Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Polisse

πολυ καλή ταινία, σε βάζει μέσα στο πρόβλημα (πιο πολυ με ντοκυμαντέρ μοιάζει). Σου μαυρίζει την ψυχή, σιχαίνεσαι που είσαι άνθρωπος. Εγω όταν το είδα απλα δεν ήθελα να κάνω τπτ, μόνο να κάθομαι σαν βλάκας στην καρέκλα. Και γενικά δεν με σοκάρουν εύκολα ταινίες.

Μην την δείτε...

Δημοσ.

The Woman in Black

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, καλός ο Radcliffe (δε μου έλειψαν τα γυαλιά του Χάρυ Πότερ -thank God!) αλλά το γενικότερο στόρι όχι κάτι τρελό. 6.5/10

Chronicle

Αρκετά ενδιαφέρουσα η υπόθεση, ωστόσο

η κατάληξη του πρωταγωνιστή που τρελαίνεται με τη δύναμη που έχει αποκτήσει δε με πολύ-έπεισε αν και το παλικάρι έπαιζε καλά.

8/10

Thir13en Ghosts

Τι να πω τώρα γι' αυτό; Ας το αφήσω ασχολίαστο... 3/10 μόνο και μόνο για την ιδέα με τη μηχανή και το σπίτι.

Jane Eyre

Ταινιάρα χάρη στην εκπληκτική ιστορία που βασίζεται στη νουβέλα της Charlotte Brontë. Πάρα πολύ καλή μεταφορά (έχω δει και την παλιότερη του 1996 με τον William Hurt· το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει). Πολύ ωραίος και ο Michael Fassbender αν και κάπου διάβασα πως στο βιβλίο ο Mr. Rochester περιγράφεται ως πιο άσχημος (εντάξει δε με χάλασε καθόλου αυτή η αλλαγή). Αν σας αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες (εποχής/δραματικές/συναισθηματικές) δείτε τη οπωσδήποτε!! 10/10

Δημοσ.

Κωμωδια ε...? :-(

δεν την λες δραμα. ειχε αρκετα ωραια σημεια οπου γελαγες χαλαρα αλλα μην φανταστεις τωρα τιποτα τρομερο

ηταν καλυτερη παντως απο οτι περιμενα

η παλια σειρα 21 jump street ειχε την ιδια υποθεση με την ταινια;

Δημοσ.

Dinner for schmucks.

Δε ξέρω τι να πω. Κανονικά μου αξίζει 4μηνο ban από το φόρουμ. 2 μήνες επειδή την είδα και άλλοι 2 επειδή τολμάω να γράψω για αυτήν. Ειλικρινά δεν το ήθελα. Βρέθηκα ένα βράδυ στο πατρικό με τη γυναίκα με ένα δίσκο γεμάτο ταινίες και μια καινούρια τηλεόραση να περιμένει. Επιλέξαμε μια κωμωδία, ο τίτλος μου φαινόταν γνωστός.... The horror!!!!

Γέλασα μια φορά για ξεκάρφωμα. Αυτό μόνο. Η γυναίκα δε μου μιλούσε για αρκετές ώρες... Και της είπα γμτ να δούμε το act of valor. Έχει καλό τέλος, της είπα, στο τέλος φιλιούνται, της είπα. Μάταια...

2/10... και το 2 για την καινούρια TV.

Δημοσ.

Τόσο χάλια είναι; έχει αρκετά καλό καστ.

Δεν είχες δει και συ τουλάχιστον το τρέϊλερ πριν την γράψεις;

Δημοσ.

έχεις βρει ελληνικούς υπότιτλους ?γτ εγω δεν μπορω να βρω.αν εχεις κανε τον κοπο να με ενημερώσεις ευχαριστω.

σορρυ δεν βρηκα..

Δημοσ.

Prometheus : To 10/10 την αδικεί κιόλας, αφού είναι μια κατηγορία μόνη της!

Τρέχτε άμεσα να τη δείτε.

Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει.

Ολα είναι απίστευτα, από την ατμόσφαιρα μέχρι τα γραφικά/σκηνικά.

Μεγάλο respect στους δημιουργούς από εμένα.

Δημοσ.

Είδα μετά από καιρό το Super8

Με μπέρδεψε ο σκηνοθέτης. ¨Ηταν παιδική ταινία με επιστημονική φαντασία? Κάτι τέτοιο. Δυστυχώς το 70% αποτελείται από νερόβραστους διαλόγους ακόμα και για παιδιά , οπότε ένα 4/10 από μένα .Δεν.

Α είδα και το From Paris with Love.

Για περιπέτεια καλούλα ήταν με τον Travolta σε ασυνήθιστο ρόλο. Γρήγορη, δεν θα κουράσει και ας μην είναι τίποτα ιδιαίτερο. 6/10

Δημοσ.

Είδα μετά από καιρό το Super8

Με μπέρδεψε ο σκηνοθέτης. ¨Ηταν παιδική ταινία με επιστημονική φαντασία? Κάτι τέτοιο. Δυστυχώς το 70% αποτελείται από νερόβραστους διαλόγους ακόμα και για παιδιά , οπότε ένα 4/10 από μένα .Δεν.

Απογοητευτηκα πολυ οταν την ειδα εγω.Αλλο περιμενα, αλλο μου βγηκε..ανα 20λεπτο στη ταινια ελεγα "δεν μπορει θα αλλαξει η φαση και θα καλυτερεψει..δεν μπορει".Ε ..με αυτο εμεινα μεχρι που βγηκαν οι τιτλοι τελους... 3/10 επιεικως .Και το 3 το παιρνει λογω σκηνοθετη και αποπειρα προσεγγισης καποιου ισως ενδιαφεροντος θεματος...λεμε τωρα

Dinner for schmucks.

Δε ξέρω τι να πω. Κανονικά μου αξίζει 4μηνο ban από το φόρουμ. 2 μήνες επειδή την είδα και άλλοι 2 επειδή τολμάω να γράψω για αυτήν. Ειλικρινά δεν το ήθελα. Βρέθηκα ένα βράδυ στο πατρικό με τη γυναίκα με ένα δίσκο γεμάτο ταινίες και μια καινούρια τηλεόραση να περιμένει. Επιλέξαμε μια κωμωδία, ο τίτλος μου φαινόταν γνωστός.... The horror!!!!

Γέλασα μια φορά για ξεκάρφωμα. Αυτό μόνο. Η γυναίκα δε μου μιλούσε για αρκετές ώρες... Και της είπα γμτ να δούμε το act of valor. Έχει καλό τέλος, της είπα, στο τέλος φιλιούνται, της είπα. Μάταια...

2/10... και το 2 για την καινούρια TV.

αφού έγινε το κακό, δες και το original γαλλικό, να σου βγει σε καλό. :-D

Le diner des cons

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...