Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Drive

http://www.imdb.com/title/tt0780504/

Πολυ καλη με αρκετες ανατροπες και ηθοποιους που πειθουν στο ρολο τους. Καποιες πραγματικα γαματες σκηνες και καλα αναπτυγμενους χαρακτηρες που δεν μπορεις να τους μισησεις με τιποτα. Ron Perlman, πως καταφερνει ενας ανθρωπος που μοιαζει με πιθηκα να παιζει τοσο καλα ποτε δεν το καταλαβα.

Δημοσ.

Ειδα μολις και εγω το 21 Jump Street. ευχαριστο γελασα σε 2-3 σκηνες αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

βλεπετε ευχαριστα παντως για να περασει η ωρα !!!

Δημοσ.

Προφανώς η ερώτηση αναφέρεται στον κινηματογραφο, όμως τωρα που είχα χρόνο νοίκιασα καποιες ταινιες και θα τις ξαναέβλεπα ευχαριστως! αυτες ηταν "The Island", "Moulin Rouge", "Bewitched".

Δημοσ.

God bless america

απορω ακομα γιατι την ειδα. το trailer μου αρεσε οταν ειχε βγει αλλα δεν ειχε καμια σχεση

θα μπορουσε να ηταν ενα ντοκυμαντερ ή ενα απο αυτα τα σοου που βγαινουν κατι τυποι και κραζουν γενικως αλλα δικαια

παρουσιαζει ενα προβλημα της αμερικης αλλα το κανει με dark χιουμορ. δεν νομιζω οτι επρεπε να γινει ετσι

αμα επερνε αλλη πορεια θα ηταν καλυτερο

Δημοσ.

Piranha 3DD

5/10

Αν εχεις προβλημα με το internet και δεν εχεις και καμια τσοντα ηδη κατεβασμενη ειναι καλο.

τι δεν καταλαβαίνω;

Δημοσ.

Η ταινία έχει αρκετό γυμνό (artistic βεβαίως βεβαίως), οπότε εννοεί ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν υποκατάστατο.

Δημοσ.

Είδα επιτέλους το The Girl with the Dragon Tattoo του David Fincher. 9/10 χωρίς να καταφέρνει να ξεπεράσει το αυθεντικό. Δεν είναι όμως και υποδιέστερο... Μου άρεσαν κάποιες μικρές αλλαγές/προσθήκες ωστόσο σε αυτήν την έκδοση. Πολύ καλή η Rooney Mara, αν και βρήκα τη Σουηδέζα Noomi Rapace πιο όμορφη...

Επίσης πρωί-πρωί άνοιξα τα μάτια μου με το I spit on your grave. Του βάζω ένα 8/10 γιατί χάρηκα πολύ την εκδίκηση της τύπισσας. Κατά τ' άλλα την είδα άνετα (παρά τις σκηνές βιασμού που πάντα έχω ένα μεγάλο θέμα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα επιτέλους το The Girl with the Dragon Tattoo του David Fincher. 9/10 χωρίς να καταφέρνει να ξεπεράσει το αυθεντικό. Δεν είναι όμως και υποδιέστερο... Μου άρεσαν κάποιες μικρές αλλαγές/προσθήκες ωστόσο σε αυτήν την έκδοση. Πολύ καλή η Rooney Mara, αν και βρήκα τη Σουηδέζα Noomi Rapace πιο όμορφη...

και οι δυο φατσικα δεν λενε τιποτα..αλλα ροονευ εχει κωλ..ρα.. :devil:

Επεξ/σία από Ahigh_forvalue
Δημοσ.

και οι δυο φατσικα δεν λενε τιποτα..αλλα ροονευ εχει κολ..ρα.. :devil:

Συμφωνω για την κΩλ..ρα.. :devil: και η ταινια μια χαρα ηταν :-D

Δημοσ.

Με ωμέγα βρε παιδιά, μάθετε ορθογραφία επιτέλους! :lol: :lol:

Ωχ ναι χαχαχαχαχαχα εχεις δικιο φιλη μου :-D

Εγινε edit χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...