Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

SAFE

http://www.imdb.com/title/tt1656190/

Αν και τον Statham τον γουσταρω η συγκεκριμενη ταινια δεν μου αρεσε και πολυ,βαρετη χωρις κατι το ιδιαιτερο.

5/10

οι περισσότερες του,έτσι δεν είναι;

Δε βγάζει και κάνα crank..

Δημοσ.

πανω στο καυτο θεμα που κυριαρχει σε αυτην την μερια του φορουμ

ειπα να δω τα alien *που δεν εχω δει* *ξυλο για συμμορφωση, ξερω*

ALIEN 1: αρκετα ενδιαφερον με πολυ καλο storytelling

ALIEN 2: καλο αλλα η τοποθετηση προιοντος με χαλασε λιγο

ALIEN 3: το αρμεγμα της αγελαδος ξεκιναει

ALIEN 4: oh well

:-)

Δημοσ.

Είδα american pie 2,3. Καλά πολύ γέλιο αυτή η σειρά. Θα την δω όλη. Τα υπόλοιπα τι λένε? το 5 το έχω δει κ μ άρεσε.

Τα πρώτα 3 είναι τα καλύτερα με την ίδια παρέα.Το 4 μούφα τελείως με οτι να ναι ηθοποιούς.Τα επόμενα 2(5+6) είναι κάπως καλύτερα και βγάζουν γέλιο αν και παρατραβηγμένα αρκετά) με τους ίδιους ηθοποιούς το 5+6.Το 7 πάλι άλλη παρέα βλέπετε κάπως για τα μωρά μόνο.Το reunion που δείχνει την παρεούλα μετά απο 10 χρόνια απο τα πρώτα 3 american pie είναι πάρα πολύ καλό και βγάζει αυθεντικό γέλιο.

Δημοσ.

Είδα american pie 2,3. Καλά πολύ γέλιο αυτή η σειρά. Θα την δω όλη. Τα υπόλοιπα τι λένε? το 5 το έχω δει κ μ άρεσε.

τα πρωτα 3 ειναι american pie. τα υπολοιπα 4 κατεμε δεν ειναι. ειναι απλα μια καφρικη αμερικανικη παραγωγη. american pie χωρις τους πρωταγωνιστες που αγαπησαμε δεν ειναι american pie

Δημοσ.

John Carter

Πολύ καλύτερη απο οτι διάβαζα και άκουγα. Ευχαριστα πέρασε η ώρα μου. Σε Blue Ray είναι πραγματικά μια χαρά απολαυστική. Κάνει μια κοιλίτσα στο πορεία αλλα... 2 ώρες και 10 λεπτά είναι αυτα!

7.5/10

Δημοσ.

Το φαντάστηκα να σας πω την αλήθεια από την στιγμή που είδα ότι έχει διαφορετικούς ηθοποιους. Θα τα δω όμως πάλι.

Δημοσ.

John Carter

Πολύ καλύτερη απο οτι διάβαζα και άκουγα. Ευχαριστα πέρασε η ώρα μου. Σε Blue Ray είναι πραγματικά μια χαρά απολαυστική. Κάνει μια κοιλίτσα στο πορεία αλλα... 2 ώρες και 10 λεπτά είναι αυτα!

7.5/10

6/10 με μεγάλη επιείκεια

Δημοσ.

headhunters το νορβηγικο, καλη περιπετειουλα με συμπαθητικα τουιστς, δεν θα με ξαφνιαζε αν παει για αμερικανικο ριμεικ αν και δεν διεκδικει οσκαρ πρωτοτυπιας...

Δημοσ.

21 Jump Street: Αρκετα καλη! Ειχε γελιο και ειδικα αν την δεις με παρεα...Ωραιο και το Φιναλε με τα γκεστ! 6.5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...