Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας πούμε ότι εργάζομαι στον χώρο της παραγωγής και γνωρίζω το πώς κινούντε κάποια πράγματα. α.

Ωπα... Λαβράκι. Για πες τίποτα παραπάνω. Κάνω πολύ καλό Λιβανέζο.

κι εμεις εδω τι κανουμε ???

εγω ξερω αγγλικα , γαλλικα και λιγα ιταλικα , οτι πρεπει δλδ για ιντερνασιοναλ παραγωγες...εχω και πρασινα ματια πλανα , θα κλεισουμε πολλες δουλειες !!

Δημοσ.

Στον χώρο της show biz είναι ''να σε πατήσω για να ανέβω''. Οπότε Rachael χαρήκαμε που σε είχαμε στην παρέα μας στο ινσόμνια αλλά θα αναγκαστώ να σε μπλοκάρω. Ή αν προτιμάς να σε κάνω ban, ή να σε vietare, ή όπως θα λέγανε οι Γάλλοι να σε interdire.

Δημοσ.

χα..

καταχρηση εξουσιας !

θα κανω report :P

..αν θες βεβαια μπορουμε να συνεργαστουμε και να ανεβουμε και οι 2 ..

με τις γνωσεις μου (αποδειχθηκαν προσφατα ) αλλα και την επιβλητικη παρουσια σου θα σαρωσουμε ... :D

Δημοσ.

κι εμεις εδω τι κανουμε ???

εγω ξερω αγγλικα , γαλλικα και λιγα ιταλικα , οτι πρεπει δλδ για ιντερνασιοναλ παραγωγες...εχω και πρασινα ματια πλανα , θα κλεισουμε πολλες δουλειες !!

Εεεε όταν λέω στον χώρο δεν εννοώ παραγωγός ή... προαγωγός, μοντέρ/compositor είμαι. Τα λεφτά είναι πιο ψηλά ;)

Δημοσ.

Ασχετο αλλα ρε Viper.....βαζε καμια βαθμολογια γαμωω xD

Σημερα θα παιχτουν το Indie Game: The movie και το Groundhog Day.. για να δουμε τι θα δουμε..

Δημοσ.

Ασχετο αλλα ρε Viper.....βαζε καμια βαθμολογια γαμωω xD

Σημερα θα παιχτουν το Indie Game: The movie και το Groundhog Day.. για να δουμε τι θα δουμε..

δεν παιζουν τετοια πραγματα για εμε

either u see it or u dont

Mr Brooks.

Ενδιαφέρον, αλλά μου την έσπασαν οι τυχαίες συναντήσεις των πρωταγωνιστών. Δε γίνονται αυτά.

6,5/10

δεν εχω λογια

in other news

lockout

αρκετα καλο με ενδιαφερον χαρακτηρες! αν ηταν αμερικανικο [στα εφε] θα γινοτανε instant hit...

Δημοσ.

ψιλο μετριο το lock out, γενικα εχω πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις απο τον μπεσον. τουλαχιστον περιμενα περισσοτερο φουτουριστικες καταστασεις οπως στο 5th element

Δημοσ.

Εεεε όταν λέω στον χώρο δεν εννοώ παραγωγός ή... προαγωγός, μοντέρ/compositor είμαι. Τα λεφτά είναι πιο ψηλά ;)

Εεεεεεεεε οταν ειπα δουλειες,δεν εννοουσα αυτου του ειδους τις δουλειες .. :) .Θαμαρεσε παντως ναμαι στη θεση σου,απο αποψη επαγγελματοs. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...