kostas_dr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Το Bad Ass με τον Danny Trejo το έχει δει κανένας; Λέει τίποτα; Παίζει και ο Ron Perlman.
yanc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Leon the professional: 7.5/10 Μια απλά μέτρια προς το καλή ταινία!!! Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App ακου μετρια
Rachael Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 OMG ! Θα συμφωνησω με σενα.Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να βαλω το Leon στην κατηγορια των μετριων ταινιων! Reno , Oldman και η μικρη εκπληξη τοτε Portman εχουν ενσωματωθει πολυ καλα στο ρολο τους και αποδωσει πολυ καλες ερμηνειες.
xazomama Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Leon the professional: 7.5/10Μια απλά μέτρια προς το καλή ταινία!!! Μέτρια ταινία το Leon; OMG!!! Εγώ δακρύζω κάθε φορά όταν φυτεύει τη γλάστρα στο τέλος!! και την έχω δει τόοοοοοοσες φορές!!!! Απλά all time αγαπημένη!... Sent from my iPhone using Insomnia
madrax Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Le Grand Voyage (2004) ωραία ταινία παιδιά. Αξίζει να τη δείτε
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 OMG ! Θα συμφωνησω με σενα.Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να βαλω το Leon στην κατηγορια των μετριων ταινιων! Reno , Oldman και η μικρη εκπληξη τοτε Portman εχουν ενσωματωθει πολυ καλα στο ρολο τους και αποδωσει πολυ καλες ερμηνειες. Μέτρια ταινία το Leon; OMG!!! Εγώ δακρύζω κάθε φορά όταν φυτεύει τη γλάστρα στο τέλος!! και την έχω δει τόοοοοοοσες φορές!!!! Απλά all time αγαπημένη!... OMG!!! και απο μένα λοιπόν να γίνουμε τρείς!
kavros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 OMG!!! και απο μένα λοιπόν να γίνουμε τρείς! ελα να γινουμε τεσσερις.
sokinsohim Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ρε guys ηταν μια αρκετα ωραια ταινια αλλα δεν μου εκανε για το 'καταπληκτικη'...
Pantelthekiller Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Πρόσφατα είδα το Leon με τις κομμένες σκηνές,μπορώ να πω ότι με ξένισε παρα πολύ γιατί δίνει μια άλλη διάσταση στην ταινία. Είχε 2-3 σκηνές που μάθαινε στην μικρή την δουλειά του hitman και 1-2 σκηνές να αιωρείται η παιδοφιλία. Πλέον δεν μπορώ να πω ότι πλέον είναι σημείο αναφοράς μου όταν έρχεται η κουβέντα στην παρέα για καλές παλιές ταινίες.
viper2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 the raid: redemption αρκετα καλο και βιαιο στηριζω αν και ειχε δυτικο σκηνοθετη...
gavros10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Man on a ledge αρκετα καλη ταινια περασε ευχαριστα και γρηγορα η ωρα. το leap of faith στο τελος ηταν τζαμι!
Dimitris1948 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ειδα το πρώτο μέρος του Berserk και ένα πράμα έχω να πω FUCKING EPIC!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 The Good, the Bad and the Ugly (1966) Το είδα για πρώτη φορά. Είμαι λίγο μπερδεμένος...Εξαιρετική σκηνοθεσία και απίστευτη μουσική αλλά το όλο στόρυ με κούρασε αρκετά. Εντάξει, η τελική μονομαχία ήταν πάρα πολύ δυνατή και με απίστευτη ένταση αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί περάσαμε τα πάντα... Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται αυτή η ταινία να θεωρείται μέσα στις 10 κορυφαίες όλων των εποχών. Δε λέω ότι δεν είναι καλή (ίσα ίσα) αλλά γιατί θεωρείται μύθος? Υπόψην, είδα το 2003 extended English version που ήταν 20 λεπτά παραπάνω, ίσως γι αυτό να με κούρασε λίγο παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις