Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τόσο μέτριο το Dream House; Μη μου λες τέτοια!

Και να φανταστείς ότι το' χω, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα.

Ήθελα να είμαι και στην κατάλληλη διάθεση για θρίλερ.

Τσάμπα η αναμονή τελικά;

Εχω ακουσει ασχημα για τη ταινια .Αντ´αυτου θα σου λεγα να δεις The Dark http://m.imdb.com/title/tt0411267/ με sean bean.Πολυ καλο θριλερ .Σε κραταει μεχρι τελους στη τσιτα.Δε χρειαζεται να αναφερω οτι ο Sean Bean ειναι εξαιρετικος.

Once, you were one of them

"αχ αυτα τα γρικλις"

Αυτα δεν ειναι γκρικλις,ειναι English :)

Δημοσ.

Αυτα δεν ειναι γκρικλις,ειναι English :)

δεν μπορουσανα τα γραψω μονα τους ομως γιατι νομιζε οτι ηταν γκρικλις οποτε εγραψα μια βλακεια για να το ποσταρει

Δημοσ.

Ε, οχι και 3.5 το Attack The Block!

Βασικά δεν μου άρεσε καθόλου, παρότι είχε καλούτσικα εφεδάκια και γρήγορο μονταζ αλλά το σενάριο του... Είχα αρκετα ψηλά τον πήχη βέβαια, λόγο shawn of the dead, hot fuzz και paul. Δεν... δεν... καθόλου

Δημοσ.

The Raven - Το κοράκι

Η ιδέα καλή. Έχει βάλει κεντρικό χαρακτήρα τον Πόε και αυτό απο μόνο του κάνει την ταινία ενδιαφέρουσα. Ταινία μυστηρίου και serial killer που εμπνέεται απο τα έργα του ίδιου του Πόε.

Αλλά η εκτέλεση κατάφερε να καταστρέψει αυτήν την ιδέα.

Υποτονικός ο Cusack. Και μπερδεμένος έμοιαζε. Μια φαινόταν έξυπνος, μια μυστήριος, μια χαζός (σε κάμια φάση φωνάζει ξεκάρφωτα Emilyyyy, σαν καθυστερημένος). Και γενικά βαρετός μου φάνηκε και υποτονικός.

Η σκηνοθεσία όχι πολύ κακή, αλλά περιμένεις μια τέτοια ιδέα να έχει φαντασία στη σκηνοθεσία, κάτι να την κάνει να ξεχωρίσει. Την πεπατημένη ακολουθεί με τα κλισέ πλάνα με ομίχλες κτλ, χωρίς φαντασία, δηλαδή και αυτή υποτονική.

Και το σενάριο, δεν συνδέει καθόλου τους φόνους μεταξύ τους, δεν αναπτύσσει καθόλου τους χαρακτήρες, ούτε καν του serial killer, δεν έχει την τρέλα που θα έπρεπε για να έχει ένταση η ταινία. Φλατ λοιπόν και το σενάριο. Ήθελαν να το κάνουν να μοιάζει με το se7en; δε ξέρω. Αν ήθελαν πάντως απέτυχαν παταγωδώς. Έβαλαν και λίγες σκηνές με αίμα, τίποτα σοβαρό ούτε εκεί. Dexter και csi επι παραδείγματι έχουν καλύτερες τέτοιες σκηνές ενίοτε, και περισσότερο μυστήριο.

Τέλος, σε αυτούς που δεν ξέρουν καλά τον Πόε (όπως κι εγώ) δεν τους δίνει την αφορμή να ψάξουν λίγο. Θα έπρεπε τέτοιες ταινίες να είναι μια προτροπή για να γνωρίσεις κάτι παραπάνω.

5/10 επειδή δε πέρασα πολύ άσχημα. Μερικές ατάκες απο τον Cusack ήταν καλούτσικες και επίσης γέλασα σε σκηνές που δεν θα έπρεπε βέβαια.

Δημοσ.

Indie Game: The Movie

Ένα ωραίο (σαν) ντοκυμαντέρ για τη ζωή τεσσάρων προγραμματιστών που φτιάχνουν indie games (3), δλδ δουλεύουνε μόνοι τους ή σε μικρές ομάδες αντί για μια εταιρία, με ότι αυτό συνεπάγεται. Κατασκευάζοντας αυτά τα παιχνίδια, είναι ο "ειδικός" τρόπος τους να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις τους (αντί πχ. για ζωγραφική ή μουσική) και δείχνει κατά πόσο επηρεάζεται η ζωή τους από αυτό. Μία ταινία αντάξια του trailer της (επιτέλους!).

8/10

http://www.youtube.com/watch?v=GhaT78i1x2M

Δημοσ.

Indie Game: The Movie

Ένα ωραίο (σαν) ντοκυμαντέρ για τη ζωή τεσσάρων προγραμματιστών που φτιάχνουν indie games (3), δλδ δουλεύουνε μόνοι τους ή σε μικρές ομάδες αντί για μια εταιρία, με ότι αυτό συνεπάγεται. Κατασκευάζοντας αυτά τα παιχνίδια, είναι ο "ειδικός" τρόπος τους να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις τους (αντί πχ. για ζωγραφική ή μουσική) και δείχνει κατά πόσο επηρεάζεται η ζωή τους από αυτό. Μία ταινία αντάξια του trailer της (επιτέλους!).

8/10

http://www.youtube.com/watch?v=GhaT78i1x2M

έχεις βρει ελληνικούς υπότιτλους ?γτ εγω δεν μπορω να βρω.αν εχεις κανε τον κοπο να με ενημερώσεις ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...