fearwhatnow Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Να σου πω την αληθεια χωρις να εχω ψαξει πολλα για την ταινια,μιλαμε τωρΑ πριν τη δω,μου εδινε για καποιο λογο την εντυπωση οτι θα ανηκε στην κατηγορια των μελοδραματικης-γαλλικης-ταινιας-μεαργητοσοΑργηεξελιξηπουπαθαινεισκαιδεμουπερναεικαικανεναμηνυμα.Εχω μια καποια εμπειρια με τις γαλλικες ταινιες κι εχω δει κ εγω πολλες που κυκλοφορουν και δε με αγγιζουν καθολου με κοινωνικοδραματικα και πολυ αργη πλοκη η και καθολου πλοκη,το χειροτερο πραγμα για μενα σε ταινια!!Εξαλλου τις ταινιες κυριως τις επιλεγουμε επειδη πιστευουμε οτι θα μας δωσουν ειτε αυτο λεγεται γελιο ειτε λυπη (ναι και αυτο) ειτε εντυπωσιακα εφε κλπ.Τεσπα ειδα το trailer του declaration of war και μου κινησε το ενδιαφερον.Μολις τη δω, θα πω αποψεις.Αν εχεις παντως κι αλλες προτασεις,εινα καλοδεχουμενες! Δες και το Polisse, το Le premier jour du reste de ta vie και το Tomboy.
Rachael Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Thanx fearwhatnow! Ξεχασα να πω οτι πριν απο λιγες μερες ειδα στη tv τη ταινια Blown Away (1994) με jeff bridges και tommy lee jones.Λιγο παλια βεβαια,την ειχα δει πριν πολλα χρονια και τη ξαναειδα ευχαριστα.Το imdb του δινει 5,9 .Καλο στορυ και καστ και το θεμα τηs τρομοκρατιαs στην Ιρλανδια για φοντο.. Sent from my iPhone using Insomnia
papahlamidas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μόλις είδα το Prometheus σε 3D. Πάρα πολύ καλή ταινία. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου αν και δεν θα με χάλαγε εάν δεν ήταν 3D. Δεν βαρέθηκα λεπτό μπορώ να πω. 8/10 από εμένα.
raid_av Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μολις ειδα το Snow White and the Huntsman http://www.imdb.com/title/tt1735898/ 7/10 του βαζω μου αρεσε αρκετα θα εβαζα και παραπανω αλλα χανει ποντους λογο της Kristen Stewart. Αυτη η κοπελα δεν ξερω ρε γμτ τι παιζει αλλα κατι δεν παει καλα πολυ ανεκφραστη ρε παιδι μου ,κατα τα αλλα την ταινια να την δειτε.
Rachael Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Μολις ειδα το Snow White and the Huntsman http://www.imdb.com/title/tt1735898/ 7/10 του βαζω μου αρεσε αρκετα θα εβαζα και παραπανω αλλα χανει ποντους λογο της Kristen Stewart. Αυτη η κοπελα δεν ξερω ρε γμτ τι παιζει αλλα κατι δεν παει καλα πολυ ανεκφραστη ρε παιδι μου ,κατα τα αλλα την ταινια να την δειτε. παλαιοτερα post οσον αφορα την ηθοποιο.. Συμφωνώ σε αυτό. Μετά από την προβολή της χθεσινής ταινίας κατέληξα στο συμπέρασμα πως δε με ενοχλεί πάνω της κάτι άλλο πέρα από το στόμα της που μονίμως έχει την έκφραση της αηδίας ή της απογοήτευσης. Μαι γενικότερη ξυνίλα. Κατά τ' άλλα δεν τη βρίσκω ατάλαντη. Άλλωστε έχει μπροστά της πολλά χρόνια διαθέσιμα για βελτίωση. Ρε παιδιά, μήπως έχει φάει κάτι η κοπέλα και απλως την έχει πειράξει! Ας μην είμαστε κακοί. Εγω πιστευω οτι παιζει οπως οποιοσδηποτε θα επαιζε αν ηταν στη θεση της, οπως εγω κι εσυ..δεν νομιζω οτι εχει κατι ιδιαιτερο στην υποκριτικη της ..Και οχι, δεν εχω κατεβει απτον Άρη για να μην ξερω οτι παιζουν μεγαλο ρολο η δημοφιλια ενος "ηθοποιου" και τα κονε του και επι τούτου i write and quote from wiki "Her father, John Stewart, is a stage manager and television producer who has worked for Fox. Her mother, Jules Mann-Stewart, is a script supervisor".Και απο σπουδες?Νιανια..Τυχαιο ?Δε νομιζω Τακη.. Αλλα η τοποθετηση αταλαντων χαλανε τη ποιοτητα μιας ταινιας.. Και Σορρυ Κιολας ..αλλά τι σημαινει οτι εχει πολλα χρονια μπροστα της για βελτιωση?? Γτ αν ειναι ετσι , τοτε να με βαλουν κι εμενα να παιζω σε ταινιες και καποια στιγμη θα μαθω να παιζω !!!..ωραιο παιχνιδακι..ελεος To θεμα ειναι οτι το τρωει καθε φορα που ειναι να παιξει ομως..δεν λεει να σταματησει . i rest my case... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2012 από Rachael
polonos1313 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 HEADHUNTERS http://www.imdb.com/title/tt1614989/ Πολύ ωραία ταινία !! Πολύ ωραία πλοκή και σε κρατάει όλη την ώρα σε αγωνία
Rachael Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ώπ ωπ.. Ο ξανθος τυπος (nikolaj coster-waldau) στην αφισα κατω-κατω ειναι ο Jamie Lannister απο Game Of Thrones !
linuslost Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ηοt Fuzz: Τελικα οτι και να κανουν αυτοι οι 2 οι ηθοποιοι ειναι πολυ ωραια δουλεια!!! Αυτη η ταινια ηταν χειροτερη απο το Paul, παρολ' αυτα ηταν ευχαριστη κωμωδια! 7/10
privateer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ηοt Fuzz: Τελικα οτι και να κανουν αυτοι οι 2 οι ηθοποιοι ειναι πολυ ωραια δουλεια!!! Αυτη η ταινια ηταν χειροτερη απο το Paul, παρολ' αυτα ηταν ευχαριστη κωμωδια! 7/10 Με τίποτα καλύτερο το Paul SOTD>HF>Paul
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Με τίποτα, καμία από τις δύο γνώμες. Και οι δύο ταινίες είναι πολύ καλές. Το Shaun Of The Dead, συμφωνώ, ξεχωρίζει.
calabakos07 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Χθες ειδα το They live(1988) http://www.imdb.com/title/tt0096256/ Πολυ ωραια ταινια Ενα 7/10 απο μενα
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Είδα το The Light Bulb Consipacy ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την προγραμματισμένη αχρήστευση των προϊόντων . Εξαιρετικό 10/10
Iridium Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Είδα το The Light Bulb Consipacy ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την προγραμματισμένη αχρήστευση των προϊόντων . Εξαιρετικό 10/10 Πράγματι πολύ καλό ντοκιμαντέρ. Το είχε δείξει και ο ΣΚΑΙ πριν μερικούς μήνες και μου είχε κάνει εντύπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις