viper2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Hatfields.and.McCoys.Part.1.2012 μλκς θελω υποτιτλους εντωμεταξυ πραγματικο χαμηλο iq εκεινη την εποχη...
Plug Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 raid redemption πλοκη απλη ηθοποιία,κλαιν μαιν,λες κι έχει σημασία Δράση,ξύλο,μπαμ μπουμ,αληθοφάνεια. 10/10
yanc Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Thin Ice (The Convincer) Aν σας αρεσε το Fargo, τοτε ετοιμαστειτε για μια ταινια που θα σας την θυμισει εντονα. Fargo δεν ειναι βεβαια αλλα περνας ευχαριστα σε ολη την διαρκεια της και επειδη με αφησε με καλη διαθεση ενα 7αρακι το βαζω... Michael Παρακολουθουμε τον Michael, εναν συνηθισμενο 30something εργενη Αυστριακο υπαλληλο ασφαλιστικης που κραταει στο υπογειο του ενα αγορακι, παιδοφιλος γαρ... Ιντριγκαδορικο στορυ αλλα με πολλα κενα που μαλλον ηθελημενα μας αφηνει να τα φανταστουμε-συμπληρωσουμε...θα το ηθελα πιο "σκοτεινο" και με περισσοτερη εμβαθυνση στους βασικους χαρακτηρες, ειδικα στο θυμα. Δεν ηταν κακο, 6.5 απο εμενα. To Τhe Woodsman θεωρω ειναι καλυτερο.
KilliK Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 To επιχείρημα σου,έκανε τον υπολογιστή μου να δακρύσει δεν το αναφερα για επιχειρημα.σχολιο ηταν.
raid_av Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Mirror mirror http://www.imdb.com/title/tt1667353/ 2/10 Ηθελά να βγαλω τα ματια μου με κατσαβιδι
kostas_dr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τόσο χάλια είναι; Είδα το τρεϊλερ και όντως δεν φαίνεται κάτι το φοβερό. Αλλά τόσο;
D_N_A Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 H αλήθεια είναι οτι και απο το τρέιλερ καταλαβαίνεις τι σιχαμάρα θα δεις. Δεν το πλησιάζω καν
johnyboy Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μόνο και μόνο που παίζει η julia roberts δεν θα το έβλεπα. sin nombre ωραία ταινία. god bless america πολύ καλή και πάρα πολύ αληθινή.Το ίδιο χάλι ζούμε και στην πραγματικότητα. safe house κλασική ιστορία.Τίποτα το ενδιαφέρον από σενάριο.Αλλά είχε πιστολίδι μπαμ μπουμ χαμός κλπ.καλούτσικη. La piel que habito κάποιος την είχε προτείνει από εδώ.πολύ καλή.
akisk Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Είδα το Dark Shadows στον κινηματογράφο. Όσο έκλαψα τα λεφτά μου στο Alice in Wonderland πριν 2 χρόνια, τόσο χάρηκα αυτή την ταινία! Cult classic! *****
metalmike Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Είδα το Dark Shadows στον κινηματογράφο. Όσο έκλαψα τα λεφτά μου στο Alice in Wonderland πριν 2 χρόνια, τόσο χάρηκα αυτή την ταινία! Cult classic! ***** Μόνο εμένα μου φάνηκε εκνευριστικά μέτρια ταινία; Ίσως να έχω βαρεθεί τον Depp συνέχεια στον ίδιο στυλ ηθοποιίας...επίσης πολλά σημεία της ταινίας μου θύμησαν σκηνές από άλλες ταινίες, πχ. "Death Becomes Her"... 6/10
akisk Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μπα μην το λες. Απ' ό,τι διαβάζω στο internet σε πολύ κόσμο δεν άρεσε. Εμένα πάντως μου φάνηκε βάλσαμο σε μια εποχή που κατακλύζεται από ταινίες και σειρές με βαμπίρ τύπου Twilight! Τέτοια ατμόσφαιρα και σκηνικά και γενικά καλτίλα είχα να δω από τον σκαθαροζούμη!!!
DKNI Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τhe Devil Inside -1/10 Eιναι μεγαλη επιτυχια να βαλεις τοσα μαζεμενα κλισε μαζι και να μην βγαλεις κατι που απλα να αντεχεται
raid_av Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 MIB3 7/10 Ε κλασικο men in black ξερεις τι πας να δεις. Σε οποιον αρεσαν τα 2 πρωτα θα του αρεσει και αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις