Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλη!Μα ταινια γαλλικη οχι σαν αυτες που θα περιμενε κανεις.Η αληθεια ειναι οτι κ εγω ξεκινησα να τη βλεπω με ενα σκεπτικισμο αλλα ανακαλυψα οτι διαθετει καλο χιουμορ και ερμηνειες και των 2 κεντρικων ηρωων και περναει αρκετα μηνυματα για το πως αντικετωπιζει κανεις τη ζωη και πως θαπρεπε στον αντιποδα να την διαχειριζεται.Ουσιαστικα νομιζω βρισκει το alter ego του ο ενας απο τους πρωταγωνιστες.8/10

Να σημειωσω οτι προκειται για αληθινη ιστορια !

Επεξ/σία από Rachael
Δημοσ.

εχω να αντιπαραθεσω σε αυτο την ταινια The Prestige ,που βγηκε χρονικά παραλληλα με το Illusionist αλλα για μενα αξιζε περισσοτερο σe ολα τα παραπανω, καθως η ανατροπη στο τελος είχε πιστευω μεγαλυτερη ενταση ..οσο για την μαγεια ..voting The Prestige δαγκωτο .

Aξιζει οντως 9/10..(8,4 imdb) θυμομαστε και 2 ιστορικα πραγματα και εχει καλυτερους ηθοποιους και ερμηνειες overall, χωρις να θελω να μειωσω την ερμηνεια του Norton(Θεος in general)..

Φυσικά και το Prestige είναι ακόμα πιο καλό από το Illusionist, απλά αναφερθήκαμε στο δεύτερο με αφορμή την προβολή του από το Star πριν 2-3 μέρες. Άσε που νομίζω πως μια τέτοια σύγκριση αδικεί και τις δύο ταινίες. ;)

Δημοσ.

Πολυ καλη!Μα ταινια γαλλικη οχι σαν αυτες που θα περιμενε κανεις.Η αληθεια ειναι οτι κ εγω ξεκινησα να τη βλεπω με ενα σκεπτικισμο αλλα ανακαλυψα οτι διαθετει καλο χιουμορ και ερμηνειες και των 2 κεντρικων ηρωων και περναει αρκετα μηνυματα για το πως αντικετωπιζει κανεις τη ζωη και πως θαπρεπε στον αντιποδα να την διαχειριζεται.Ουσιαστικα νομιζω βρισκει το alter ego του ο ενας απο τους πρωταγωνιστες.8/10

Να σημειωσω οτι προκειται για αληθινη ιστορια !!

Χμ τι εννοεις "Μια ταινια γαλλικη οχι σαν αυτες που θα περιμενε κανεις".Το Intouchables ειναι καλη ταινια αλλα απο τις χειροτερες περυσινες γαλλικες.Ξεκινα απο αυτη :

Declaration Of War (http://www.imdb.com/title/tt1931470/)

Και αν σου αρεσει σου γραφω λιστα.

Δημοσ.

μεινετε μακρια παιδια απο το Iron Sky

Προσπαθει να το παιξει b-movie ,και parody αλλων ταινιων αλλα ολα ειναι τραγικα.πλοκη-ηθοποιία=χαρακτηρες και οι χιουμοριστικες σκηνες ειναι απλα για κλαμματα.

Μην πω για τα εφε που θυμιζουν τα αρχικα χρονια των υπολογιστων στο σινεμα..

2.5 /10

Δημοσ.

μεινετε μακρια παιδια απο το Iron Sky

Προσπαθει να το παιξει b-movie ,και parody αλλων ταινιων αλλα ολα ειναι τραγικα.πλοκη-ηθοποιία=χαρακτηρες και οι χιουμοριστικες σκηνες ειναι απλα για κλαμματα.

Μην πω για τα εφε που θυμιζουν τα αρχικα χρονια των υπολογιστων στο σινεμα..

2.5 /10

Έχεις τρελές γνώσεις στα εφέ και στην ιστορία τους απο ότι φαίνεται. Για την ταινία μπορείς να πείς οτι θέλεις αλλα για τα γραφικά δεν μπορείς να πείς τπτ. Πάρα πολυ καλή δουλειά και με πολυ χαμηλό budget (ταινία που γυρίστηκε σε ένα δωμάτιο στοίχησε μόνο το τριπλάσιο)...

Δημοσ.

χμμ

που λετε

jungle fish 2 [η σειρα και οχι η ταινια]

η ταινια το jungle fish 1 δλδ ηταν απλως πολυ δραματικη

ξαναγυρναμε στην σειρα και ενα πραγμα εχω να πω: εχω μεινει μαλακας, τι γινεται στον κοσμακη, και τα λοιπα

λιγα tags για να καταλαβαινομαστε

drama, κοινωνικος αποκλεισμος, λαικη δικη, εξωστρακισμος λογω εγκυμοσυνης, bulling, cyber-bulling, αυτοκτονιες, καστες, προνομια, αδικια, οτι εγινε στο τελος του superbad αλλα 100 φορες χειροτερα, και τα παντα ολα

αν ναι ξεχασα slice of life :eek:

[ a stylized slice of life among students at a ruthlessly competitive South Korean high school]

ολα αυτη η υπερπαραγωγη σε 8 επεισοδια [συνεχισε την ταινια] αλλα το ποιο σημαντικο και λυπηρο απολα ειναι οτι ειναι για teenagers

feelbadman.jpg και τα σχετικα

το βλεπεται με δικια σας ευθυνη...

ΥΓ. μηπως να μαθω κορεατικα...?

Δημοσ.

Έχεις τρελές γνώσεις στα εφέ και στην ιστορία τους απο ότι φαίνεται. Για την ταινία μπορείς να πείς οτι θέλεις αλλα για τα γραφικά δεν μπορείς να πείς τπτ. Πάρα πολυ καλή δουλειά και με πολυ χαμηλό budget (ταινία που γυρίστηκε σε ένα δωμάτιο στοίχησε μόνο το τριπλάσιο)...

εσενα δηλαδη σε ικανοποιησαν τα εφε?στο λεω επειδη την ειδα την ταινια σε 1080 και τα εφε ειχαν 0 διαδραστικοτητα με το περιβαλλον.

Δεν κατεκρινα το γεγονος οτι ειναι μια low budget παραγωγη,αλλα το παραπανω που σου ανεφερα και η "φυσικη" που ειχαν με απωθησε.Δεν περιμενα να δω εφε επιπεδου matrix και γενικοτερα hollywood ,απλα με αντιστοιχα εφε και δουλεμενους φωτισμους και φυσικες το αποτελεσμα στο Moon Link ηταν οπτικα 10φορες καλυτερο.

Δημοσ.

Χμ τι εννοεις "Μια ταινια γαλλικη οχι σαν αυτες που θα περιμενε κανεις".Το Intouchables ειναι καλη ταινια αλλα απο τις χειροτερες περυσινες γαλλικες.Ξεκινα απο αυτη :

Declaration Of War (http://www.imdb.com/title/tt1931470/)

Και αν σου αρεσει σου γραφω λιστα.

Να σου πω την αληθεια χωρις να εχω ψαξει πολλα για την ταινια,μιλαμε τωρΑ πριν τη δω,μου εδινε για καποιο λογο την εντυπωση οτι θα ανηκε στην κατηγορια των μελοδραματικης-γαλλικης-ταινιας-μεαργητοσοΑργηεξελιξηπουπαθαινεισκαιδεμουπερναεικαικανεναμηνυμα.Εχω μια καποια εμπειρια με τις γαλλικες ταινιες κι εχω δει κ εγω πολλες που κυκλοφορουν και δε με αγγιζουν καθολου με κοινωνικοδραματικα και πολυ αργη πλοκη η και καθολου πλοκη,το χειροτερο πραγμα για μενα σε ταινια!!Εξαλλου τις ταινιες κυριως τις επιλεγουμε επειδη πιστευουμε οτι θα μας δωσουν ειτε αυτο λεγεται γελιο ειτε λυπη (ναι και αυτο) ειτε εντυπωσιακα εφε κλπ.Τεσπα ειδα το trailer του declaration of war και μου κινησε το ενδιαφερον.Μολις τη δω, θα πω αποψεις.Αν εχεις παντως κι αλλες προτασεις,εινα καλοδεχουμενες!

Δημοσ.

Μission Impossible 4: Μια χαρα περιπετεια με αρκετη δραση και καλη επιλογη ηθοποιων...7.5/10

Ghost Rider 2: Χωρις λογο υπαρξης η ταινια...Η πρωτη ηταν αρκετα καλη και ειχε και καποιους γνωστους ηθοποιους. Αυτη ηταν η απολυτη πατατα.. 5/10

Δημοσ.

Για την συγκεκριμένη (G.R.2) έχω ακούσει τα χειρότερα, απο παντού! :confused:

Χάλι μάυρο!

• Super Moderators
Δημοσ.

Για την συγκεκριμένη (G.R.2) έχω ακούσει τα χειρότερα, απο παντού! :confused:

όπως έχω ξαναπεί, αναρωτιόμουν πόσο πιο χάλια να είναι σε σχέση με την άθλια 1η, δυστυχώς το έμαθα από πρώτο χέρι... :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...