μηνυματα, ανέφερα οτι απλά περνάει τα δικά του μηνύματα. Ουτε εμένα μου άρεσε πάντως

Δημοσ.

The bank job. Έχει γεμίσει η ζωή μου μετριότητες.

5,5/10

The lucky one. Αγρατζούνιστος και με τη σοφία Δαλάι Λάμα 25άρης πρώην πεζοναύτης επιστρέφει από το Ιράκ διασχίζοντας κάνα δυο πολιτείες με τα πόδια δίπλα στο πιστό λυκόσκυλό τους καμαρωτός και αγέρωχος, για να βρει και να ευχαριστήσει τη γκόμενα στη φωτό που του έσωσε τη ζωή κατά τη διάρκεια του πολέμου. Τη συναντά άκοπα και μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη της ταινίας σε ένα σκατοχώρι του Αμερικανικού Νότου να εκπαιδεύει σκυλιά, του ρίχνει λίγα χρονάκια αλλά το κορίτσι είναι μοντέλο και ας έχει περάσει μια εγκυμοσύνη. Ο ζηλιάρης πρώην σύζυγος και μπάτσος θα προσπαθήσει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά η αγάπη θα (ξανα)νικήσει...

4/10

Δημοσ.

The bank job. Έχει γεμίσει η ζωή μου μετριότητες.

5,5/10

The lucky one. Αγρατζούνιστος και με τη σοφία Δαλάι Λάμα 25άρης πρώην πεζοναύτης επιστρέφει από το Ιράκ διασχίζοντας κάνα δυο πολιτείες με τα πόδια δίπλα στο πιστό λυκόσκυλό τους καμαρωτός και αγέρωχος, για να βρει και να ευχαριστήσει τη γκόμενα στη φωτό που του έσωσε τη ζωή κατά τη διάρκεια του πολέμου. Τη συναντά άκοπα και μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη της ταινίας σε ένα σκατοχώρι του Αμερικανικού Νότου να εκπαιδεύει σκυλιά, του ρίχνει λίγα χρονάκια αλλά το κορίτσι είναι μοντέλο και ας έχει περάσει μια εγκυμοσύνη. Ο ζηλιάρης πρώην σύζυγος και μπάτσος θα προσπαθήσει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά η αγάπη θα (ξανα)νικήσει...

4/10

Για το lucky one την ειχα δει τη ταινια πριν φυσικα βγει στις αιθουσες <νομιζα για μια στιγμη οτι δεν θα παιξει ελλαδα> και βασικα οσοι εχουν δει το notebook η αλλες τετιες ταινιες romance αυτο δεν διαφερει. μια απ τα ιδια με προβλεψιμο φιναλε αλλα καλο και δραματικο .και γνωστες κλισιες..το καλο ειναι οτι η χημεια των 2 πρωταγωνιστων κολαει ομορφα, και ερμηνευτικα, αν και δεν ειμουν φαν του ζακ εφρον.Και η κοπελιτσα φυσικα πολυ σεξι και πειστικη στο ρολο της.

Η ταινια αυτη βασιστηκε σε βιβλιο και μιας και το χω διαβασει οταν το βρηκα τυχαια, θα λεγα πως διαφερει πολυ απ τη ταινια.ειπαρχουν σκηνες σημαντικες που δυστηχως δεν μπηκαν στο εργο και ειπαρχει πιο πολυ character development .

Αλλα οσο αφορα το εργακι,για μια χαλαρη ρομαντικη νυχτα ειναι οτι πρεπει.

Δημοσ.

Watchmen 6/10 ειχε καποιες καλες στιγμες, ειχε σχετικα ομορφη σκηνοθεσια αλλα ωρες ωρες ηταν πολυ βαρετο.

The next 3 days 7/10 σε μερικα σημεια ηταν αρκετα τραβηγμενο αλλα γενικα ηταν καλη ταινια, περασε ευχαριστα η ωρα

Awake 8/10 Πρωτοτυπο story, αρκετες ανατροπες και μου κρατησε το ενδιαφερον μεχρι το τελος για εμενα η καλυτερη απο τις 3 που ειδα προσφατα

Δημοσ.

Είδα American Pie 7. Τελικά το είχα ξαναδεί το συγκεκριμένο με ένα φίλο. Εντάξει έχει γέλιο αλλά όχι το αυθεντικό που είχαν τα 3 πρώτα. :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω καιρο να γραψω εδω οποτε ας ξεκινησω

The Vow. ωραια ταινια, αν και η rachel mc adams σαν χαρακτηρας με εκνευρισε. στο τελος δεν ηξερα αν ηθελα να τα ξαναφτιαξουνε

The lord of the rings the two towers. καλυτερο απο το πρωτο λογω της μαχης στο φαραγγι και των εντς. παντως σε σχεση με αυτα που ακουω τοσα χρονια για αυτη την τριλογια μεχρι τωρα αυτα που εχω δει ειναι κατωτερα των προσδοκιων μου

we bought a zoo. μαρεσε παρα πολυ. ασχετα απο το οτι ολοι ξεραμε τι θα γινει στο τελος ειχε καλες ερμηνειες. ειδικα απο τον matt damon και τα παιδια του. εχω την εντυπωση πως αν σε λιγα χρονια η scarlet παιξει σε τερμα δραματικη ταινια, δεν θα μπορει να αποδωσει καλα λογω του προσωπου της.

Public enemies. περιμενα να μας δειξει πιο πολλα για την ζωη του ντιλιντζερ, τις ληστειες του και ολα αυτα παρα ολο αυτο το κυνηγητο. στο τελος, η ματια που εριξε η depp σε εναν αστυνομικο ηταν επικη.

American pie reunion. ενταξει, ενταξει. οτι και να πουμε ειναι λιγο. δυστυχως ηταν τοσοι πολλοι οι χαρακτηρες που εχει η ιστορια και που θελουμε να δουμε και δεν προλαβαμε να τους χορτασουμε.

το τελος ηταν απλα η απολυτη εκδικηση του στιφλερ. θα προτιμουσα να ειμαι αυτος παρα ο φιντς. (η μαμα του φιντς ηταν καλυτερη ;) ) MILF MILF MILF MILF

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

Μεστός, λιτός και απέριττος. Πάντα περιμένω τις κριτικές σου gavre για να οργανώσω τις επικείμενες προβολές μου. Μπράβο από εμένα.

Δημοσ.

The lord of the rings the two towers. καλυτερο απο το πρωτο λογω της μαχης στο φαραγγι και των εντς. παντως σε σχεση με αυτα που ακουω τοσα χρονια για αυτη την τριλογια μεχρι τωρα αυτα που εχω δει ειναι κατωτερα των προσδοκιων μου

Ίσως να έχεις δει πιο νέες με πιο ωραία εφέ και να μην σου αρέσουν τόσο τα LOTR. Πάντως είναι από τις πιο επικές τριλογίες. :rolleyes:

Δημοσ.

Μεστός, λιτός και απέριττος. Πάντα περιμένω τις κριτικές σου gavre για να οργανώσω τις επικείμενες προβολές μου. Μπράβο από εμένα.

Pls πες μου οτι τα λες ειρωνικα ολα αυτα. Pls

Δημοσ.

εχω καιρο να γραψω εδω οποτε ας ξεκινησω

The Vow. ωραια ταινια, αν και η rachel mc adams σαν χαρακτηρας με εκνευρισε. στο τελος δεν ηξερα αν ηθελα να τα ξαναφτιαξουνε

we bought a zoo. μαρεσε παρα πολυ. ασχετα απο το οτι ολοι ξεραμε τι θα γινει στο τελος ειχε καλες ερμηνειες. ειδικα απο τον matt damon και τα παιδια του. εχω την εντυπωση πως αν σε λιγα χρονια η scarlet παιξει σε τερμα δραματικη ταινια, δεν θα μπορει να αποδωσει καλα λογω του προσωπου της.

Public enemies. περιμενα να μας δειξει πιο πολλα για την ζωη του ντιλιντζερ, τις ληστειες του και ολα αυτα παρα ολο αυτο το κυνηγητο. στο τελος, η ματια που εριξε η depp σε εναν αστυνομικο ηταν επικη.

American pie reunion. ενταξει, ενταξει. οτι και να πουμε ειναι λιγο. δυστυχως ηταν τοσοι πολλοι οι χαρακτηρες που εχει η ιστορια και που θελουμε να δουμε και δεν προλαβαμε να τους χορτασουμε. το τελος ηταν απλα η απολυτη εκδικηση του στιφλερ. θα προτιμουσα να ειμαι αυτος παρα ο φιντς. (η μαμα του φιντς ηταν καλυτερη ;) ) MILF MILF MILF MILF

dude spoiler στο american pie εγω δεν το χω δει ακομα και με εβαλες σε σκεψεις

Δημοσ.

helpless 2012

σκοτεινο ταξιδακι αν και δεν επιασα ολα τα σημεια

[λιγο βαρεμαρα, λιγο υποτιτλοι]

οι γυναικες ισως το βρουν ενδιαφερον...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...