DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ωχ ναι χαχαχαχαχαχα εχεις δικιο φιλε μου Εγινε edit χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Κάνε edit και το "φίλε μου" τώρα.
raid_av Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Κάνε edit και το "φίλε μου" τώρα. Σαν εκφραση το λεμε το ξερω οτι δεν εισαι φιλος μου
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Σαν εκφραση το λεμε το ξερω οτι δεν εισαι φιλος μου Μα δεν αναφερόσουν σε μένα. Γύρνα σελίδα και ξανατσέκαρε Εγώ να ξέρεις ότι δε παρεξηγώ τέτοιες οικειότητες πάντως. Ίσα ίσα τις αποζητώ.
raid_av Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μα δεν αναφερόσουν σε μένα. Γύρνα σελίδα και ξανατσέκαρε Εγώ να ξέρεις ότι δε παρεξηγώ τέτοιες οικειότητες πάντως. Ίσα ίσα τις αποζητώ. Πρεπει να φταιει η ζεστη δεν ξερω τι αλλο να πω σημερα Εγινε edit και αυτο
xazomama Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Είδα επίσης Æon Flux το οποίο ήταν μετριότατο 5/10 και Dream House που με το ζόρι κρατήθηκα ξύπνια μέχρι το τέλος... 5.5/10
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Project X οτι και να πει κανεις για αυτην την ταινια ειναι λιγο. ηταν γαματη. και ποιος δεν θα ηθελε να κανει ενα τετοιο παρτυ δεν εχω λογια 1000/10
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Project X οτι και να πει κανεις για αυτην την ταινια ειναι λιγο. ηταν γαματη. και ποιος δεν θα ηθελε να κανει ενα τετοιο παρτυ δεν εχω λογια 1000/10 ενδιαφερον. στη περιγραφη θυμισε λιγο hangover. θα το δω και εγω συντομα...
kostas_dr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Είδα επίσης Æon Flux το οποίο ήταν μετριότατο 5/10 και Dream House που με το ζόρι κρατήθηκα ξύπνια μέχρι το τέλος... 5.5/10 Τόσο μέτριο το Dream House; Μη μου λες τέτοια! Και να φανταστείς ότι το' χω, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα. Ήθελα να είμαι και στην κατάλληλη διάθεση για θρίλερ. Τσάμπα η αναμονή τελικά;
twiner Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 φίλε DeadOrganPlayer, και εσείς εκλεκτοί αναγνώστες και αναγνώστριες είδα το Illusionist με τον Norton. Οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης έκαναν πολύ αξιόλογη δουλειά. Ωστόσο ως ταινία είναι -κατ'εμέ- στη σκιά του Prestige, και βγήκαν 2006 και οι 2.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 φίλε DeadOrganPlayer, και εσείς εκλεκτοί αναγνώστες και αναγνώστριες είδα το Illusionist με τον Norton. Οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης έκαναν πολύ αξιόλογη δουλειά. Ωστόσο ως ταινία είναι -κατ'εμέ- στη σκιά του Prestige, και βγήκαν 2006 και οι 2. Συμφωνώ! Τόσο μέτριο το Dream House; Μη μου λες τέτοια! Και να φανταστείς ότι το' χω, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα. Ήθελα να είμαι και στην κατάλληλη διάθεση για θρίλερ. Τσάμπα η αναμονή τελικά; Τσάμπα τελείως. Το 5/10 το κολακεύει. Project X οτι και να πει κανεις για αυτην την ταινια ειναι λιγο. ηταν γαματη. και ποιος δεν θα ηθελε να κανει ενα τετοιο παρτυ δεν εχω λογια 1000/10 God, I hate teenagers...
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 God, I hate teenagers... Once, you were one of them "αχ αυτα τα γρικλις"
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Once, you were one of them "αχ αυτα τα γρικλις" I used to hate them then too. Μη το παίρνεις προσωπικά, για τους teenagers του Project-X μιλούσα...
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 I used to hate them then too. Μη το παίρνεις προσωπικά, για τους teennagers του Project-X μιλούσα... α καλα, αυτοι εχουν ξεφυγει. μην νομιζεις δεν αποκλινει και πολυ απο την πραγματικοτητα της αμερικης
xazomama Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Τόσο μέτριο το Dream House; Μη μου λες τέτοια! Και να φανταστείς ότι το' χω, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα. Ήθελα να είμαι και στην κατάλληλη διάθεση για θρίλερ. Τσάμπα η αναμονή τελικά; Θρίλερ;;!! Χμ... Ούτε κατά διάνοια!! Μόνο λόγω θεματολογίας μπαίνει σ' αυτή την κατηγορία. Από σκηνές τρομακτικές ή έστω με λίγο αίμα/θάνατο τίποτα. Το μόνο θετικό είναι πως κάποιες στιγμές μου θύμισε το αγαπημένο μου Silent Hill στις εναλλαγές από... Άσε δε θα πω σπόιλερ...
kostas_dr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μη πεις, μη πεις! Θα κάτσω να το δω, αλλά μ' αυτά που μου λέτε μου' χει φύγει η διάθεση, γμτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις