Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν προσέξεις, γράφω ότι είναι αγωνίστρια του Kickboxing.

Μήπως στις "επικίνδυνες" σκηνές είχαν βάλει κανα άλλον-άλλην να τις τρώει;

Ξέρεις, λόγω των ασφαλιστικών εταιρειών.

ρητορική ήταν πάνω κάτω η ερώτηση :-)

μπα δεν νομίζω να είχε stunt woman...

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το αστέρι της βραδιάς:

asdf

Αν δεν έπαιζε αυτή παίζει να ήταν 3 φορές καλύτερη η ταινία όμως. Όχι και αστέρι της βραδιάς η δενεχωλογοναυπαρχωαλλαμεξερειοκοσμοςαπτοhimym.

Δημοσ.

Αν δεν έπαιζε αυτή παίζει να ήταν 3 φορές καλύτερη η ταινία όμως. Όχι και αστέρι της βραδιάς η δενεχωλογοναυπαρχωαλλαμεξερειοκοσμοςαπτοhimym.

:confused:

Α γειά σου!! Και λέω που την θυμάμαι...

Δημοσ.

Δε ξέρω τι είναι το himym, απλά την είπα αστέρι, γιατί είναι αστέρι, όχι γιατί είναι καλή ηθοποιός.

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη ταινία την περίμενα καλύτερη. Όχι ότι είναι κακή, απλά είχα υψηλές προσδοκίες. Δεν μου άρεσαν και τα ψηφιακά εφέ των "μολυσμένων". Μου φάνηκαν λίγο ψεύτικα.

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη ταινία την περίμενα καλύτερη. Όχι ότι είναι κακή, απλά είχα υψηλές προσδοκίες. Δεν μου άρεσαν και τα ψηφιακά εφέ των "μολυσμένων". Μου φάνηκαν λίγο ψεύτικα.

συμφωνω.

νομιζω οτι αυτο ηταν το μονο κακο της ταινιας

Δημοσ.

Και το τέλος ήταν λίγο "βουκολικό".

τo τελος εφτυσε και εχεσε το shocking τελος και νοημα του βιβλιου.

δεν περιμενα βεβαια κατι καλυτερο απο το Hollywood.

Δημοσ.

Δεν έχω δει το εναλλακτικό τέλος.

Κρίνω την ταινία έτσι όπως την έχουν μετά το τελικό μονταζ.

Τώρα στα εξτρας αν έχουν άλλες σκηνές, λίγη αξία έχει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω δει το εναλλακτικό τέλος.

Κρίνω την ταινία έτσι όπως την έχουν μετά το τελικό μονταζ.

Τώρα στα εξτρας αν έχουν άλλες σκηνές, λίγη αξία έχει.

Αν θέλεις, διάβασε το νούμερο 5, που αφορά αυτήν την ταινία. Δυστυχώς η ταινία ΗΤΑΝ διαφορετική μετά το τελικό μοντάζ, αλλά η βιομηχανία του Χόλιγουντ χάλασε το έργο όλων όσων ασχολήθηκαν με αυτή τη δουλειά:

5 Awesome Movies Ruined By Last-Minute Changes

Δημοσ.

Νομίζω ότι και το War Games του 1983 ήταν αρχικά πολύ πιο dark ταινία και είχε εντελώς άλλο τέλος. Οι παραγωγοί τελικά απέλυσαν τον πρώτο σκηνοθέτη Martin Brest και ξαναγύρισαν αρκετές σκηνές με σκηνοθέτη πλεον τον John Badham με αποκορύφωμα την τελευταία χαζοχαρούμενη happy end σκηνή που το αμερικανικό κοινό προτιμούσε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...