6xXx6 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 From Up On Poppy Hill must see 8,4/10 η ομορφοτερη ταινια κινουμενον σχεδιον της τελευταιας πενταετιας The Best Exotic Marigold Hotel 7,2/10 φοβερο cast και σεναριο που εχει εξελιξη ενω δεν το περιμενα αξιζει
hurin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 The Good, the Bad and the Ugly (1966) Το είδα για πρώτη φορά. Είμαι λίγο μπερδεμένος...Εξαιρετική σκηνοθεσία και απίστευτη μουσική αλλά το όλο στόρυ με κούρασε αρκετά. Εντάξει, η τελική μονομαχία ήταν πάρα πολύ δυνατή και με απίστευτη ένταση αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί περάσαμε τα πάντα... Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται αυτή η ταινία να θεωρείται μέσα στις 10 κορυφαίες όλων των εποχών. Δε λέω ότι δεν είναι καλή (ίσα ίσα) αλλά γιατί θεωρείται μύθος? Υπόψην, είδα το 2003 extended English version που ήταν 20 λεπτά παραπάνω, ίσως γι αυτό να με κούρασε λίγο παραπάνω. Τα προηγούμενα 2 τα έχεις δει? Γενικά, γουστάρεις τα spaghetti western?
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 naked harbour 2012 δυσκολες καταστασεις... δεν το προτεινω
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Τα προηγούμενα 2 τα έχεις δει? Γενικά, γουστάρεις τα spaghetti western? Όχι δεν έχω δει κανένα προηγούμενο, δε ξέρω καν αν είναι το τρίτο μέρος κάποιας τριλογίας. Και νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί spaghetti western, τα μόνα western που έχω δει είναι το Unforgiven και το Proposition που είναι πιο πρόσφατα. Από την άλλη όμως θεωρώ ότι μπορώ να κρίνω μια ταινία αντικειμενικά, δεν είπα ότι δε μου άρεσε απλά ή απορία μου είναι πως είναι δυνατόν η συγκεκριμένη να θεωρείται θρύλος και να είναι και 5η στο imdb με 8,9 κάτι που σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των θεατών της δίνει 10/10. Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει και αυτόν προσπαθώ να καταλάβω.
ffalgernon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Όχι δεν έχω δει κανένα προηγούμενο, δε ξέρω καν αν είναι το τρίτο μέρος κάποιας τριλογίας. Και νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί spaghetti western, τα μόνα western που έχω δει είναι το Unforgiven και το Proposition που είναι πιο πρόσφατα. Από την άλλη όμως θεωρώ ότι μπορώ να κρίνω μια ταινία αντικειμενικά, δεν είπα ότι δε μου άρεσε απλά ή απορία μου είναι πως είναι δυνατόν η συγκεκριμένη να θεωρείται θρύλος και να είναι και 5η στο imdb με 8,9 κάτι που σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των θεατών της δίνει 10/10. Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει και αυτόν προσπαθώ να καταλάβω. Ειναι απλα cult κ ταυτοχρονα σημειο αναφορας ακομα κ για διαφορετικα ειδη ταινιων.Οταν βγηκαν,ηταν κατι τελειως διαφορετικο απ τα Χολιγουντιανα γουεστερν,πιο ρεαλιστικα κ πιο "φανταστικα" μαζι. Βεβαια μονο του Leone εμειναν στην Ιστορια,τα υπολοιπα ειναι φτηνιαρικα,trash κ ξεχαστηκαν αμεσως. Ειναι λιγο σαν να ρωτας "γιατι τετοιος χαμος με τα Star Wars?"...
Rachael Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Πρόσφατα είδα το Leon με τις κομμένες σκηνές,μπορώ να πω ότι με ξένισε παρα πολύ γιατί δίνει μια άλλη διάσταση στην ταινία. Είχε 2-3 σκηνές που μάθαινε στην μικρή την δουλειά του hitman και 1-2 σκηνές να αιωρείται η παιδοφιλία. Πλέον δεν μπορώ να πω ότι πλέον είναι σημείο αναφοράς μου όταν έρχεται η κουβέντα στην παρέα για καλές παλιές ταινίες. Σε αυτο που λες εχω να παραθεσω το εξης: Καθε ταινια εχει deleted scenes. Εξ ´ορισμου λοιπον νομιζω οτι ειναι κατανοητο σε ολους οτι οι συγκριμενες σκηνες δεν αποτελουν μερος του συνολου της ταινιας και δεν αποτελουν μερος της για πολυ συκεκριμενους λογους (γιαυτο και ειναι κομμενες) και αρα δεν μπορει καποιος να τις "βαλει" μεσα στη ταινια και να την κρινει μαζι με αυτες!! Και αυτο γτ εχουν διαγραφει ειτε επειδη δεν συναδουν με την ουσια που ηθελαν να προσδωσουν στην ταινια ειτε τις θεωρησαν περιττες για τη τελικη κοπια η οποια να θυμισω ειναι και η επισημη που δοθηκε προς προβολη!! Τωρα αν δινονται προς διαθεση μετα απο καποιο καιρο αυτο ειναι αλλο θεμα που προς το παρον δεν μας απασχολει.Αυτο που μας ενδιαφερει εδω ειναι να κρινουμε και να σχολιασουμε την ταινια με τη τελικη της κοπια, αλλα αυτο ειναι αυτονοητο και κανονικα νομιζω παντα οτι δεν θα επρεπε να το επεξηγησω.Γιαυτο κατα τη γνωμη μου δεν θα επρεπε να μπει κανεις στη διαδικασια να τη θεωρησει μετρια και να επηρεαστει η γνωμη του τοσο απτις κομμενες σκηνες.Thats all folks
hurin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Όχι δεν έχω δει κανένα προηγούμενο, δε ξέρω καν αν είναι το τρίτο μέρος κάποιας τριλογίας. Και νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί spaghetti western, τα μόνα western που έχω δει είναι το Unforgiven και το Proposition που είναι πιο πρόσφατα. Από την άλλη όμως θεωρώ ότι μπορώ να κρίνω μια ταινία αντικειμενικά, δεν είπα ότι δε μου άρεσε απλά ή απορία μου είναι πως είναι δυνατόν η συγκεκριμένη να θεωρείται θρύλος και να είναι και 5η στο imdb με 8,9 κάτι που σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των θεατών της δίνει 10/10. Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει και αυτόν προσπαθώ να καταλάβω. Τί δεν σου άρεσε? Το σενάριο με τις ανατροπές? Η καταπληκτική μουσική του Μορικόνε? Ο Ιστγουντ, ο Λι Βαν Κλιφ και ο Γουάλας? Η σκηνοθεσία του Λεόνε? Τί το καλύτερο έχει το Unforgiven?
ikskarda Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ip Man (2004) τρομερη ταινια για τους λατρεις των πολεμικων τεχνων !!!
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ip Man (2004) τρομερη ταινια για τους λατρεις των πολεμικων τεχνων !!! 2008*
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Τί δεν σου άρεσε? Το σενάριο με τις ανατροπές? Η καταπληκτική μουσική του Μορικόνε? Ο Ιστγουντ, ο Λι Βαν Κλιφ και ο Γουάλας? Η σκηνοθεσία του Λεόνε? Τί το καλύτερο έχει το Unforgiven? Ρε συ Hurin είτε με δουελεύεις, είτε δε διάβασες καθόλου τι έγραψα. Και τις δύο φορές τόνισα ότι η ταινία μου άρεσε, τη πρώτη φορά μάλιστα μίλησα για καταπληκτική σκηνοθεσία και απίστευτο soundtrack. H απορία μου ήταν πως γίνεται να είναι 5η στο imdb και γενικώς να θεωρείται θρύλος και όχι απλά μια πολύ καλή ταινία. Η απάντηση που έδωσε ο fflageron παραλληλίζοντας το με τα Star Wars (ως κάτι πρωτοποριακό) με κάλυψε.
twiner Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Λόγω Clint Eastwood, γιατί αν έπαιζε μόνον ο κακός και ο άσχημος δεν θα ήταν τόσο καλή.
Rachael Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Προσφατα ειδα το Safe House .Αν και στην αρχη μου φανηκε καπως αργο,εξελιχθηκε σε μια καλη ταινια περιπετειας/καταδιωξηs με καλες ερμηνειες απο denzel washington και ryan reynolds και ανατροπη στην υποθεση,αν και δεν ελειψαν καποια κλισε θεωρω οπως σε ολα τα χολιγουντιανα σεναρια.7/10 http://m.imdb.com/title/tt1599348/
gavros10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού αργησα να την δω 12 χρονια αλλα νομιζω οτι τωρα μπορω να την εκτιμησω μολις ειδα τον sean bean λεω ενταξει δεν θα ζησει πολυ. οταν πεθανε ο gandalf λεω ενταξει δεν γινεται. καποιο κολπο θα υπαρχει δεν γινεται ο gandalf να πεθανει με αυτον τον αθλιο τροπο. δεν εχω τιποτα αλλο να πω, ωραια ταινια, δεν τελειωνε με τιποτα αλλα το ευχαριστηθηκα. αν ζησω τις επομενες μερες θα δω και τα αλλα 2
bnvdarklord Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Νταξει ολοι τις εχουν δει αλλα βαλε και κανα spoiler για τα ματια του κοσμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις