Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hatfields.and.McCoys.Part.1.2012

μλκς θελω υποτιτλους

εντωμεταξυ πραγματικο χαμηλο iq εκεινη την εποχη...

Δημοσ.

raid redemption

πλοκη απλη

ηθοποιία,κλαιν μαιν,λες κι έχει σημασία

Δράση,ξύλο,μπαμ μπουμ,αληθοφάνεια.

10/10

Δημοσ.

Thin Ice (The Convincer)

Thin-Ice-Poster-1.jpg

Aν σας αρεσε το Fargo, τοτε ετοιμαστειτε για μια ταινια που θα σας την θυμισει εντονα.

Fargo δεν ειναι βεβαια αλλα περνας ευχαριστα σε ολη την διαρκεια της και επειδη με αφησε με καλη διαθεση ενα 7αρακι το βαζω...

Michael

2068_michael-poster.jpg

Παρακολουθουμε τον Michael, εναν συνηθισμενο 30something εργενη Αυστριακο υπαλληλο ασφαλιστικης που κραταει στο υπογειο του ενα αγορακι, παιδοφιλος γαρ...

Ιντριγκαδορικο στορυ αλλα με πολλα κενα που μαλλον ηθελημενα μας αφηνει να τα φανταστουμε-συμπληρωσουμε...θα το ηθελα πιο "σκοτεινο" και με περισσοτερη εμβαθυνση στους βασικους χαρακτηρες, ειδικα στο θυμα.

Δεν ηταν κακο, 6.5 απο εμενα.

To Τhe Woodsman θεωρω ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

To επιχείρημα σου,έκανε τον υπολογιστή μου να δακρύσει

δεν το αναφερα για επιχειρημα.σχολιο ηταν.

Δημοσ.

H αλήθεια είναι οτι και απο το τρέιλερ καταλαβαίνεις τι σιχαμάρα θα δεις. Δεν το πλησιάζω καν

Δημοσ.

Μόνο και μόνο που παίζει η julia roberts δεν θα το έβλεπα.

sin nombre ωραία ταινία.

god bless america πολύ καλή και πάρα πολύ αληθινή.Το ίδιο χάλι ζούμε και στην πραγματικότητα.

safe house κλασική ιστορία.Τίποτα το ενδιαφέρον από σενάριο.Αλλά είχε πιστολίδι μπαμ μπουμ χαμός κλπ.καλούτσικη.

La piel que habito κάποιος την είχε προτείνει από εδώ.πολύ καλή.

Δημοσ.

Είδα το Dark Shadows στον κινηματογράφο. Όσο έκλαψα τα λεφτά μου στο Alice in Wonderland πριν 2 χρόνια, τόσο χάρηκα αυτή την ταινία! Cult classic!

Δημοσ.

Είδα το Dark Shadows στον κινηματογράφο. Όσο έκλαψα τα λεφτά μου στο Alice in Wonderland πριν 2 χρόνια, τόσο χάρηκα αυτή την ταινία! Cult classic!

Μόνο εμένα μου φάνηκε εκνευριστικά μέτρια ταινία; Ίσως να έχω βαρεθεί τον Depp συνέχεια στον ίδιο στυλ ηθοποιίας...επίσης πολλά σημεία της ταινίας μου θύμησαν σκηνές από άλλες ταινίες, πχ. "Death Becomes Her"...

6/10

Δημοσ.

Μπα μην το λες. Απ' ό,τι διαβάζω στο internet σε πολύ κόσμο δεν άρεσε.

Εμένα πάντως μου φάνηκε βάλσαμο σε μια εποχή που κατακλύζεται από ταινίες και σειρές με βαμπίρ τύπου Twilight! Τέτοια ατμόσφαιρα και σκηνικά και γενικά καλτίλα είχα να δω από τον σκαθαροζούμη!!!

Δημοσ.

Τhe Devil Inside

-1/10

Eιναι μεγαλη επιτυχια να βαλεις τοσα μαζεμενα κλισε μαζι και να μην βγαλεις κατι που απλα να αντεχεται

Δημοσ.

MIB3

7/10

Ε κλασικο men in black ξερεις τι πας να δεις. Σε οποιον αρεσαν τα 2 πρωτα θα του αρεσει και αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...