Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Leon the professional: 7.5/10

Μια απλά μέτρια προς το καλή ταινία!!!

Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App

leon.jpgακου μετρια

Δημοσ.

OMG ! Θα συμφωνησω με σενα.Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να βαλω το Leon στην κατηγορια των μετριων ταινιων! Reno , Oldman και η μικρη εκπληξη τοτε Portman εχουν ενσωματωθει πολυ καλα στο ρολο τους και αποδωσει πολυ καλες ερμηνειες.

Δημοσ.
Leon the professional: 7.5/10

Μια απλά μέτρια προς το καλή ταινία!!!

Μέτρια ταινία το Leon; OMG!!!

Εγώ δακρύζω κάθε φορά όταν

φυτεύει τη γλάστρα στο τέλος!!

και την έχω δει τόοοοοοοσες φορές!!!! Απλά all time αγαπημένη!...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

OMG ! Θα συμφωνησω με σενα.Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να βαλω το Leon στην κατηγορια των μετριων ταινιων! Reno , Oldman και η μικρη εκπληξη τοτε Portman εχουν ενσωματωθει πολυ καλα στο ρολο τους και αποδωσει πολυ καλες ερμηνειες.

Μέτρια ταινία το Leon; OMG!!!

Εγώ δακρύζω κάθε φορά όταν

φυτεύει τη γλάστρα στο τέλος!!

και την έχω δει τόοοοοοοσες φορές!!!! Απλά all time αγαπημένη!...

OMG!!! και απο μένα λοιπόν να γίνουμε τρείς!

Δημοσ.

Πρόσφατα είδα το Leon με τις κομμένες σκηνές,μπορώ να πω ότι με ξένισε παρα πολύ γιατί δίνει μια άλλη διάσταση στην ταινία.

Είχε 2-3 σκηνές που μάθαινε στην μικρή την δουλειά του hitman και 1-2 σκηνές να αιωρείται η παιδοφιλία.

Πλέον δεν μπορώ να πω ότι πλέον είναι σημείο αναφοράς μου όταν έρχεται η κουβέντα στην παρέα για καλές παλιές ταινίες.

Δημοσ.

The Good, the Bad and the Ugly (1966)

Το είδα για πρώτη φορά. Είμαι λίγο μπερδεμένος...Εξαιρετική σκηνοθεσία και απίστευτη μουσική αλλά το όλο στόρυ με κούρασε αρκετά. Εντάξει, η τελική μονομαχία ήταν πάρα πολύ δυνατή και με απίστευτη ένταση αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί περάσαμε τα πάντα... Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται αυτή η ταινία να θεωρείται μέσα στις 10 κορυφαίες όλων των εποχών. Δε λέω ότι δεν είναι καλή (ίσα ίσα) αλλά γιατί θεωρείται μύθος? Υπόψην, είδα το 2003 extended English version που ήταν 20 λεπτά παραπάνω, ίσως γι αυτό να με κούρασε λίγο παραπάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...