Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ας πούμε ότι εργάζομαι στον χώρο της παραγωγής και γνωρίζω το πώς κινούντε κάποια πράγματα. Ωπα... Λαβράκι. Για πες τίποτα παραπάνω. Κάνω πολύ καλό Λιβανέζο.
Rachael Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ας πούμε ότι εργάζομαι στον χώρο της παραγωγής και γνωρίζω το πώς κινούντε κάποια πράγματα. α. Ωπα... Λαβράκι. Για πες τίποτα παραπάνω. Κάνω πολύ καλό Λιβανέζο. κι εμεις εδω τι κανουμε ??? εγω ξερω αγγλικα , γαλλικα και λιγα ιταλικα , οτι πρεπει δλδ για ιντερνασιοναλ παραγωγες...εχω και πρασινα ματια πλανα , θα κλεισουμε πολλες δουλειες !!
Sellers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Στον χώρο της show biz είναι ''να σε πατήσω για να ανέβω''. Οπότε Rachael χαρήκαμε που σε είχαμε στην παρέα μας στο ινσόμνια αλλά θα αναγκαστώ να σε μπλοκάρω. Ή αν προτιμάς να σε κάνω ban, ή να σε vietare, ή όπως θα λέγανε οι Γάλλοι να σε interdire.
Rachael Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 χα.. καταχρηση εξουσιας ! θα κανω report ..αν θες βεβαια μπορουμε να συνεργαστουμε και να ανεβουμε και οι 2 .. με τις γνωσεις μου (αποδειχθηκαν προσφατα ) αλλα και την επιβλητικη παρουσια σου θα σαρωσουμε ...
D_N_A Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 κι εμεις εδω τι κανουμε ??? εγω ξερω αγγλικα , γαλλικα και λιγα ιταλικα , οτι πρεπει δλδ για ιντερνασιοναλ παραγωγες...εχω και πρασινα ματια πλανα , θα κλεισουμε πολλες δουλειες !! Εεεε όταν λέω στον χώρο δεν εννοώ παραγωγός ή... προαγωγός, μοντέρ/compositor είμαι. Τα λεφτά είναι πιο ψηλά
polonos1313 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 V For Vendetta http://www.imdb.com/title/tt0434409/ Δεν υπάρχουν λόγια.... ΤΑΙΝΙΑΡΑ !!!!!
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ασχετο αλλα ρε Viper.....βαζε καμια βαθμολογια γαμωω xD Σημερα θα παιχτουν το Indie Game: The movie και το Groundhog Day.. για να δουμε τι θα δουμε..
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχουν λόγια.... ΤΑΙΝΙΑΡΑ !!!!! που να διαβασεις και το απειρως ανωτερο GN.
kirileman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Mr Brooks. Ενδιαφέρον, αλλά μου την έσπασαν οι τυχαίες συναντήσεις των πρωταγωνιστών. Δε γίνονται αυτά. 6,5/10
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ασχετο αλλα ρε Viper.....βαζε καμια βαθμολογια γαμωω xD Σημερα θα παιχτουν το Indie Game: The movie και το Groundhog Day.. για να δουμε τι θα δουμε.. δεν παιζουν τετοια πραγματα για εμε either u see it or u dont Mr Brooks. Ενδιαφέρον, αλλά μου την έσπασαν οι τυχαίες συναντήσεις των πρωταγωνιστών. Δε γίνονται αυτά. 6,5/10 δεν εχω λογια in other news lockout αρκετα καλο με ενδιαφερον χαρακτηρες! αν ηταν αμερικανικο [στα εφε] θα γινοτανε instant hit...
xavier Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ψιλο μετριο το lock out, γενικα εχω πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις απο τον μπεσον. τουλαχιστον περιμενα περισσοτερο φουτουριστικες καταστασεις οπως στο 5th element
kalidor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Xτες ειδα το : The Divide 2011. http://www.imdb.com/title/tt1535616/ Τοση ανακατοσουρα,σκοτωμοι,βιασμοι,για το ΤΙΠΟΤΑ..!!! :cry: Του βαζω το πολυ ενα 3,5/10.
Rachael Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εεεε όταν λέω στον χώρο δεν εννοώ παραγωγός ή... προαγωγός, μοντέρ/compositor είμαι. Τα λεφτά είναι πιο ψηλά Εεεεεεεεε οταν ειπα δουλειες,δεν εννοουσα αυτου του ειδους τις δουλειες .. .Θαμαρεσε παντως ναμαι στη θεση σου,απο αποψη επαγγελματοs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις