viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 god bless america ταινια με προβληματικους χαρακτηρες ψιλοβαρετο με καποια καλα σημεια...
thermo-sifounas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Η Χιονατη και ο κυνηγος 5/10 Μετρια εφε, εκνευριστικα αταλαντο πρωταγωνιστικο διδυμο (Ηemsworth χλιαρος και Kristen Stewart πραγματικα απεριγραπτη, διαλογοι που προκαλουσαν γελιο. 5 ποντους μονο για την πειστικη ερμηνεια της Charlize Theron και καποιους απ'τους νανους που ειναι γνωστοι ηθοποιοι (Ian Mac Shane). Kριμα και φαινοταν καλη ταινια απ το trailer
xazomama Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Η Χιονατη και ο κυνηγος 5/10 Μετρια εφε, εκνευριστικα αταλαντο πρωταγωνιστικο διδυμο (Ηemsworth χλιαρος και Kristen Stewart πραγματικα απεριγραπτη, διαλογοι που προκαλουσαν γελιο. 5 ποντους μονο για την πειστικη ερμηνεια της Charlize Theron και καποιους απ'τους νανους που ειναι γνωστοι ηθοποιοι (Ian Mac Shane). Kριμα και φαινοταν καλη ταινια απ το trailer Πειράζει που έχω εντελώς διαφορετική άποψη; Snow White and the Huntsman Το είδα σινεμά χθες και κυριολεκτικά το απόλαυσα!! Τα εφέ τα βρήκα εξαιρετικά, χωρίς πολλές υπερβολές να νομίζεις ότι βλέπεις μια εξ' ολοκλήρου πλασμένη σε υπολογιστή ταινία. Είχε φοβερή καλλιτεχνική επιμέλεια και η απόδοση των φανταστικών εικόνων ήταν πολύ καλή. Η Charlize Theron φυσικά κλέβει την παράσταση με την ερμηνεία της ενώ η Kristen Stewart δε με έκανε και πάλι να τη συμπαθήσω (ωστόσο τη βρήκα πολύ πιο όμορφη από τις ταινίες Twilight -είχε και τα δικά της μάτια επιτέλους). Ο Chris Hemsworth ήταν πολύ καλός επίσης δίνοντας την απαραίτητη δυναμική στον κυνηγό! Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση με αυτήν την ταινία ήταν οι πολλές σκηνές που μου θύμησαν "Lord of the Rings". Εντόπισα τουλάχιστον 10-15 σκηνές με εκπληκτικές ομοιότητες, είτε στα τοπία είτε στη λήψη της σκηνής. Άλλωστε κι εδώ οι νάνοι, όπως στον Άρχοντα- δεν είναι νάνοι! Ο νέος σκηνοθέτης Rupert Sanders είναι φανερά επιρρεασμένος από τη μαγευτική τριλογία του Peter Jackson και τον ευχαριστώ που μετά από 8.5 χρόνια που έχουν περάσει με την προβολή της «Επιστροφής του Βασιλιά» είδα επιτέλους κάτι που το μιμήθηκε στα επιμέρους σημεία αρκετά καλά με πολύ λιγότερο budget, μικρότερο υπόβαθρο σεναρίου και γενικώς κατά πολύ μικρότερη παραγωγή. Από εμένα άνετα παίρνει ένα 9/10 γιατί αν μη τι άλλο πήγε ένα -μη σας πω και δύο- επίπεδα πιο πάνω το παραμυθάκι της Χιονάτης, που ειδικά φέτος είδαμε σε άλλες 3 -όχι τόσο καλές- εκδοχές. Θα χαρώ να την ξαναδώ άμεσα! Recommended.
fearwhatnow Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Πειράζει που έχω εντελώς διαφορετική άποψη; Snow White and the Huntsman Το είδα σινεμά χθες και κυριολεκτικά το απόλαυσα!! Τα εφέ τα βρήκα εξαιρετικά, χωρίς πολλές υπερβολές να νομίζεις ότι βλέπεις μια εξ' ολοκλήρου πλασμένη σε υπολογιστή ταινία. Είχε φοβερή καλλιτεχνική επιμέλεια και η απόδοση των φανταστικών εικόνων ήταν πολύ καλή. Η Charlize Theron φυσικά κλέβει την παράσταση με την ερμηνεία της ενώ η Kristen Stewart δε με έκανε και πάλι να τη συμπαθήσω (ωστόσο τη βρήκα πολύ πιο όμορφη από τις ταινίες Twilight -είχε και τα δικά της μάτια επιτέλους). Ο Chris Hemsworth ήταν πολύ καλός επίσης δίνοντας την απαραίτητη δυναμική στον κυνηγό! Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση με αυτήν την ταινία ήταν οι πολλές σκηνές που μου θύμησαν "Lord of the Rings". Εντόπισα τουλάχιστον 10-15 σκηνές με εκπληκτικές ομοιότητες, είτε στα τοπία είτε στη λήψη της σκηνής. Άλλωστε κι εδώ οι νάνοι, όπως στον Άρχοντα- δεν είναι νάνοι! Ο νέος σκηνοθέτης Rupert Sanders είναι φανερά επιρρεασμένος από τη μαγευτική τριλογία του Peter Jackson και τον ευχαριστώ που μετά από 8.5 χρόνια που έχουν περάσει με την προβολή της «Επιστροφής του Βασιλιά» είδα επιτέλους κάτι που το μιμήθηκε στα επιμέρους σημεία αρκετά καλά με πολύ λιγότερο budget, μικρότερο υπόβαθρο σεναρίου και γενικώς κατά πολύ μικρότερη παραγωγή. Από εμένα άνετα παίρνει ένα 9/10 γιατί αν μη τι άλλο πήγε ένα -μη σας πω και δύο- επίπεδα πιο πάνω το παραμυθάκι της Χιονάτης, που ειδικά φέτος είδαμε σε άλλες 3 -όχι τόσο καλές- εκδοχές. Θα χαρώ να την ξαναδώ άμεσα! Recommended. Την Kristen θα την κυνηγαει μια ζωη το οτι επαιξε στα Twilight.Μεγα λαθος της.Εχει τα προσοντα (και το εδειξε στο Runaways) αλλα μαλλον καταδικασε πλεον την καριερα της.
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Σε σύγκριση με την σαχλαμαρίτσα που παίζει η Roberts, θα πρέπει να είναι επική ταινία!
thermo-sifounas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Την Kristen θα την κυνηγαει μια ζωη το οτι επαιξε στα Twilight.Μεγα λαθος της.Εχει τα προσοντα (και το εδειξε στο Runaways) αλλα μαλλον καταδικασε πλεον την καριερα της. Διαφωνω καθετα, δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με το Twilight , oυτε με την ηθοποιο, αλλα η μονη εκφραση που μπορει να παρει σε οσες ταινιες την εχω δει ειναι μιας ελαφριας ενοχλησης, σα να εφαγε κατι και να την πειραξε στο στομαχι. Εκτος απο αταλαντη για μενα δεν εχει και αυτο τον αερα (την αυρα πες το οπως θες) που συνοδευει τους πραγματικους σταρ του Hollywood (την Σαρλιζ λογου χαρη)
xazomama Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Διαφωνω καθετα, δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με το Twilight , oυτε με την ηθοποιο, αλλα η μονη εκφραση που μπορει να παρει σε οσες ταινιες την εχω δει ειναι μιας ελαφριας ενοχλησης, σα να εφαγε κατι και να την πειραξε στο στομαχι. Συμφωνώ σε αυτό. Μετά από την προβολή της χθεσινής ταινίας κατέληξα στο συμπέρασμα πως δε με ενοχλεί πάνω της κάτι άλλο πέρα από το στόμα της που μονίμως έχει την έκφραση της αηδίας ή της απογοήτευσης. Μαι γενικότερη ξυνίλα. Κατά τ' άλλα δεν τη βρίσκω ατάλαντη. Άλλωστε έχει μπροστά της πολλά χρόνια διαθέσιμα για βελτίωση.
D_N_A Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 +1 στον θερμοσυφουνα, Άμπαλη την θεωρώ και εγώ έτσι απλά
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά, μήπως έχει φάει κάτι η κοπέλα και απλως την έχει πειράξει! Ας μην είμαστε κακοί.
eSATA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Thor 4/10 βαρέθηκα άσχημα Ιnside man 7/10 In Burges 7/10 Harry Brown 8/10 Layer Cake 6.5/10 Jackie Brown 6/10 Sleepers 8/10 Bad Ass 5/10 Iron Sky 6/10 ξενέρωσα το περίμενα καλύτερο God bless America 8.5/10 Όταν ανατίναξε στο όνειρό του το μωρό έκλαψα απ το γέλιο.
Rachael Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ σε αυτό. Μετά από την προβολή της χθεσινής ταινίας κατέληξα στο συμπέρασμα πως δε με ενοχλεί πάνω της κάτι άλλο πέρα από το στόμα της που μονίμως έχει την έκφραση της αηδίας ή της απογοήτευσης. Μαι γενικότερη ξυνίλα. Κατά τ' άλλα δεν τη βρίσκω ατάλαντη. Άλλωστε έχει μπροστά της πολλά χρόνια διαθέσιμα για βελτίωση. Εγω πιστευω οτι παιζει οπως οποιοσδηποτε θα επαιζε αν ηταν στη θεση της, οπως εγω κι εσυ..δεν νομιζω οτι εχει κατι ιδιαιτερο στην υποκριτικη της ..Και οχι, δεν εχω κατεβει απτον Άρη για να μην ξερω οτι παιζουν μεγαλο ρολο η δημοφιλια ενος "ηθοποιου" και τα κονε του και επι τούτου i write and quote from wiki "Her father, John Stewart, is a stage manager and television producer who has worked for Fox. Her mother, Jules Mann-Stewart, is a script supervisor".Και απο σπουδες?Νιανια..Τυχαιο ?Δε νομιζω Τακη.. Αλλα η τοποθετηση αταλαντων χαλανε τη ποιοτητα μιας ταινιας.. Και Σορρυ Κιολας ..αλλά τι σημαινει οτι εχει πολλα χρονια μπροστα της για βελτιωση?? Γτ αν ειναι ετσι , τοτε να με βαλουν κι εμενα να παιζω σε ταινιες και καποια στιγμη θα μαθω να παιζω !!!..ωραιο παιχνιδακι..ελεος Ρε παιδιά, μήπως έχει φάει κάτι η κοπέλα και απλως την έχει πειράξει! Ας μην είμαστε κακοί. To θεμα ειναι οτι το τρωει καθε φορα που ειναι να παιξει ομως..δεν λεει να σταματησει .
johnyboy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μολις ολοκληρωσα την ταινια Warriors of the Rainbow: Seediq Bale, με διαρκεια κοντα στις 4.5 ωρες . μπαινει στη συλλογη μου με τις καλυτερες ταινιες . 10/10 απο μενα την είδα σήμερα.Απλά φοβερή.
twiner Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Harvey (1950) 10/10 τέλος. Αυτές είναι κωμωδίες. Αυτές είναι ταινίες.
Prospector8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ειδα επιτελους το Seven Pounds,και ειχα μεγαλες προσδοκιες για την ταινια αλλα... νομιζω με κουρασε μεχρι να μας δειξει τι πραγματικα εκανε ο Will Smith...ενω το τελος γαμησε και σιγουρα ειναι συγκηνητικο,πιστευω πως επρεπε να υλοποιειθει καπως αλλιως το ολο story και να μας εξηγουσε πιο πολλα πραγματα. 6.5 απο μενα. Συστηνεται παντως ανεπηφυλακτα. Παντως επαιρνε κατι εκφρασεις ο Willy O_O
yanc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Στα 90's γυριστηκαν καλες κωμωδιες... The Castle Mια...ιδιορρυθμη οικογενεια που ζει διπλα σε αεροδιαδρομο και ειναι απολυτα ευτυχισμενη με αυτο, αντιστεκεται οταν το αεροδρομιο απειλει να τους πεταξει εξω απο το σπιτι τους για να επεκταθει. Μη σας ξεγελασει το "this year's full monty" του εξωφυλλου, ειναι καλυτερη απο το Full Monty...
Προτεινόμενες αναρτήσεις