KilliK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μου θύμισε στυλ ταινιών της δεκαετίας του 80. that was the point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 that was the point. Το προβλημα με τον Σπιλμπεργκ και τις προσφατες παραγωγες του βεβαια παραμενει, we get the point αλλα βαρεθηκαμε να αυτο-tribute-αρεται και να ζει στις δημιουργιες του παρελθοντος Κανε κατι οριτζιναλ ή βγες στη συνταξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Το προβλημα με τον Σπιλμπεργκ και τις προσφατες παραγωγες του βεβαια παραμενει, we get the point αλλα βαρεθηκαμε να αυτο-tribute-αρεται και να ζει στις δημιουργιες του παρελθοντος Κανε κατι οριτζιναλ ή βγες στη συνταξη Σωστος. Ο JJ ομως απο την αλλη, που ειναι οριτζιναλ, μπορεις να μου πεις πως εμπλεξε σε αυτη τη παραγωγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Εγω ειδα το drive πριν λιγες μερες, χωρις να εχω ακουσει τιποτα για την ταινια, ηθοποιους, υποθεση...και απλα έμεινα στο τελος...την συνιστω ανεπιφυλακτα...Λίγο από σπλατερ, λίγο από ρομαντικό στόρι που δν κουράζει, αισθητικη videoclip, πολυ καλες ερμηνειες (μου την έσπαγε απιστευτα παλιοτερα η φάτσα του ryan gossling αλλα εδω απλα πηρε την ταινια στα χερια του, και πραγματικα τον εκτιμησα σαν ηθοποιο), η μουσικη είναι απιστευτη, με αρκετα 80s στοιχεια,αλλά τα καλα 80s.. Πιο μετά έμαθα οτι πήρε τον χρυσο φοινικα στις κανες φετος...και καθολου αδικα!απλα ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! 9/10 Οι κόπιες που κυκλοφορούν είναι η κανονική ταινία, δεν είναι workprint όπως οι προηγούμενες,έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 την εφερε αλλα εμενα μου φανηκε εντελως αδιαφορη...νταξ βλεπεται, αλλα δεν κρατας τπτ... Σκρινερ μόνο έτσι? Ακόμα δεν πέτυχα κάτι αξιόλογο... Και την περιμένω πως κ πως. Μλκια που δεν είχα πάει τότε σινεμά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Το προβλημα με τον Σπιλμπεργκ και τις προσφατες παραγωγες του βεβαια παραμενει, we get the point αλλα βαρεθηκαμε να αυτο-tribute-αρεται και να ζει στις δημιουργιες του παρελθοντος Κανε κατι οριτζιναλ ή βγες στη συνταξη Δεν την εχει γυρισει ο Spielberg για παρτη του.Tην συμπαραγωγη εχει κανει μονο. O JJ Αbrams την εκανε ως love letter προς τον Spielberg,επειδη μεγαλωσε με τις ταινιες του και τον γνωριζει προσωπικα απο παιδι. Το προβλημα ειναι οτι η golden age του Spielberg που ειναι φυσικα τα 80ς ειναι αρρηκτα συνδεμενη με την συγκεκριμενη περιοδο. δηλαδη ενα παιδι που μεγαλωνε στην Αμερικη το 80,μπορουσε να συνδεθει ευκολα με το σεττινγ,την ατμοσφαιρα και τους χαρακτηρες των ταινιων αυτων,επειδη αντιπροσωπευαν ενα γνησιο κοματι της τοτε αμερικανικης παιδικης καθημερινοτηας και του αστικου,οικογενειακου περιβαλλοντος: προαστεια,οικογενεια,παιδια που να πηγαινουν στην εξοχη και να εξερευνουν επειδη ψαχνουν την περιπετεια,να φτιαχνουν 8mm φιλμακια (οπως εκανε και ο JJ μικρος και πηρε την ιδεα για την ταινια),κτλ Ενα παιδι ομως του σημερα,που μεγαλωνει με το xbox,το iphone και την Lady Gaga,ειναι εξαιρετικα δυσκολο να ταυτιστει με την συγκεκριμενη ταινια επειδη η ταινια αντιπροσωπευει ενα πλεον,ανυρπακτο παιδικο lifestyle απο μια διαφορετικη εποχη.Και εκει ειναι το μεγαλυτερο προβλημα με την ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ^^ Συμφωνώ 100%. Εμένα το Super 8 μου άρεσε. Επειδή μεγάλωσα στα 80's? Who knows and who cares? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Την έφερε κανας θείος???? ή κινηματογράφο? την έφερε ο θείος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Midnight In Paris Πάρα πόλυ καλή. Πραγματικά δεν το περίμενα. Από τις ταινίες που θες να ξαναδείς. Φοβερή φωτογραφία πρώτ' απ' όλα, μουισκή εξαιρετική, σ' έβαζε στο πνεύμα της εποχής. Οι καλλιτέχνες όλοι ένας κι ένας και ειδικά ο Brody φυσικά που έδωσε ρεσιτάλ στα λίγα (δευτερό)λεπτα που ήταν στην ταινία. Ο Wilson τίποτα το ιδιαίτερο αλλά έκανε πολύ καλά τη δουλειά του κι αυτό αρκούσε. Μ' έβαλε στο τρυπάκι να πάω κι έγω Παρίσι έτσι για το γαμώτο τώρα. Πολλά μπράβο. Ένα 9/10 από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον , Margin call. Το ειδα , μου αρεσε αρκετα μπορω να πω -αλλωστε ειμαι φαν αυτων των ταινιων (δεν ειναι και πολλες)- . Καλες ερμηνειες απλα λιγο το σεναριο και οι αντιδρασεις μας εδειξαν μια πιο ανθρωπινη πλευρα των στελεχων της συγκεκριμενης τραπεζας , κατι που δεν ισχυει σε τετοιο βαθμο στα συγκεκριμενα μεγεθη. Επισης , θα ηθελα να ειναι λιγο πιο τεχνικο στην παρουσιαση του προβληματος μιας και πεταει που και που καποιους ορους για να αιτιολογησει τα συγκεκριμενα αποτελεσματα και συμπερασματα... Κατα τ'αλλα , δινει μια καλη γενικη εικονα του τι συμβαινει σε μια διαβολικη τραπεζα και ποσο αδιστακτοι ειναι οι μεχρι και οι εργαζομενοι για μενα αξιζει , εαν και θα το ηθελα να ειναι λιγο πιο ντοκιμαντερ , και μιση ωρα παραπανω για να μην το τρεχει. 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Attack the Block Την ειδα πριν καμια βδομαδα, αλλα επειδη δεν μου αρεσει να αφηνω ταινιες στη μεση ΟΣΟ κακες και να ναι, καθισα και την ειδα ολη και μετα ηθελα να ξεριζωσω τα ματια μου, και ελεινα sudoku ολο το βραδυ για να ανακτησω τα χαμενα εγκεφαλικά κύτταρα. Παρα πολυ κακο σεναριο και χειροτερη σκηνοθεσια. Εκτος και αν την εχετε πιει πολυ ασχημα, μην το κανετε στον εαυτο σας και τη δειτε. 2/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Θα αστειευεσαι... Απο τις καλυτερες Βρετανικες παρωδιες/περιπετειες της περασμενης χρονιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 στην αρχη ηταν λιγο βαρετη τωρα θα περιμενω το part 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Immortals! Ιστορικά ότι να ναι αλλά ως χαβαλε είναι οκ 6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Firewall (2006) - IMDb 7.2/10 Πολυ καλη ταινια, αν και με αρκετα προβλεψιμη πλοκη... Mia fora kai ena... moro (2011) - IMDb 6.7/10 Αν και μικρη σε διαρκεια, με καποια σκηνοθετικα ελαττωματα, η ταινια ηταν φοβερη, μια πραγματικη κωμωδια με ποιοτητα, και μου εκανε μεγιστη εντυπωση μιας και ο ελληνικος Κινηματογραφος, ειναι καπως. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις