kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Έτρωγε 1 αχλάδι και μια μικρή κονσέρβα τόνο την ημέρα για αρκετό καιρό μέχρι να γίνει έτσι. Απίστευτο ε;
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Christian Bale's Weight Loss for The Machinist: This Dedicated Actor Lost a Whopping 63 Pounds to Play the Lead in This Movie μπραβο του που υπηρχε την πειθαρχια να κανει κατι τετοιο, αλλα δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα υγειας ? μπορει στο μελλον καπου να το εμφανιστει κατι και να ειναι αποτελεσμα απωλειας των 30 περιπου κιλων που εχασε. respect ομως !!! PS: John Carter. αν το εβλεπα σε ηλικα των 15 μου θα το λατρευα, αλλα πανω απο 6.5 δε παιρνει
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 μολις ειδα το The Machinist, ηταν πολυ περιεργο εργακι. απο εμενα παιρνει ενα 7 περιπου. Ο πρωταγωνιστης ρε παιδια ειναι στην πραγματικοτητα τοσο αδυνατος λες και ειναι ανορεξικος η τον βαλανε σε αυστηροτατη απωλεια βαρους στο συγκεκριμενο εργο ?
koulouri Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 απ οτι ειχα διαβασει παλαιοτερα ειχε χασει βαρος αποκλειστικα για την ταινια!Δεν θυμαμαι ποσο ακριβως αλλα πανω απο 15 κιλα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 God Bless America Πολύ δυνατή αρχή, κοιλίτσα στη μέση, ανέβηκε πάλι στο φινάλε. Προσπάθησα να ταυτιστώ με τον ήρωα και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερα. Καθόλου υπερβολική η απεικόνιση της κατάντιας της Αμερικής (και όχι μόνο) του σήμερα. Μου άρεσε. 6,8/10
doutsos13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 την είδα και εγώ την ταινία γιατί την προτείνατε πολλοί , εντάξει δεν τρελάθηκα όπως ανέφερε ο από πάνω δυνατή αρχή λες οτι πάει να περάσει κάτι ένα μήνυμα για την κατάσταση "κατάντια" της Αμερικής και της αποβλάκωσης τους αλλά απο εκεί και πέρα δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα έκανε μία ανούσια απίστευτη κοιλιά και το τέλος επίσης μου φάνηκε πολύ υπερβολικό , δεν ξέρω περίεργο σενάριο. weird
kamasoutra Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 είδα το Hachiko: A Dog's Story πού είχε βάλει στην τηλεόραση.απίστευτη ιστορία κ φοβερό σκυλί.σκεφτόμουν πρίν λίγους μήνες να το παίρναμε αλλά καταλήξαμε σε κάποιο άλλο λόγω ότι δεν είχαμε ποτέ κ θέλει να ξέρεις για την ράτσα αυτήν,ίσως κάποια στιγμή να πάρω ένα.για την ταινία όλοι οι ηθοποιοί παίξανε καλά κ αξίζει να την δείτε θα σας μείνει. http://www.imdb.com/title/tt1028532/
Sellers Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 είδα το Hachiko: A Dog's Story πού είχε βάλει στην τηλεόραση.απίστευτη ιστορία κ φοβερό σκυλί.σκεφτόμουν πρίν λίγους μήνες να το παίρναμε αλλά καταλήξαμε σε κάποιο άλλο λόγω ότι δεν είχαμε ποτέ κ θέλει να ξέρεις για την ράτσα αυτήν,ίσως κάποια στιγμή να πάρω ένα.για την ταινία όλοι οι ηθοποιοί παίξανε καλά κ αξίζει να την δείτε θα σας μείνει. http://www.imdb.com/title/tt1028532/ Σου μπήκε και σένα ένα σκουπιδάκι στο μάτι προς το τέλος της ταινίας?
viper2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Σου μπήκε και σένα ένα σκουπιδάκι στο μάτι προς το τέλος της ταινίας? λιγο το τελος ειδα και ακομα αισθανομαι ασχημα...
Panos.Powers Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δες και το τελευταίο τους, το Paul! Λατρεύω Simon Pegg + Nick Frost. Πολυ καλο και το Paul 7/10 ειναι βεβαια λιγο υποδεεστερο απο τα αλλα 2 αλλα παλι το ευχαριστηθηκα . Οντως πολυ καλο διδυμο κολλανε απιστευτα.
PavelX Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Είδα το Safe House, 5/10. Ωραίο μπαμ-μπουμ αλλά δεν τα καταφέρνει να σε βάλει στο κλίμα.
viper2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 priest of evil 2010 ωραια ταινιουλα με δυναμικη και αισθητικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις