Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε το "I am Legend". Κολλάω κάθε φορά που το βάζει η tv. Η γενική ατμόσφαιρα της ταινίας είναι φοβερή όπως και η ιδέα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε μένα (να μείνω μοναδική επειζών, όχι για τόσο πολύ ωστόσο) με κάνει να σφίγγω τα δόντια...

Στο γενικότερο θέμα μας τώρα... Είδα το "Antichrist". Για λεπτομέρειες τις άποψής μου δείτε το σχετικό topic. Με λίγα λόγια, 5/10 και αηδία.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

John Carter

Μια ταινία που πνίγηκε από το ίδιο της το Marketing και έβαλε "μέσα" τη Disney κατά 100 εκ. ευρώ περίπου. Καθόλου κακή για το είδος της θα έλεγα. Αν ήμουν 10 χρονών θα την είχα λατρέψει. Ακόμα και τώρα τη βρήκα αξιοπρεπέστατη πάντως και αρκετά καλύτερη από πολλές του είδους.

6,8/10

• Super Moderators
Δημοσ.

John Carter

Μια ταινία που πνίγηκε από το ίδιο της το Marketing και έβαλε "μέσα" τη Disney κατά 100 εκ. ευρώ περίπου. Καθόλου κακή για το είδος της θα έλεγα. Αν ήμουν 10 χρονών θα την είχα λατρέψει. Ακόμα και τώρα τη βρήκα αξιοπρεπέστατη πάντως και αρκετά καλύτερη από πολλές του είδους.

6,8/10

Η συνέχεια της συζήτησης για τη βιομηχανία του Κινηματογράφου μεταφέρθηκε εδώ.

Ευχαριστώ. :)

Δημοσ.

χθες την ειδα πρωτη φορα

εγγυηση ο Γουιλ

iml_dvd.png

Από τια αγαπημένες μου ταινίες.

Για τον Will Smith τι να πούμε.

Οτι και να πούμε είναι λίγο.

Ειδικά σε αυτήν την ταινία που είναι one man show, φαίνεται τι ταλεντάρα είναι.

Δημοσ.

Ειδα τοtesis. Ισπανική ταινία που ηταν και ο λογος που έγινε το 8mm . Το 8mm δεν το γουσταρα αλλα το tesis ήταν πολυ καλό. 7/10

There will be blood Αρκετά καλή ταινία, αν και πολυ μεγαλη και αργή, δεν καταλαβα πως περασα η ώρα. Μην την δειτε την ταινια πριν πατε για υπνο, γιατί θα σας πάρει ... ο ύπνος :rolleyes:. 8/10

Δημοσ.

Δε ξέρω τι είναι το himym, απλά την είπα αστέρι, γιατί είναι αστέρι, όχι γιατί είναι καλή ηθοποιός.

ειτε αστερι,ειτε ηθοποιος,εγω παντως τον κωλο της κοιταζα στους Εκδικητες.

Δημοσ.

ειτε αστερι,ειτε ηθοποιος,εγω παντως τον κωλο της κοιταζα στους Εκδικητες.

Καλύτερος πισινός δηλαδή από την Scarlett?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Hot fuzz 8/10 παιζουν οι ιδιοι π επαιζαν στο shaun of the dead παλικαρια απλα

Δες και το τελευταίο τους, το Paul! Λατρεύω Simon Pegg + Nick Frost.

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται, κυκλοφορεί σε HD η "ταινία" Aliens vs Avatars :confused:

Μιλάμε για το απόλυτο έπος :mrgreen:

Που' σαι ρε καϋμένε Κάμερον.

Δημοσ.

μολις ειδα το The Machinist, ηταν πολυ περιεργο εργακι. απο εμενα παιρνει ενα 7 περιπου.

Ο πρωταγωνιστης ρε παιδια ειναι στην πραγματικοτητα τοσο αδυνατος λες και ειναι ανορεξικος η τον βαλανε σε αυστηροτατη απωλεια βαρους στο συγκεκριμενο εργο ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...